Jo, tak do tebe mi asi ještě kousek hlavou níž chybí ale to jen ten poslední byl takovej hroznej, ostatní ušly (teda jen druhej, první jsem skončil na zemi )
...videa už sou skoro nahraný
_________________ "Jestli se té činky dotkneš, zabiju tě!"
Kirk Karwoski směrem ke spotterovi
Tak, videa sou uložený...nechal jsem to v originále...třeba čase ještě něco stříhnu, ale teď jen takhle...
(kdyby něco nešlo, tak se to ještě doukládá, tak vydržte)
Dřep 235 (pobavte se )
Dřep 240
Dřep 250
Bench 130
Bench 137,5
Bench 142,5
Tah 265
Tah 275
Tah 280
Ja se divim, ze ti po tom prvnim pokusu na drepu neodesla do pr... psychika.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
To ona odešla...ale naštěstí se pak zadařilo...protože jsem přesně věděl kde jsem udělal chybu (položil činku moc nahoru a dole trošku zaváhal) a věděl jsem že ta váha co tam je, je pro mě lehká, tak jsem trošku doufal, že to může jít...
štěstí že ti na tom dřepu nepřekočilo něco na krku
ty dřepy byly ale podle mě techničtější než mrtvola
Aje chytrej promluvil. Tady fakt jde o ukazkovou techniku ze?
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Presne tak, plus jeste to prehazovani kotoucu, kdyz uz jsi byl prokticky pod cinkou u toho druheho pokusu na drepu. To by leckdo taky nevydychal.
_________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Wondra- ono se to zdá jako docela hrozný, ale to přehození přes hlavu bylo úplně v pohodě..
neřekl bych že to bylo až tak netechnický, prostě už to bylo těžký, tak to rvu jak můžu.. tak 265ka by z boku byla v pohodě..
Douglas- jo to mě taky pěkně nasralo...už mi fialověly nohy
štěstí že ti na tom dřepu nepřekočilo něco na krku
ty dřepy byly ale podle mě techničtější než mrtvola
Aje chytrej promluvil. Tady fakt jde o ukazkovou techniku ze?
nemyslel jsem to zle. Jenom sem chtěl říct že ty dřepy podle mě vypadaly fakt dobře, ale naopak mrtvola už se mě zdála dost nebezpečná s ohledem na to zakřivení zad. Nic víc. Radši budu ticho než dostanu sodu :D
wondra: v poho, ja jsem to nemyslel tak sarkasticky, jak to vyznelo :), jen jsem chtel poukazat na to, ze tady se nehraje na ukazkovou techniku, takze nema cenu to nejak hodnotit.
sorry za OT
no nevím jestli sis toho všiml, ale u toho druhého vážení za tebou celou dobu co ses dohadoval stál nějaký kluk jenom ve slipech a postupně průhledněl. Mě se při tom pohledu dělaly omrzliny třetího stupně
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru