|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Primitiv
|
Zaslal: ne leden 29, 2012 11:05 am Předmět: |
|
|
Kubaz, to je ta právnička?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bombay

|
Zaslal: ne leden 29, 2012 3:35 pm Předmět: |
|
|
Mě vždycky pobaví ty diskreditující fotky od "dobrých kamarádek". Která kámoška ti ty fotky poslal a proč vlastně? Jede po tobě? Nesnáší tvou holku? Je paparazzi? Je prostě svině?
Pak napiš, jak to dopadlo:)
Kubaz: kua s těma diamantama opatrně, at si na to slečna moc nezvykne. Vydělávat na třetí, pátý a další diamant už člověka moc nebaví. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: ne leden 29, 2012 3:56 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | prochm napsal: | | citace: | | Jako je možnost, že domácí váha váží blbě, ale o tolik asi těžko |
Tak blbě určitě neváží. Mám doma 2 kalibrační závaží. jedno 100g a druhé 50g a ukazuje to přesně. |
Me zase tuhle prekvapila kureci sunka active, ktera ma vazit 350g a vazila 417g :) |
Proboha co to mate za zabavu
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: ne leden 29, 2012 4:15 pm Předmět: |
|
|
| citace: | Proboha co to mate za zabavu |
No tebe by to jako nenasralo, že tě okrádají nebo co. Jsou to normální zloděli. Když tě na každém sáčku okradou průměrně o 30g vloček tak ti to v tom obrovském množství co vyrábí udělá hrozně moc. A cena je samozřejmě úplně stejná. To máš jako z bombonama, které jsem nedávno kupoval děckám. Cena je pořád stejná až na to, že jich je tam o 10g až 20g míň než bývalo akorát to na ten sášek napíšou ale běžný spotřebitel si toho vůbec nevšimne.[/quote]
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne leden 29, 2012 4:47 pm Předmět: |
|
|
| prochm napsal: | | citace: | Proboha co to mate za zabavu |
No tebe by to jako nenasralo, že tě okrádají nebo co. Jsou to normální zloděli. Když tě na každém sáčku okradou průměrně o 30g vloček tak ti to v tom obrovském množství co vyrábí udělá hrozně moc. A cena je samozřejmě úplně stejná. To máš jako z bombonama, které jsem nedávno kupoval děckám. Cena je pořád stejná až na to, že jich je tam o 10g až 20g míň než bývalo akorát to na ten sášek napíšou ale běžný spotřebitel si toho vůbec nevšimne. | [/quote]
Narozdíl od tebe z toho běžný spotřebitel nebude mít žaludeční vředy.
Jsou lidé co mají moc starostí s pitomostma. Jestli mě okradou o pár korun, nezruinuje mě to a já jsem v pohodě. Můj přístup nemusí být z hlediska společnosti správný, ale n to celkem i kašlu.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne leden 29, 2012 4:53 pm Předmět: |
|
|
Mablungu, tvůj přístup je zhlediska společnosti ten důvod, proč tu jde všechno s prominutím do čím dál tím větších sraček. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne leden 29, 2012 5:03 pm Předmět: |
|
|
Dnes na novinky.cz zadny novy pribeh o ztroskotane "lodicce" _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne leden 29, 2012 5:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
Zaslal: ne leden 29, 2012 5:36 pm Předmět: |
|
|
6 hodin z neděle promr.. tenisem. Ale byl to mač _________________ ---------
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne leden 29, 2012 7:17 pm Předmět: |
|
|
Nesnáším, když napíšu email prodejci s otázkami a) b) a c), a on mi odpoví d)... grrrr ty lidi snad neumí číst? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne leden 29, 2012 7:22 pm Předmět: |
|
|
Aspoň ti jasně dal najevo, že uněj nekupovat =)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|