|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
koubic
|
Zaslal: st leden 25, 2012 11:05 am Předmět: |
|
|
| filipino23 napsal: |
ty vole to sa aj da prekotit dozadu pri mrtvom? |
a všiml si někdo toho zjevu v pozadí?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bombay

|
Zaslal: st leden 25, 2012 11:16 am Předmět: |
|
|
Nemá cvičit jen v ponožkách. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: st leden 25, 2012 11:19 am Předmět: |
|
|
to určitě není ponožkama (sám v nich tahám a oproti botám je to o 100% lepší), spíš tím, že si naložil o x% víc než bylo jeho realné maximum.. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st leden 25, 2012 11:20 am Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | | Nemá cvičit jen v ponožkách. |
???
Asi stárnu, ale poslední dobou mi asi uniká smysl spousty dobrých vtipů... _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: st leden 25, 2012 11:24 am Předmět: |
|
|
Tak ok, měl tam moc a to byla primární příčina pádu.
Ale myslím si, že kdyby měl kvalitní botky, tak se mu cvičí jistěji.
Sám cvičím v žábách, ale na dřepy a mt si brávám boty. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st leden 25, 2012 11:26 am Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | | Sám cvičím v žábách, ale na dřepy a mt si brávám boty. |
Kdykoli někoho v posilovně vidím naboso nebo v pantoflích (ty žabky jsem radši přehlíd), mám chuť mu dát přes držku a vyhodit ven.
|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
Zaslal: st leden 25, 2012 11:28 am Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | | to určitě není ponožkama (sám v nich tahám a oproti botám je to o 100% lepší), spíš tím, že si naložil o x% víc než bylo jeho realné maximum.. |
Proč je to lepší, resp. jakej je v tom rozdíl? Bez bot jsem to snad nikdy nezkoušel, akorát teda v mých trapných začátcích mi na kozy/bicák split stačily žabky .
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: st leden 25, 2012 11:30 am Předmět: |
|
|
Já osobně cvičím naboso. Zvykl jsem si tak i dřepovat a vyhovuje mi to tak. Přijde mi to i pro člověka přirozenější... I Chad Waterbury v nějakým článku popisoval, že cvičení naboso má hodně výhod.
marash: "Bez bot jste o 2-5 centimetrů blíže k podlaze, což je o 2-5 centimetrů kratší dráha pro činku. Sundání bot vám umožní tahat přes paty, což lépe zapojí vaše hamstringy a hýždě." _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Naposledy upravil Reiben dne st leden 25, 2012 11:32 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st leden 25, 2012 11:31 am Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | | Nemá cvičit jen v ponožkách. |
videl si už ako vyzerajú topánky na mrtvolu, hm? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Rachela

|
Zaslal: st leden 25, 2012 11:32 am Předmět: |
|
|
V prvom rade vyhoda ponoziek je kratsia draha pohybu
Bombay: Ty sa citis stabilnejsie v botach nez naboso? Zaujimave. Ktovie, mozno nam evolucia casom prirobi nejake boty od narodenia _________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: st leden 25, 2012 11:38 am Předmět: |
|
|
Já cvičím v posilce v ponožkách a když si cvičím na pokoji s kettlama, tak v simpsonovskejch papučích :D ... nevím, na co bych měl do posilky nosit třeba botasky ... pokud vám na nohu spadne činka, je to už v podstatě jedno, jestli ji máte v botě nebo v ponožce :)) ... a že je nějaká machorvinka chodit naboso?... nevím proč by měla bejt _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: st leden 25, 2012 11:38 am Předmět: |
|
|
Možná se to zdá jen mě, ale nenavalilo se nahodou borcovi, proto spadl dozadu. Uz sem tady videl videjko, kde borec po zvednuti MT zarval, spadl hubou na cinky, jak poloomdlel.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: st leden 25, 2012 11:44 am Předmět: |
|
|
Octopuss: tak to udělej a nemluv o tom.
Turakam: ne
Rachela: ano, někdy se cítím stabilnější. Vyhovuje mi, že mi to svírá nohu, která mi nikde nelítá _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
Naposledy upravil Bombay dne st leden 25, 2012 11:54 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: st leden 25, 2012 11:54 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Bombay napsal: | | Sám cvičím v žábách, ale na dřepy a mt si brávám boty. |
Kdykoli někoho v posilovně vidím naboso nebo v pantoflích (ty žabky jsem radši přehlíd), mám chuť mu dát přes držku a vyhodit ven. |
ty si drsnej jak krabice s koťátkama, na boso se tahá uplně běžně _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
Zaslal: st leden 25, 2012 11:55 am Předmět: |
|
|
Octopuss: nevím, jestli se tím tvým dementním stylem projevování snažíš o vytvoření dojmu, že jsi hrozně drsnej/cool/vtipnej/strašně nad věcí, ale řekl bych, že ani v jednom případě to účel neplní.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|