|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po únor 06, 2012 3:57 pm Předmět: |
|
|
6.2.2012
hmotnost: ?
Dnes šílený shon v práci. Od 5:30 jsem na nohou a budu tak do 22 hod. To je výhoda manažerského platu - nedostaneš nic za přesčas, protože je již v Tvojí mzdě:o)
Trénink: volno!
Jídelníček:
Snídaně: 3 pol. lžíce ricoreh, 3 dl mléka
oběd: 3 lžíce ricoreh, 3 dl mléka
svačina: jablko
svačina 2: 3 lžíce ricoreh, 3 dl mléka
večeře: 3 x knuspi chleba, 100 g sýru
pozn. ricoreh je z 38 % káva = dnes cca 50 g čisté kávy.
Dnes dost light den. Zítra si to snad vynahradím
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Apofis

|
Zaslal: po únor 06, 2012 4:39 pm Předmět: |
|
|
to je dost sila...kolik je tam mg kofeinu? jsi na takove davky zvykly? diky
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po únor 06, 2012 5:08 pm Předmět: |
|
|
Myslím, že je to tak 1200 mg kofeinu, tj. na moji hmotnost cca 7% smrtelné dávky, tj. v pohodě:o)
Zvyklý ? Nevím - nějak mi to nepřijde moc. Nabudí mě to dostatečně na pár hodin.
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út únor 07, 2012 3:43 pm Předmět: |
|
|
7.2.2012
dnes: volno!
Bolí mě šíleně rameno. Zkusím to rozehnat mixem voltaren, coxtral a uvidím zítra. Každopádně chci jít zítra cvičit, tak to musí být vše ok.
Jídelníček:
snídaně -
oběd: 200 g kuře zapečené se sýrem a brokolicí
svačina: 360 g activia
Svačina 2: jablko
večeře: 200 g kuře s těstovinami
Dnes skoro 400 km v autě a k tomu porada - tj.nestíhal jsem jíst jak jsem chtěl.
Hmotnost: 113,6 kg.
Snažím se to držet okolo 114 kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st únor 08, 2012 8:11 am Předmět: |
|
|
8.2.2012
hmotnost: 113,7 kg
Snídaně: 65 g vloček, 420 ml Muller milk čokoládový ( potřebuji doplnit sacharidy)
Svačina: 58 g 80 % proteinu v 3 dl mléka
Oběd: 200 g vepřová kýta, 100 g rýže
Po tréninku: 29 g proteinu ve vodě, 100 g parenica, 2 krajíce celozrn. chleba
večeře: 250 g tvaroh
edit: v průběhu dne hrst lískových ořechů.
Trénink: rameno bolí jako čert. Po včerejších 4 coxtralech se to snad trochu zlepšilo. Zkusím dnes improvizovaný trénink hrudník, biceps,břicho. Během dne dopíšu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st únor 08, 2012 5:40 pm Předmět: |
|
|
Trénink:
benchpress na stroji 30x10,50x10,65x10, sloup závažíx10, sloup závažíx8, sloup závaží x 6, sloup závaží + 5 kg x 6 x 3 série, 65x8,50x10
celkem 10 sérií.
bic. zdvih s EZ na scot. lav. 20x10,30x10,35x10,40x10,45x6,40x8,35x10,25x15
bic. zdvih s mč o koleno 12x10,12x10,12x10
sed leh na stroji 65x12,65x12,65x12,65x12,65x12
crunches 20,20,20,20,20
Cviky vybrány tak, aby nezatěžovaly příliš rameno. Bic. zdvih s tyčí ve stoje - bolest, která vystřelovala přes celé rameno - tj. potom padla volba na scotovku.
trénink silně podprůměrný, ale jsem rád i za něj. Rameno bolí jako čert a křupe v něm. Prohážu to, zítra nohy, pak den volna a snad si to sedne. Pokud ne, půjdu to řešit. Byla by to škoda. Od 14tého se chystám diametrálně poměnit jídelníček i tréninkový systém a bez zdravého ramene to asi nepůjde:o (
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st únor 08, 2012 6:20 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Od 14tého se chystám diametrálně poměnit jídelníček i tréninkový systém a bez zdravého ramene to asi nepůjde:o ( |
Mit cokoliv dojebaneho je sice na ho*no, ale alespon to pro tebe ma jedno velke pozitivum - muzes to konecne poradne osolit na aerobce _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st únor 08, 2012 6:26 pm Předmět: |
|
|
No to těžko - běh nebo eliptický trenažer je se zraněným ramenem neproveditelná věc. Bolí to při sebeblbějším pohybu. Možná by šlo kolo, jen bych se nesměl opírat o řiditka pravou rukou:o (
Je to naprd. Věděl bych jak to poléčit, ale nechce se mi do toho:o)))
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st únor 08, 2012 6:30 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: |
Je to naprd. Věděl bych jak to poléčit, ale nechce se mi do toho:o))) |
Tak to ja bych se velmi rad prelecil a klidne i preventivne _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st únor 08, 2012 6:42 pm Předmět: |
|
|
Vždyť máš tribuláka :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st únor 08, 2012 6:52 pm Předmět: |
|
|
Neberu tribulus. Zatím. Teď je to taková udržovačka, aby si tělo zvyklo na stabilní hmotnost a nebyl jojo efekt. Od 14.2. bude další fáze se suplementací ( creatin, glutamin, leucin, tribulus, DHEA + vit. a minerály).
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st únor 08, 2012 8:51 pm Předmět: |
|
|
Prováděl jsi s tím ramenem něco (den předtím trénink nebo něco), nebo to prostě začlo bolet samo od sebe?
Mně na sebe takhle jednoho dne upozornilo moje natržený rameno
Předpokládám, že to není tvůj případ, ale úplně vím jak se cítíš - já myslel, že se bolestí poseru i když jsem se jen otočil na posteli. Bohužel teprve tehdy mě ten svinskej doktor poslal na MR, a to už bylo vlastně pozdě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st únor 08, 2012 8:56 pm Předmět: |
|
|
No - spát se na tom nedá, to je fakt.
Myslím, že je to kombinace tréninku a chladu v posilovně + průvan v autě, kdy si na cestě mezi SR a ČR dost pouštím ventilátor. Asi stárnu:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt únor 09, 2012 9:15 am Předmět: |
|
|
9.2.
hmotnost: 114 kg
Jídelníček:
Snídaně: 65 g vloček, 30 g 80 % protein ve vodě
svačina: 100 g hroznové víno
oběd: 150 g treska, 150 g brambory
Po tréninku: 60 g 80 % proteinu
večeře: 100 g vepř.kýta, 70 g rýže
večeře: 100 g mozzarela, zelenina
Trénink: dnes má být na pořadí dne záda s tricepsem a lýtka. Zkusím pár rozcvičovacích sérií a když to nepůjde, tak tam dnes přesunu nohy.
Je mi jasné, že na tlaky to asi dnes moc nebude - uvidíme, co půjde.
Pořád to ale nevzdávám - musí to jít. Kdyby to nešlo - tak bude aerobkovat...ale nerad:o)
trénink doplním v průběhu dne.
Naposledy upravil Deadlift dne čt únor 09, 2012 3:49 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|