|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so leden 21, 2012 6:57 pm Předmět: |
|
|
Teď už nikdo, kondice roste. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po leden 23, 2012 4:49 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den 759 - 23.1.2012
P90X 2 , Strength - týden 3, den 1
X2 Chest + Back + Balance
01 Pull-Up X 16x
02 Plyo Stability Ball Push-Up 20x
03 Core Crunch Chin-Up 10x
04 Push-Up Side Arm Balance 12x
05 Lever 8x
06 4-Ball Push-Up 16x
07 Chin Pull 8+8x
08 The Impossible/Possible 10x
09 “L” Pull-Up 8x
10 3-Ball Plyo Push-Up (Switch Left to Right) 15x
11 Vaulter Pull-Up (Switch Grip Every 2 Reps) 12x
12 Elevated Stability Ball Push-Up 17x
13 In & Out (1 Rep Wide Grip, 1 Rep Narr ow Grip) 12x
14 Swimmer’s Push-Up 12x
15 4-Grip Pull-Up 3+3+3+3
16 Double Wide Push-Up 30x
17 Double Wide Pull-Up 10x
18 Chattarocker 15x
19 Towel Pull-Up 10x
20 Med Ball Plyo Push-Up 12x
X2 Ab ripper
Hodně povedený trénink. Napumpovanost a nabuzenost ještě větší než minule s Assaultem a to sice po troše kofeinu. Hodněkrát jsem překonal minulý výkon a nezaostal nikde. Hodně dobré.
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: po leden 23, 2012 7:26 pm Předmět: |
|
|
To jsem se chtel zeptat... pouzivas rukavice nebo ti to neklouze na gymballu atd. ? :D
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po leden 23, 2012 7:47 pm Předmět: |
|
|
Rukavice nepoužívám, mám holé ruce (http://youtu.be/ITaQGPE2vMQ). gymball trochu klouže, když mám mokré dlaně, ale před takovou krizovou sérií si je pořádně vysuším. Gymball není tak tvrdý, takže se zmáčkne a pak neuklouzne. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
x46x
|
Zaslal: út leden 24, 2012 9:27 am Předmět: |
|
|
Mě přijde že ten jejich gymball je dost tvrdej oproti tomu mému. Zdá se mi to nebo v první fázi je opravdu jen jednou AB Ripper?
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út leden 24, 2012 5:48 pm Předmět: |
|
|
Ano, ten jejich je dost tvrďák. Ten můj tak natvrdo nafouknout nejde, protože se zvětšuje.
Ano, AB ripper je jen jednou ve Foundation, ale zase je tam každý trénink s velkým důrazem na střed a přišlo mi to takto velmi vyvážené. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út leden 24, 2012 5:50 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den:760 - 24.1.2012
P90X 2 , Strength - týden 3, den 2
Plyocide
Opravdu hodně dobré. V některé fázi jsem se cítil hodně silný, jinde jsem se dost zadýchal. Celkově výborné.
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st leden 25, 2012 5:14 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den:761 - 25.1.2012
P90X 2 , Strength - týden 3, den 3
X2 Recovery + Mobility
Foam rolling mi udělal dobře. Bylo to dnes maličko kratší, protože jsem byl dnes dlouho v práci a poslední dny nějak špatně spím a cítím se nějaký utahaný.
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
PLATARI
|
Zaslal: st leden 25, 2012 8:05 pm Předmět: |
|
|
A kde jsou "Day 1 photos" a miry, at muzeme i objektivne posuzovat, jak ti to jde/slo a ne jen tvuj subjektivni nazor? A vysledky Fit testu? :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
PLATARI
|
Zaslal: st leden 25, 2012 8:08 pm Předmět: |
|
|
Pokud jsi cetl ten "Fitness guide", tak tam pisou, ze v pripade ze spatne spis a tak dale, mel by sis dat pauzicku delsi nez tu jednu noc... ja to nikdy nejel, ani P90 (X), ale nejde o to se tu nicit jen proto, abys nam dokazal, ze to zvladnes... i v knizce pisou, ze to nemusi byt zvladnutelne naraz...
...delej jak myslis, preju hodne sily!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt leden 26, 2012 5:42 am Předmět: |
|
|
Ad 1. Abych to shrnul. Žádné fotky nemám, žádné míry nemám, nefotím se ani neměřím. Fit testy nedělám. Objektivně můžete posuzovat co chcete, mě je to úplně jedno.
Ad 2. Fitness guide jsem nečetl, ale díky za radu :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt leden 26, 2012 7:21 am Předmět: |
|
|
Jinak svou otázkou jsi mě přiměl si přečíst ten Fitness guide a už jsem narazil na to, co jsi psal, takže ještě jednou díky. Já chtěl dát recovery week až po asi 5-6 týdnech fáze 2, ale dám ho už příští týden.
Dík _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
PLATARI
|
Zaslal: čt leden 26, 2012 12:14 pm Předmět: |
|
|
You're welcome. ;)
Ono foto aspon z prvniho a posledniho dne by bylo fajn,ze bys byl aspon realnym overitelnym dukazem a inspiraci,ze to fakt funguje jak ukazujou fotky a videa z USA. :)
Ja to zatim nejedu,z nekolika duvodu,ale snad brzo budu. :) Jinak jakej mas roller,Rumble? Jsem si ho v mensi verzi objednal z Anglie,uz se tesim,az se s nim "naucim a sziju". Au. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt leden 26, 2012 12:20 pm Předmět: |
|
|
Fotku udělám na konci, až budu spokojený, ale kdo mě zná tak ví, že to nemusí být nikdy. Ale pravděpodobně bude, protože teď ve fázi 2 teče tuk jak máslo na ohni. Fotku před seženu nějakou rok starou, tam to bylo docela stejné.
Foam roller mám hladký, co se používá na pilates. Snažil jsem se utratit co nejmíň za věci, které jsou speciální. Dost věcí jsem ale taky měl, viz topik Ukažte domácí posilovnu. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|