|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st leden 25, 2012 11:56 am Předmět: |
|
|
Doporučuju Asics Gel Blast (pokud to ještě vyráběj), já v nich teda jsem stabilnější. Ale cvičení na boso u mrtvoly je pro dost lidí naprosto normální. Naopak cvičení v žabkách (čehokoliv) = Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Spashett

|
Zaslal: st leden 25, 2012 12:11 pm Předmět: |
|
|
Tyhle botky jsou cool na drep a verim ze i na mrtvolu budou..obrazek mam od kamarada z blogu, neni to moje foto.
Osobne jsem nezkousel ale kazdopadne bych volil dve varianty. Pevnou obuv nebo zadnou. Muj nazor je ale takovej, ze pokud clovek zacne zvedat velky vahy, mohl by si zbortit klenbu na noze. Ciste muj nazor.
Obcas take vidam lidi v posilovne s takovou tou botou kde mas kazdej clanek prstu zvlast a ma to pogumovanou podrazku jinak je to nejakej neopren bo co... ale tezko rict jak se v tom cvici, kazdopadne to vypada divne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rachela

|
Zaslal: st leden 25, 2012 12:17 pm Předmět: |
|
|
Spashett: Tieto botky od matohu maju vyvysenu podrazku, cize su skvele na olympijsky drep, v IPF uplne terno.
Avsak na drep nasiroko a mrtvolu mi pridu nevhodne. Viem, ze Cizo tahal s matohami, ale to je skor vynimka, zbytocne si predlzis drahu pohybu. _________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: st leden 25, 2012 12:19 pm Předmět: |
|
|
Já třeba dřepuju dost na úzko a pořídil jsem si boxerský boty a je to super, kolena nejdou tak dopředu a stabilita je dobrá, dřív jsem dřepoval s podpatkem, ne přo každýho je to výhoda. Každopádně nějaký pevný stabilní boty na dřep to chce _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: st leden 25, 2012 12:21 pm Předmět: |
|
|
To jsou boty na běhání s těma prstama. Do fitka bych to teda nebral. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: st leden 25, 2012 12:30 pm Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | | To jsou boty na běhání s těma prstama. Do fitka bych to teda nebral. | Nejen na behani. To je jenom jeden typ.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: st leden 25, 2012 12:32 pm Předmět: |
|
|
Cvičím na boso, zlvášť dřepy a jenom v trenýrkách a nátělníku. Můžu si to dovolit, protože cvičím doma, z fitka by mě asi vyrazili.
Je to otázka zvyku, ale na boso se cítím stabilněji.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Martas

|
Zaslal: st leden 25, 2012 12:37 pm Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | | Bombay napsal: | | To jsou boty na běhání s těma prstama. Do fitka bych to teda nebral. | Nejen na behani. To je jenom jeden typ. | to ja bych zas s nimi nikdy nesel behat ...
|
|
| nahoru |
|
 |
digitalm
|
Zaslal: st leden 25, 2012 1:53 pm Předmět: |
|
|
Ja osobne mam zatial len jedno kriterium obuvy an cvicenie, hlavne, co sa tyka drepov a MT... rovna podrazka, to mi velmi vyhovuje, bez opatku, atd... tj aj klasicke cinanky za 2 eura splnia svoj ucel _________________ ''Desire is the key to motivation, but it's determination and commitment to an unrelenting pursuit of your goal - a commitment to excellence - that will enable you to attain the success you seek.''
Mario Andretti
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st leden 25, 2012 4:24 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Bombay napsal: | | Sám cvičím v žábách, ale na dřepy a mt si brávám boty. |
Kdykoli někoho v posilovně vidím naboso nebo v pantoflích (ty žabky jsem radši přehlíd), mám chuť mu dát přes držku a vyhodit ven. |
Ty mas asi velky problem s mnoha lidma v posilovne co? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st leden 25, 2012 4:36 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Octopuss napsal: | | Bombay napsal: | | Sám cvičím v žábách, ale na dřepy a mt si brávám boty. |
Kdykoli někoho v posilovně vidím naboso nebo v pantoflích (ty žabky jsem radši přehlíd), mám chuť mu dát přes držku a vyhodit ven. |
Ty mas asi velky problem s mnoha lidma v posilovne co? |
On problémy má, ale nikdo o nich neví, protože nemá koule na to, aby se ozval :)
Jenom úsudek psychologa amatéra.
Cvičím bos, boty se mi nevejdou do báglu a navíc jsem si zvykl, nevidím v tom problém.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st leden 25, 2012 5:29 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Draper napsal: | | Octopuss napsal: | | Bombay napsal: | | Sám cvičím v žábách, ale na dřepy a mt si brávám boty. |
Ty mas asi velky problem s mnoha lidma v posilovne co? |
On problémy má, ale nikdo o nich neví, protože nemá koule na to, aby se ozval :)
Jenom úsudek psychologa amatéra.
Cvičím bos, boty se mi nevejdou do báglu a navíc jsem si zvykl, nevidím v tom problém. |
Já bych v tom problém viděl. Kdyby více lidí cvičilo na boso, podlaha by se nasákla potem a pak by to fitko smrdělo hůř než pavilon opic.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st leden 25, 2012 5:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st leden 25, 2012 5:36 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Přes ponožky? |
Jak často si je pereš?
Jen tak se zajímám co to je za ponožky že nepropouští pot
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|