|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Primitiv
|
Zaslal: čt leden 19, 2012 5:38 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: |
narozdíl od drapera jsi nudnej a nekreativní. |
Zapracuju na tom
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: čt leden 19, 2012 6:18 pm Předmět: |
|
|
| Primitiv napsal: | | guruhonza napsal: |
narozdíl od drapera jsi nudnej a nekreativní. |
Zapracuju na tom |
Obcas tam hod na konec vety srdickovyho smajla, on Gurek trochu zmekne a bude te mit treba rad _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt leden 19, 2012 8:21 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | dobrej pumpovací tréning... ale byl jsem slabej docela, bylo znát, že sem měl včera po tréningu jen 150g rejže... normálně dávám ještě 200g pečiva, ale neměl sem vůbec hlad |
Jeste jedna mala drobnost, na kterou nemuzu nereagovat a to ted vyjmecne neber jako rypani :)
Snad si opravdu nemyslis, ze to, ze ses dnes citil slabej, je zpusobeno tim, ze sis vcera vecer nedal nejake 2 housky nebo co jako obvykle? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá leden 20, 2012 10:14 pm Předmět: |
|
|
Bench Press
8x 56kg
8x 76kg
8x 86kg
8x 91kg
8x 96kg - huge PR
4x 101kg - 5. opakování skončilo na kozách a přes břicho a gule sem si to chytil, otočil se a hodil to z5 do stojanu :D - se stopkama už nikdy necvičím!
.... smíšený pocity :D roloval sem po dlouhý době, naštěstí to v objemu tolik nebolí
Incline bench press na Multi-pressu
12x 45kg
12x 65kg
3x 10x 75kg
po dlouhý době multipress, zajímalo mě, jak se bude chovat loket... no... nic moc... ale pumpa dobrá
Rozpažky - incline
15x 10kg
15x 12,5kg
3x 20x 17,5kg
... pecka, pumpa, makačka
Upažování v předklonu s JC - zadní delty (jako Března v tréningu =) )
4x 15x 15kg
hmm.... stejně dobrý jako s VC... asi to zařadím na nějakou dobu
Přítahy osy k bradě (na boční delty)
4x 12x 40kg
1x 15x 40kg
střídání úchopů a nahoře podržení
Kliky na bradlech
8x guru
8x 15kg + guru
6x 25kg + guru
6x 30kg + guru
6x 36kg + guru
4x 40kg + guru
30x guru
5. opakování prostě nešlo! grrrrr... ale furt dobrý no, zas jsem asi o 3 kg těžší než minule =)
Stahování kladky v kleče
asi 8 sérií 10-30 opakování
z tréningu skvělej pocit, ikdyž to nebylo takový, jako jsem čekal (5x101)... dobrej pocit i přes to, že sem vlasně celej tréning prokecal (od rozpažek dál) a trval 90 minut, což je na mě u splitu šíleně moc - chce to sparinga a cvičit jako B. Warren s JoJem
V posilce sem po dlouhé době viděl známého. Dal už 170kg na bench (něco pod 100kg BW), a bla bla... prostě konečně někdo silnej na bench, kdo nemá 20%+ procent tuku :D...každopádně... trénuje kluka, kterej cvičí asi 3 roky :D Ten kluk měl snad 66 a teď za 2 měsíce + 6kg a vlastně jen svalů na vršku těla, protože spodek moc necvičí (i tak dal dnes 8x 110kg na mrtvolu)... přes nohy má ten kluk asi 50cm odhadem a mě se hned ptal, co na ně cvičím, tak sem ho učil čelní dřepy, protože ho zadní nebavěj :D No snad, až je uvidím příště, tak bude mít +6kg masa na nohách.
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: pá leden 20, 2012 10:35 pm Předmět: |
|
|
Týjo Guru, ty seš na to % tělesného tuku nějak vysazenej  ..
A ten benchpress parádní
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá leden 20, 2012 10:38 pm Předmět: |
|
|
Tak co, dáme ten challenge na max-reps dřepy 100kg?
Bylo to tvoje 24op už hodně na krev, měl jsi rezervu? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá leden 20, 2012 10:45 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Tak co, dáme ten challenge na max-reps dřepy 100kg?
Bylo to tvoje 24op už hodně na krev, měl jsi rezervu? |
papaya: dík =)
Frozz:
Čelní dřepy
20x 20kg
5x 60kg
5x 80kg
5x 100kg
3x 110kg
1x 120kg - fail..
3x 120kg
2x130kg - padlo i třetí opakování, ale to bylo s dopomocí (sparing držel činku, aby mi nepadala z bicepsů
Dřepy
24x 100kg
na krev to bylo, ale byl jsem zničenej - hlavně CNS, takže si věřím v pohodě na víc... ty čelní dřepy byly vlastně nejtěžší, jaký jsem kdy jel.
K challenge... no si pozadu =) dej 25 a já si to líbit nenechám :D
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so leden 21, 2012 9:13 am Předmět: |
|
|
:D dnes ráno naváženo 90kg.... moc šťastnej z toho nejsem, protože se klidně může stát, že koncem března bude 94kg, což by bylo nad plán :D a při 94kg by bylo povinností dřepnout 190kg .... v Brně musej mít v tý rejži, co tam kupuju, hormony od McDonaldu, nebo už nevím... a to sem jedl tak o 15% míň... možná to bude tím, že se mi zpomalil metabolismus :D
To jen tak guru úvahu pro hnusné sobotní zmrzlé ráno =)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: so leden 21, 2012 11:53 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | :D dnes ráno naváženo 90kg.... moc šťastnej z toho nejsem, protože se klidně může stát, že koncem března bude 94kg, což by bylo nad plán :D a při 94kg by bylo povinností dřepnout 190kg .... v Brně musej mít v tý rejži, co tam kupuju, hormony od McDonaldu, nebo už nevím... a to sem jedl tak o 15% míň... možná to bude tím, že se mi zpomalil metabolismus :D
To jen tak guru úvahu pro hnusné sobotní zmrzlé ráno =) |
Proč, to snad máš nějaký tabulky xx váha = xxx dřep?
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so leden 21, 2012 12:00 pm Předmět: |
|
|
:D to není špatná věc... teda z mého pohledu. Prostě se říká, že McDonald bere maso z dobytka, do kterýho se cpou hormony -> a pak se dobře roste z jejich burgerů :D Je to hrozně krásná konspirační teorie :D:D:D "Jezte v MC a budete mít svaly =) "
V každé situaci mě rozesmálo =) Ale už to tak nějakou dobu držím, takže to zkusím potvrdit na konci objemovky zas.
grogy: mám takové svoje vlastní tabullky, ideály apod. pod které nesmím klesnout... třeba moje objemovka může trvat max do doby, dokud budu vidět šikmý břišní svaly, víc ne.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so leden 21, 2012 12:32 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | ted premyslim honzo jestli jsi uz totalne zmagorel a nebo to teprve prijde |
až ted? já doufal, už máte dávno jasno = (
|
|
| nahoru |
|
 |
Primitiv
|
Zaslal: so leden 21, 2012 1:59 pm Předmět: |
|
|
Gurku, kolik měříš? Jsem si myslel, že máš tak o 15 kg míň
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne leden 22, 2012 3:09 pm Předmět: |
|
|
Dřepy
20x 20kg
5x 60kg
5x 100kg
5x 120kg
5x 130kg
5x 140kg
5x 145kg PR
5x 150kg PR
5x 152,5kg PR
osobák + 12,5kg nejspíš =) takže to jde... o 140kg stejně šíleně těžký... u 152,5kg i 2. opáčko šílený a pak prostě WAR... tak rudej sem asi nikdy nebyl :D ale spokojenost
"Mrtvola"
5x 60kg
5x 110kg - úchop ..... špatnej prostě
4x 150kg - úchop tragickej
2x 170kg - úchop totálně nefunkční....
...... huuuuuge fail... na mrtvolu kašlu na dlouho radši a budu cvičit dotahy jen kvůli úchopu
Rumuny s JC
10x 12,5kg
4x 10x 22,5kg
Rumuny na jedné noze s JC + výpony v sedě
3x 12x 15kg + 5x 10x 15-35kg
Předkopávání
12x 20kg
12x 30kg
12x 40kg
30x 20kg
..... zvláštní tréning.... mrtvola to celý zkazila, ale jinak to bylo.. mmmm...kvalitní... teď jdu jíst a pak se rozhodnu, jestli večer eště na BJJ, nebo to nepůjde
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|