|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Gohan

|
Zaslal: pá leden 27, 2012 4:34 pm Předmět: |
|
|
Udajne tomu prechazela nakladacak s vymenou roli, kde bylo nekolik asiatu na jednoho z tech mlaticu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Wojtkingson

|
Zaslal: so leden 28, 2012 3:31 am Předmět: |
|
|
Dementi co maj potřebu se s někým porovnávat a dokazovat si, že jsou větší na nějaké akci a pořád do někoho (mě) jebat _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so leden 28, 2012 4:41 pm Předmět: |
|
|
Sere mě, jaký jsou ženský kurvy  Mladá byla od června na 4 měsíce v řecku a pořád psala jestli tady nešukám s jinejma (samozřejmě že šukal) :D ... no a když na mě prasklo jenom blbý líbání s kámoškou, udělala scénu jak kdybych někoho zabil .... a dneska mi píše její kámoška, že ona v tom řecku taky svatá nebyla
No chápete to ?:D .. místo toho abysme si povyprávěli jak jsme si krásně zašukali s někým jiným, bude ze mě dělat největšího děvkaře s tím, že ona je nevinná jak andílek
Na ženský je třeba dát si pozor _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so leden 28, 2012 4:43 pm Předmět: |
|
|
Podle toho co píšeš, tak i chlapi jsou pěkní hajzlové :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: so leden 28, 2012 4:51 pm Předmět: |
|
|
Absolutně nechápu proč když má někdo přítelkyni tak má potřebu strkat péro jinam. Tak jestli přitelkyně nevyhovuje, tak se s ní rozejdu a nedělám ze sebe idiota ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so leden 28, 2012 4:59 pm Předmět: |
|
|
Celý dva roky jsem ji nepodvedl ... pak odjela do řecka na 4 měsíce, říkám, ji, dáme si pauzu, nemá to cenu, beztak se podvedeme... ona, že možná tak já ji, ona že ne... pak mi v červenci přijdou fotky z mobilu z nějaký party jak se tam oblizuje s nějakým borcem a jak mu sahá do kalhot... tak se na mě nezlob, ale to už byl pro mě důvod, že mám taky volno :)) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
Zaslal: so leden 28, 2012 5:01 pm Předmět: |
|
|
Grimley: Ty jsi mi ale pekne nepovedeny vypravec! _________________ Vaše přítomnost je tu iritující jako uvařený kaktus v opičím pyžamu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so leden 28, 2012 5:03 pm Předmět: |
|
|
| frode napsal: | | Grimley: Ty jsi mi ale pekne nepovedeny vypravec! |
Jakýpak nepovedenej?... dneska mi píše její dobrá kámoška, že tam chrápala s nějakým belgičanem.. s kterým je imho na milion fotkách ... ale to je jedno, jen jsem se chtěl vyzpovídat :)) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
Zaslal: so leden 28, 2012 5:21 pm Předmět: |
|
|
No ja jen, ze si v tech svych postech trochu odporujes. Pises, ze ti to psala dneska a predtim jsi psal, ze jsi zacal smrdlat vedle az potom, co jsi se dozvedel, co se delo v Recku. Zrejme to nebyl dobrej vyber (ani z jedny strany).
Tak ci tak, zenska je i tvoje mama _________________ Vaše přítomnost je tu iritující jako uvařený kaktus v opičím pyžamu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so leden 28, 2012 5:24 pm Předmět: |
|
|
| frode napsal: | No ja jen, ze si v tech svych postech trochu odporujes. Pises, ze ti to psala dneska a predtim jsi psal, ze jsi zacal smrdlat vedle az potom, co jsi se dozvedel, co se delo v Recku. Zrejme to nebyl dobrej vyber (ani z jedny strany).
Tak ci tak, zenska je i tvoje mama |
Ne, začal jsem si šmrdlat po těch fotkách co přišly ... pak me zprcala za to, že jsem se tu líbal (což na mě prasklo), tak mi bylo líto, že jsem se asi unáhlil a udělal jsem chybu, začal ji kupovat drahý dárky a tak :D ... a dneska jsem se dozvěděl, že ona tam žila stejně jak já tady _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
lukin99
|
Zaslal: so leden 28, 2012 5:51 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | frode napsal: | No ja jen, ze si v tech svych postech trochu odporujes. Pises, ze ti to psala dneska a predtim jsi psal, ze jsi zacal smrdlat vedle az potom, co jsi se dozvedel, co se delo v Recku. Zrejme to nebyl dobrej vyber (ani z jedny strany).
Tak ci tak, zenska je i tvoje mama |
Ne, začal jsem si šmrdlat po těch fotkách co přišly ... pak me zprcala za to, že jsem se tu líbal (což na mě prasklo), tak mi bylo líto, že jsem se asi unáhlil a udělal jsem chybu, začal ji kupovat drahý dárky a tak :D ... a dneska jsem se dozvěděl, že ona tam žila stejně jak já tady |
vítej v klubu, až an to že já jsem svou přítelkyni za celý 4 roky nepodvedl....od té doby mám na všechny ženský svůj názor, at je to ženská sebevíc krásná
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: so leden 28, 2012 5:54 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: |
Ne, začal jsem si šmrdlat po těch fotkách co přišly ... pak me zprcala za to, že jsem se tu líbal (což na mě prasklo), tak mi bylo líto, že jsem se asi unáhlil a udělal jsem chybu, začal ji kupovat drahý dárky a tak :D ... a dneska jsem se dozvěděl, že ona tam žila stejně jak já tady |
Ste se hledali, az jste na sebe zbyli co? _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so leden 28, 2012 6:15 pm Předmět: |
|
|
Šuk*jme dokud můžeme, na starý kolena budeme rádi, že máme vedle sebe babku co nám udělá čaj, upeče domácí buchtu a vymění smradlavé ponožky.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: so leden 28, 2012 7:27 pm Předmět: |
|
|
Byl jsem dnes v Kauflandu. Koupil jsem si tam 6 sáčků ovesných vloček. Jeden sáček 500g. Zdálo se mi, že jsou ty sáčky nějaké prázdnější. No doma jsem každý sáček zvážil na kuchyňské váze a minimálně jsem navážil 450g a maximálně 480g a to jsem vážil i ze sáčkem. Vyhrabal jsem doma ještě dva sáčky, které jsem koupil před týdnem a oba dva měli 516g i ze sáčkem. To mě teda celkem vytočilo. Nejraději bych tam zítra zajel a hodil jim to na hlavu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|