|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Nazgul

|
Zaslal: út listopad 15, 2011 11:33 am Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | Nazgul - ze nemoze po nom spat...vsak to je nakopavac,preco by ho bral pred spanim? Ale vazne,na kazdom takomto pripravku je napisane,ze ho mas brat doobeda lebo vedlajsim efektom su aj taketo veci |
mno tak on to bral před tréningem ale když chodí většinou kolem 6-7 a ještě to na něj dost působí tak nemohl pořádně spát, což chápu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Loudy

|
Zaslal: čt prosinec 22, 2011 10:22 pm Předmět: |
|
|
Nevim jestli se to hodí sem, ale mělo by snad.
Nemáte někdo zkušenost s nějakým kvalitním přípravkem na regeneraci? Poslední dobou se mi stává, že se druhý den po cvičení cítím jak spráskanej pes a jsem bez energie.
Většinou spím tak kolem 7-8hodin, denně jím většinou maso, vajíčka, oříšky, ovoce, zeleninu, jogurty, sýry, sem tam rýži, brambory, pizza a podobný srágory :D
Váha se mi teď drží ve dne kolem 82kg a neklesá ani neroste.
A většinou po tréninku dávám protein,nízkoprocentní tušim.
Pokud někdo o nečem víte, uvítám každou radu, chci zkusit, jestli to vážně funguje
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: pá prosinec 23, 2011 6:22 am Předmět: |
|
|
Loudy: BCAA ve vyšších dávkách. Možná že jsi přetrénovaný, týden odpočinku nic nezkazí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Michoo
|
Zaslal: út prosinec 27, 2011 4:23 pm Předmět: |
|
|
Loudy: Na regeneraci mam dobrou zkusenost s tribulusem. Ale POZOR! Jen od vemoherbu! Zkousel jsem i Extrifit a jine a u tech jsem necitil prakticky nic. Vemoherb je sice 2x drazsi ale podle me se to vyplati. Davam 3 tablety pred spanim + zinek.
Citim se pak vic vyspaly a regenerace je znatelne lepsi.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: ne leden 08, 2012 1:20 am Předmět: |
|
|
Co rikate na produkt Buller Proof od MusclePharm ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Michoo
|
Zaslal: pá leden 13, 2012 8:14 pm Předmět: |
|
|
Ma nekdo odtud zkusenosti s ecdysteronem, ktery je obsazen napri. ve Vemoherb Ecdysterone. Nasel jsem na netu obchod, kde vychazi ecdysteron docela levne. vdyztak muzu poslat odkaz po PM.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá leden 13, 2012 8:32 pm Předmět: |
|
|
Na regeneraci je super 3x denně 10 g glutaminu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Antonn
|
Zaslal: pá leden 27, 2012 6:48 pm Předmět: Hell NO |
|
|
Tak jsem právě vyzkoušel HELL NO od Extrafitu, a co se týče chuti tak je to teda pěkně hnusný, musel sem zavřít oči a zacpat nos, abych spolknul druhý sousto. Účinek byl celkem znát, ale ke konci tréninku jsem byl úplně vyfluslej a točila se mi hlava, což se mi jindy nestává. Asi to možná chtělo další dávku, ale to bych se zaručeně poblil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: út březen 27, 2012 3:34 pm Předmět: Re: Hell NO |
|
|
| Antonn napsal: | | Tak jsem právě vyzkoušel HELL NO od Extrafitu, a co se týče chuti tak je to teda pěkně hnusný, musel sem zavřít oči a zacpat nos, abych spolknul druhý sousto. Účinek byl celkem znát, ale ke konci tréninku jsem byl úplně vyfluslej a točila se mi hlava, což se mi jindy nestává. Asi to možná chtělo další dávku, ale to bych se zaručeně poblil. |
První "sousto" toho gelu jde, ale dál jak se rozmůže tak chuť tak už je to sakra kyselé. A je fakt, že to chce druhou dávku . . . . . _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: pá březen 30, 2012 10:26 am Předmět: |
|
|
**** edit, viz pravidla fóra!
po přečtení této recenze bych se chtěl zeptat na vaše zkušenosti? _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá březen 30, 2012 11:08 am Předmět: |
|
|
| Pavelito napsal: | **** edit, viz pravidla fóra!
po přečtení této recenze bych se chtěl zeptat na vaše zkušenosti? |
To byla ta recenze na hell no gell? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá březen 30, 2012 11:34 am Předmět: |
|
|
Ne, tuším že na Combat nebo něco takového.
edit: a nebo na Assault... a nebo prostě na něco z téhle značky:)
edit2: jo, byl to Assault
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: pá březen 30, 2012 12:33 pm Předmět: |
|
|
jojo omlouvám se, našel jsem už diskuzi ohledně Assaultu...moje blbost _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč N1 Shot | NutrendProfesionální stimulant v pohotovostní tekuté formě k okamžitému použití. 48 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|