|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: st leden 18, 2012 10:29 am Předmět: |
|
|
| Tracey napsal: |
Stroje jsou repasované z Dornychu a část vybavení nová. I proto se nezveřejňoval dopředu přesný termín otevření. |
A tos ty tuny zavazi z Dornychu beztak vsechny odnosila po tech schodech ty ze?
Kouba: Na me ta oranzova pusobila celkem dobre, horsi by byla treba ruzova _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tracey

|
Zaslal: st leden 18, 2012 10:36 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: čt leden 19, 2012 4:02 pm Předmět: |
|
|
a kde to přesně je na Mendláku? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt leden 19, 2012 4:15 pm Předmět: |
|
|
je to na "Mendláku", ve skutečnosti to je přesně na zastávce Václavská :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: čt leden 19, 2012 4:33 pm Předmět: |
|
|
aha...jo díky, já si právě říkal kde by to tam bylo...dobrý no :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Enn

|
Zaslal: st únor 08, 2012 10:50 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem byl v novem Big One Fitness na Mendlaku..
plusy:
- studentsky vstup v Happy hours - tusim do 3 nebo tak nejak za 60kc
- velky vyber jednorucek, navic muj oblibeny typ :-)
- asi 5-6 lavic a celkove pekny vyber stroju, stejne tak i kvalitni kardio zona
- nestane se, ze by chybely klicky od satny :-) viz Blue gym :)
- i pres vetsi pocet lidi jsem nemel problem v klidu odcvicit
minusy:
- Hned u vchodu me upozornili na zakaz noseni vlastnich napoju...nevim, jak to vedeli, ale mel jsem v tasce pekny plny sacharidak, ktery jsem pak stejne popijel v satne.
- divna podlaha
- zrcadla pred lavicemi zcasti chybi
- pro me spolecne sprchy
- tenka tyc na BP, mozna je to jenom mnou, ale jsem zvykly na vetsi, sirsi, mam v tom lepsi stabilitu (u sikmeho BP, jinde jsem nesledoval)
Celkove muzu rict, ze za 60kc se tam da odcvicit lepe nez v Blue gymu.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st únor 08, 2012 10:57 pm Předmět: |
|
|
minusy:
- Hned u vchodu me upozornili na zakaz noseni vlastnich
napoju...nevim, jak to vedeli, ale mel jsem v tasce pekny plny sacharidak, ktery jsem pak stejne popijel v satne.
tam je zakaz i na vlastni Potreningovej napoj?:D to sem netušil... v šatně mě to viděli pít treneri a nic nerikali
- divna podlaha - gumova, parádní
- zrcadla pred lavicemi zcasti chybi - z části, ale je jich tam dost s lavičkama se dá hejbat už jsou i u stojanů na dřepy...
- pro me spolecne sprchy - :D tjn
- tenka tyc na BP, mozna je to jenom mnou, ale jsem zvykly na vetsi, sirsi, mam v tom lepsi stabilitu (u sikmeho BP, jinde jsem nesledoval)
naopak... tenka tyč je jen u BP a u stojanů na dřepy jsou zas tlustý, takže sis je mohl vzít tam
[/i]
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: st únor 08, 2012 11:00 pm Předmět: |
|
|
Společný sprchy? To jako smíšený pro baby i chlapy? Začíná mne to zajímat...
|
|
| nahoru |
|
 |
Enn

|
Zaslal: st únor 08, 2012 11:05 pm Předmět: |
|
|
Zase tak spolecny nejsou :-D Ty tyce jsem bliz nezkoumal, tady to pisu hlavne kvuli nehode, ktera se mi stala :-) kdyz jsem uklizel kotouce a na kazde strane mi zbylo 20kg, a kdyz jsem jeden sundal, tak se to prevazilo a spadlo :-) To je poprve, co se mi to stalo :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Joe Hallenbeck
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: so únor 11, 2012 3:07 pm Předmět: |
|
|
| Joe Hallenbeck napsal: | Jak je to se sprchama? | noo zitra rano tam jdu tak pak poreferuji :D
Jiank s zakazem noseni vlastnich napoju to si tam nemuzu vzit ani vodu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: po únor 13, 2012 7:30 pm Předmět: |
|
|
ATTENTION ATTENTION!
Posilka na Purkyňkách má novýho majitele, snížil ceny, komunikace s obsluhou není jak kdyby se člověk bavil s osobou co má krámy, má otevřeno celý týden od 9:00 do 21:00
(nejedná se o reklamní sdělení, ale vždycky jsem na to fitko nadával, tak to byla povinnost) _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po únor 13, 2012 7:32 pm Předmět: |
|
|
A puvodni majitel byl Valerij Samcenko (nebo jak se to pise), ten co vlastni byvaly Fitness2000 na Kounicove nebo se mne to plete? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: po únor 13, 2012 7:45 pm Předmět: |
|
|
Hele to nevím, já si myslím, že jen vím jak cca vypadal, takovej menší borec, asi někdy cvičil, na krátko vlasy. _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: po únor 13, 2012 8:19 pm Předmět: |
|
|
| Izman napsal: | | Joe Hallenbeck napsal: | Jak je to se sprchama? | noo zitra rano tam jdu tak pak poreferuji :D
Jiank s zakazem noseni vlastnich napoju to si tam nemuzu vzit ani vodu? |
Tak jsem se pred hodinou z B1F vratil a davam reference:
Asi jsem rozmazlenej fracek a nebo proste jsem si zvykl na lepsi sluzby protoze jsem z te telocvicny dost rozladeny.
Moznost ulozeni cennosti do zvlastni skrinky je velmi prakticke.
V satne je nacpanych tolik skrinek ze tam nebylo zadny misto na prevleceni, (metr siroka ulicka kde je jeste lavecka neni neco cemu bych rekl misto na prevleceni) ve sprchach se voda nedala se nastelovat takze bud byla voda absolutne ledova a nebo varici, je pravda ze sprchy jsou spolecne i kdyz ne v tom smyslu v jakem si to muze nekdo predstavit proste jedna mistnost ktera neni nikterak rozdelena. Takze bacha na to pokud by vam upadlo mydlo
posilka:
Co se tyka vybaveni jsem byl ale spokojen dostatek stroju (takze i v pripade jendnoho obsazeneho stroje se dalo cvicit jinde), dostatek volnych vah (byl jsem tam s kamoskou takze jsem se venoval ji a nijak moc jsem necvicil takze jsem se nedostal k naradi na MT, drepy a bench)
co me hodne rozladilo Elektronika na rotopedech nefungovala. Take mi trochu vadilo ze od dveri sel pruvan takze mi to ofukovalo zada. Navic lid kteri prijdou z venku tak chodi kolem cvicich (pominu-li prach ktery sebou tahaji na bagančatech) tak si mi kamaradka stezovala ze jeji to neprijemny kdyz ji nekdo ocumuje zadek.
Dokonce jsem narazil i na zvlastniho clovicka ktery tam cvicil v bunde na ven
Celkove hodnoceni:
Zazemi nic moc : ( i kdyz nevim jak to vypada v saune, solarku atd...
Posilka dobra clovek by se tam urcite mohl vyradit :D (i kdyz bylo tam hodne lidi).
Snad jsem timto hodnocenim nikoho neurazil
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|