|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Tak jakou... |
| Ramena+trapezy |
|
8% |
[ 24 ] |
| Zada |
|
30% |
[ 85 ] |
| Pracky(Biceps,Triceps,Predlokti) |
|
13% |
[ 39 ] |
| Hrudnik |
|
26% |
[ 75 ] |
| Bricho |
|
4% |
[ 12 ] |
| Stehna(Kvadryc.,Hamstringy) |
|
14% |
[ 41 ] |
| Lytka |
|
1% |
[ 5 ] |
|
| Celkem hlasů : 281 |
|
| Autor |
Zpráva |
DrLift
|
Zaslal: čt říjen 21, 2004 10:19 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | ....a si piš že to budou dělat dál ...a trochu OT....zkouším s fixní vahou udělat 20 op. na MT ( s 200 kg )....zatím jsem na 12 op. ...uvidíme jak bude vypadat série o 20 op. na mrtvole ....snad to do jara dám |
Jestli ti jde trochu o silu, tak se na to vyser. Specialne v mrtvole je to fakt k nicemu a navic si koledujes o uraz.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
Teti

|
Zaslal: čt říjen 21, 2004 11:17 am Předmět: |
|
|
Grrrr, tak to já dám 200 na MT tak vždycky jenom po jedné a ještě k tomu né vždy  Každopádně na moje dva roky cvičení a 80 kg je to dobrý a jsem spokojenej. _________________ A tak snadno se s ním přec vysává! Nejlépe, zavěsíme-li jej za popruh na rameno. Díky turbootáčkám se zdá neskutečně lehký, vlastně se sám v bytě vznáší!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt říjen 21, 2004 11:19 am Předmět: |
|
|
| Teti napsal: | Grrrr, tak to já dám 200 na MT tak vždycky jenom po jedné a ještě k tomu né vždy Každopádně na moje dva roky cvičení a 80 kg je to dobrý a jsem spokojenej. | ...tak to dáš 2.5 násobek své váhy....to je super!....já dám jen dvojnásobek
|
|
| nahoru |
|
 |
merlin

|
|
| nahoru |
|
 |
Kefan

|
Zaslal: čt říjen 21, 2004 5:05 pm Předmět: |
|
|
Ja najradsej davam znozovanie a opacne ten pocit potom. _________________ "Budúcnosť už nie je to, čo bývala"
|
|
| nahoru |
|
 |
teether

|
Zaslal: pá říjen 22, 2004 12:37 pm Předmět: |
|
|
moje nej: vsechny varianty mrtvoly v poslednich seriich s nejvetsi vahou, vzperacsky nadhoz, drepy... i kdyz drepy zaroven nenavidim. ale neni nad pocit po tvrde odjete serii _________________ "Kdyz nemuzete delat mrtvy tah, tak musite delat mrtvy tah"
|
|
| nahoru |
|
 |
Laduska

|
Zaslal: ne říjen 24, 2004 10:22 pm Předmět: |
|
|
Moje nejoblíbenější partie jsou záda a ramena a nejneoblíbenější asi nemám.Jen mi ty záda a ramena ne a ne růst  (teda ne podle mých představ)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bronwyn

|
|
| nahoru |
|
 |
Small John

|
|
| nahoru |
|
 |
Andrew
|
Zaslal: út říjen 26, 2004 9:13 pm Předmět: |
|
|
no a co. ty mas taky dobry zada a shyby ti nerikaj pane. pochopils? me ty ramena rostou a tlaky jsem poradne nikdy nedelal. zato aby mi vyrostly zada tak se nadru.
ano je spravne vytahnout mou nejslabsi partii a nejslabsi cvik...ty mas urcite take sve slabiny...a ja se nesmeju.
| Miguelito napsal: | | A copak sem neco rekl? Andrew oslavuje svoje male vitezstvi - najel jsem ted na jeho styl treningu (probuh, jen to ne) - a benchuje si svych 100 kilo pri 90 kilech vahy. Ale ma obrovske, fakt obrovske ramena a cvici na ne tlaky s vahou, co fitnessky. Vaha totiz vubec neni dulezita. |
|
|
| nahoru |
|
 |
Miguelito

|
Zaslal: st říjen 27, 2004 6:32 am Předmět: |
|
|
Ne, ale cvicim pritahy v predklonu se 120-140 kg. Protoze povazuju veslovaci cviky za ucinnejsi nez stahovaci. A jestli te to uklidni, tak ted shyby cvicim, protoze uz se zvednu vic nez 5krat. Az zase ztloustnu, budu jezdit obvykle stahovani kladky podhmatem. _________________ ...ano,začal jsem fotit,začal jsem studovat,mluvit tady slušně...
|
|
| nahoru |
|
 |
Miguelito

|
Zaslal: st říjen 27, 2004 6:42 am Předmět: |
|
|
A jeste jedna vec: ja verim na tezke vahy. Vsichni kulturisti, co za neco stoji, zvedaji slusne vahy. A ti co rikaji, ze kulturistika neni vzpirani a podobne kecy jsou vetsinou ti, co jsou na tom silove spatne. _________________ ...ano,začal jsem fotit,začal jsem studovat,mluvit tady slušně...
|
|
| nahoru |
|
 |
Andrew
|
Zaslal: st říjen 27, 2004 7:06 am Předmět: |
|
|
no ja striktne dokazu cvicit pritahy v predklonu s 90-95 po 6-8...kazdej mame svy silnejsi a slabsi stranky
|
|
| nahoru |
|
 |
DavidS

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|