|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt únor 16, 2012 9:39 pm Předmět: |
|
|
To nebylo na nějakou chybu. Máš totiž zvláštní slovosled - tak mě zajímalo, zda nejsi cizinka.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
constancia
|
Zaslal: čt únor 16, 2012 9:41 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | To nebylo na nějakou chybu. Máš totiž zvláštní slovosled - tak mě zajímalo, zda nejsi cizinka. |
Nejsem.Holt tak mluvím.Tomu se řiká intverze ale není to vždy.Nebo...vždy to není?
|
|
| nahoru |
|
 |
Kebabking

|
Zaslal: pá únor 17, 2012 8:40 am Předmět: |
|
|
Já obvykle vídávám, že někdo cvičí břicho na jediným stanovišti pro bench, případně biceps s prázdnou osou v kleci na dřepy - prostě klasika. Ale co jsem viděl minulý týden byla naprostá zhovadilost.
Zrovna jsem dělal strečink, když posilovnu obsadil jakýsi brněnský rugbyový tým a pod vedením trenéra jeli kruháč. Celkově technika těch borců (většinou kolem 20) nic moc, ale dřepy byly obzvlášť pochoutka. Trenér to tam hecoval, aby přidali a zvedali co nejrychleji - a tak jeli osm opakování zhruba v 20% rozsahu, s veškerou vahou na špičkách. Jak chtěl někdo dělat hluboký dřep, tak ho div neseřval. Měli tam dost malý váhy, ale i tak mě to bolelo za ně. Ale je to trenér, tak asi ví, co dělá.
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: pá únor 17, 2012 9:32 am Předmět: |
|
|
tak to bych se asi posral...
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Kebabking

|
Zaslal: pá únor 17, 2012 9:36 am Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | ono to prave naopak docela dava smysl, jestli to by rugbyovy tym |
Chlape teď jsem zmatenej, jestli je to nějaká běžná praktika na výbušnost nohou, která se mi zatím vyhla, anebo narážíš na inteligenci rugbystů?
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: pá únor 17, 2012 9:47 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: pá únor 17, 2012 2:18 pm Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | ... dnes jsem si všimla, že si jedna dobrá duše, nejspíš pravidelně, dělá manikůru za pomoci toho vroubkování na ose | ne-e
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá únor 17, 2012 2:22 pm Předmět: |
|
|
Toho naděláte. Dokud ta osa neni celá od krve, tak se nic tak hroznýho neděje _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: pá únor 17, 2012 2:27 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | Toho naděláte. Dokud ta osa neni celá od krve, tak se nic tak hroznýho neděje |
jo ale utrzeny mozoly jsou taky chutovka
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá únor 17, 2012 2:27 pm Předmět: |
|
|
Krev by byla ještě dobrá. Zase jsem si vzpomněl na toho debilního Ukrajince, co si před každou sérií pumpování bicepsů flusnul do dlaní.
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: pá únor 17, 2012 2:32 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | Toho naděláte. Dokud ta osa neni celá od krve, tak se nic tak hroznýho neděje |
Jasně, jak tam není krev, tak se jedná o dětskou hru
Když už jsme u toho tématu. Viděla jsem v posilovně bosého chlapce, kterak si LAPIS tyčinkou leptal bradavici na chodidle. Viděla jsem bábu ve veřejných sprchách, jenž si obrušovala tvdou kůži na patách. A myslím, že na webu již někdo zmiňoval onu nechutnou scénu holení mužského přirození v pánských sprchách jednoho fitka.
A teď se ptám. Co horšího nás ještě může potkat? _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|