|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ghost333
|
Zaslal: čt leden 26, 2012 3:55 pm Předmět: |
|
|
Dneska jsem v posilovně viděl cvičení do tzv, absolutního selhání, borec mě zaujal tím, že si dal na bench tak 110kg a fakt toho nebyl schopný podle postavy, nevypadal špatně, ale ne na toto, navíc to byla po rozcvičení s prázdnou osou myslím první nebo druhá série hned, každopádně sparring za ním, udělali dohromady 6 opakování a smál jsem se už, když jsem viděl, jak sparringovi pracují bicáky, každopádně při sedmém opakování selhali oba, činka mu ležela na hrudníku, sparring tahal jak mohl a stejně tam byli zaklínění a museli tu činku rolovat, naprostý super zážitek.
Pak ten silák ještě radil tomu sparringovi, jak má cvičit MT, řekl mu, že kvůli rovnováze musí co nejvíc zaklonit hlavu. Ten sparring si jednou kvalitně oddělá záda a krční páteř.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt leden 26, 2012 3:58 pm Předmět: |
|
|
Nedávno jsem viděl bicepsový zdvih o koleno s jednoručkou viděl cvičit se supinací a hlavně dopomocí nejen druhé ruky onoho cvičence, ale i dalšího sparinga.
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt leden 26, 2012 5:04 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Nedávno jsem viděl bicepsový zdvih o koleno s jednoručkou viděl cvičit se supinací a hlavně dopomocí nejen druhé ruky onoho cvičence, ale i dalšího sparinga. |
tak to potom mal v ruke minimalne 50kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt leden 26, 2012 7:29 pm Předmět: |
|
|
Měl chromovanou jednoručku - ty jsou u nás ve fitku do 10 kg a určitě neměl tu nějtěžší - odhaduji tak 7 kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt leden 26, 2012 8:54 pm Předmět: |
|
|
| keba napsal: | | ty si drsnej jak krabice s koťátkama, na boso se tahá uplně běžně |
Asi si nerozumíme, nemám problém s tím, že lidi co ví co dělají jedou mrtvoly naboso - JENŽE tady je řeč o běžný posilovně a obvyklých píčusích co chodí v žabkách nebo ve fuseklích a dělají ty svoje klasický hrudníkobicepsový splity. To první je řekněme specializovanej způsob zkušených lidí, kdežto to druhý prostě jen demence.
| Draper napsal: | Ty mas asi velky problem s mnoha lidma v posilovne co? |
S těma co chodí k "nám" bohužel docela jo. Za dva roky jsem tam potkal asi tři co nedělali kraviny a vypadali, že vědí co dělají.
Jak někdo cvičí mi může být buřt, ale
- chození naboso (1) BRUTÁLNÍ smrad - chodím navečer, kdy lidi zjevně nejsou čerstvě oblečený 2) nehygienický jak svině)
- chození v žabkách (když vidím nějakýho dementa mávat činkama, který sotva unese, a na nohách tohle, bojím se že se zamotá a sejme mě přesně v okamžiku kdy půjdu okolo)
- roztahávání činek a koutoučů a neuklízení
- cvičení píčovin, díky kterým je zabraná většina strojů/stanovišť
mě fakt sere. Myslím, že to celkem dává smysl a nestěžuju si nesmyslně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: čt leden 26, 2012 9:29 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | keba napsal: | | ty si drsnej jak krabice s koťátkama, na boso se tahá uplně běžně |
Asi si nerozumíme, nemám problém s tím, že lidi co ví co dělají jedou mrtvoly naboso - JENŽE tady je řeč o běžný posilovně a obvyklých píčusích co chodí v žabkách nebo ve fuseklích a dělají ty svoje klasický hrudníkobicepsový splity. To první je řekněme specializovanej způsob zkušených lidí, kdežto to druhý prostě jen demence.
| Draper napsal: | Ty mas asi velky problem s mnoha lidma v posilovne co? |
S těma co chodí k "nám" bohužel docela jo. Za dva roky jsem tam potkal asi tři co nedělali kraviny a vypadali, že vědí co dělají.
Jak někdo cvičí mi může být buřt, ale
- chození naboso (1) BRUTÁLNÍ smrad - chodím navečer, kdy lidi zjevně nejsou čerstvě oblečený 2) nehygienický jak svině)
- chození v žabkách (když vidím nějakýho dementa mávat činkama, který sotva unese, a na nohách tohle, bojím se že se zamotá a sejme mě přesně v okamžiku kdy půjdu okolo)
- roztahávání činek a koutoučů a neuklízení
- cvičení píčovin, díky kterým je zabraná většina strojů/stanovišť
mě fakt sere. Myslím, že to celkem dává smysl a nestěžuju si nesmyslně. |
jjjj vim co myslis stojim za tebou :D
naposledy jsem videl borca co bezel v zabkach na bezicim pasu. Zrovna kdyz jsem prochazel mrdnul sebou, a kdyz mi skoncil u noh tak mi jeste rekl ze je nervozni kdyz na nej nekdo cumi a abych sel pryc : ( Navic jsem necumel na nej ale na majitelku jedno z nejhezcich zadecku co jsem kdy videl ktera bezela hned vedle
Naposledy upravil Izman dne čt leden 26, 2012 9:32 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomino...

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt leden 26, 2012 9:37 pm Předmět: |
|
|
| Tomino... napsal: | Octopuss - Ono občas kupodivu pomáhá někomu říct, když něco dělá špatně anebo když tě sere. Psaním na fórum toho moc nezměníš, akorát budeš vypadat jako uplakaná sviňka. |
Radit jsem dávno vzdal, ale ty roztahaný kotouče mě serou, už jsem hodněkrát někoho někoho "zatáh" zpátky to po sobě uklidit. Bohužel to - zcela podle očekávání - nikam nevede.
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: čt leden 26, 2012 9:42 pm Předmět: |
|
|
| Tomino... napsal: | Octopuss - Ono občas kupodivu pomáhá někomu říct, když něco dělá špatně anebo když tě sere. Psaním na fórum toho moc nezměníš, akorát budeš vypadat jako uplakaná sviňka. |
EE nejlepsi je vyhybat se jim, jen malo z bicepsmanu reaguje dobre na kritiku. Vetsinou se podivaji a pokud nevypadas aspon jako Arnie tak jsi pro ne nula, co jim nema kecat do treningu, ktery jim sepsal kamarad co uz mesic cvici.
Naposledy upravil Izman dne čt leden 26, 2012 9:47 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: čt leden 26, 2012 9:46 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | boty nenosim, nechce se mi tahat velka taska.. ponozky si menim casteji nez si vetsina lidi cisti drzku, takze si myslim, ze nikoho neobtezuji |
no ja zas bez bot neudelam ani ranu (poucil me okopnuty malicek)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt leden 26, 2012 10:01 pm Předmět: |
|
|
Ve fitku by měl mít každý obuv s pevnou patou - žádné žabky ani sandály. Dost dobře si nedokážu představit dřepy nebo mrtvý tah v žabkách.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt leden 26, 2012 10:18 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Ve fitku by měl mít každý obuv s pevnou patou - žádné žabky ani sandály. Dost dobře si nedokážu představit dřepy nebo mrtvý tah v žabkách. |
Oni tihle lidi naštěstí ani jedno z toho necvičí
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|