Tak tenhle vysledek je teda kurva dobrej!! Ja si pamatuju, ze sem se nedostal ani k ten muscle upum . To mate v posilce kruhy? Btw ta vaha na ten drep byla 50 tusim ze jo?
Muscle upy byly na tyci , musel jsem si je prvni nacvicit, kruhy tu v okoli nikde nejsou, ale v jedne posilovne je prave hrazda. Ale nejel jsem to tak striktne jak na videu, pekne jsem se rozhoupal.
No ja ty burpees mel za 4 minuty neco a temer vsechen cas mi zabraly ty OH squaty, noha v silach byla, ale ramena dostaly poradne zabrat a navic jsem nebyl moc stabilni, tak jsem to jel postojem priblizne na sirku ramen, rozdelil jsem to na serie po 6ti. Ale bylo mi z toho pekelne blbe, pak nejak dorazit ty muscle upy a zbylo asi nekolik sekund do konce tak jsem tam nahazel co nejvic burpees slo.
Ale kruhy budu mit v blizke dobe vlastni, tak zase bude vice variace v treningu
sakra ty nohy sou skvělý! a celkově parádní forma na to, že je zima.
Můj sen byl mít taky takový žíly přes lýtka, bohužel geneticky se to nepovedlo = (
ten borec z toho videa byl v Fear factoru :D dobrej zabiják
sakra ty nohy sou skvělý! a celkově parádní forma na to, že je zima.
Můj sen byl mít taky takový žíly přes lýtka, bohužel geneticky se to nepovedlo = (
ten borec z toho videa byl v Fear factoru :D dobrej zabiják
Diky, ale zily jsem ja nikdy moc nemel, temer nikde, pak jsem minuly rok na jare shodil a zily stale nikde nebyly, ale pak jsem zacal behat + ruzne ty wody a zily se najednou zacaly objevovat, vzdycky jsem si myslel, ze to treningem nejde ovlivnit, ale ted si myslim, ze tomu tak neni (samozrejme musi byt i tuk dole).
A tez jsem premyslel jestli to je ten z toho FF nebo ne
Tak ten WOD byl teda hodne hnusny, nevim jestli to bylo nevyspanim, nebo necim, ale uz v druhem kolecku jsem umiral, byl jsem rad, ze jsem to vubec dokoncil.
Dneska lehky a kratky 30ti minutovy trening, mam absolutne znicene predni delty z toho predchoziho treningu a nechtel jsem zas sedet doma, tak aspon neco.
Tak jsem nejak minuly tyden tusil, ze neni nejlepe a mel jsem pravdu, cely vikend jsem odlezel a pres tyden jeste nebylo nejlip, tak az dneska neco.
A uz mam konecne kb doma, nakonec jsem bral 28 kg, u swingu mi problem nedelal, jen bude potreba dopilovat techniku, takze dneska jen ten WOD + zkouska ruznych cviku s nim, zatim jde vse pomerne dobre a hodne me prekvapily goblet squaty, netusil jsem ze to da tak moc zabrat. Dal bych klasicky WOD 21-15-9, ale nekdy priste swingy budou v pohode i pro high reps, na ty squaty si proste musim zvyknout :-)
Luster: pomalu si to tu doma zarizuju, casem bych chtel posilovnu uplne vynechat, ted budou na rade gymnasticke kruhy a predelani celeho pokoje a pak uz jen dokoupit casem zbytek.
Pridavam video squat cleanu s 86 kg, jeste ze jsem se natocil, technika je strasna, aspon vim co je potreba zlepsovat, myslel jsem ze pod tu cinku skacu o hodne drive, a taky se mi zda ze nez to zacnu tahat, ze mam zadek zbytecne moc vysoko. Poucim se znova techniku a hlavne si zajdu na vyssi koutouce a ne na ty male smejdy a treba nekdy padne i 100 kg :-)
Crossfit #86
Strength
Squat clean
30 kg x 3
50 kg x 3
58 kg x 3
66 kg x 3
70 kg x 2
74 kg x 2
78 kg x 2
82 kg x 1
86 kg x 1
90 kg x 0
Bench press
60 kg x 10
80 kg x 9
90 kg x 5
90 kg x 3,3,3,3,3 (45 sec pauzy)
Vcera jsem zacal tydnem c. 2, uvidime jak to budu regenerovat, zatim se budu setrit na doplnkach k WODum a casem zkusim pridavat a taky si budu muset nejak zvyknout na treningy, ktere obsahuji M (cardio), at neskacu pokazde akorat pres svihadlo. Jinak ruce musim cvicit aspon 1x tydne at se deje co se deje, kdysi jsem je v ramci FB treningu, takticky vynechaval, ze se znicily pritahama, shybama apod. a ted toho lituju
Vcerejsi trening:
Tenhle trening me naprosto znicil, nechapu jakto, ale proste se tak stalo, vcera jsem byl v pohode, ale dneska jsem se nemohl temer ani hybat, kdo by tusil, ze to bude tak tezke a stojku jsem se stejne jeste nenaucil, muj rekord byl asi 15 sec, ale to se podarilo jen jednou :D
Crossfit #87
WOD (G)
Nacvik stojky na rukou - 45 minut
Dnesni trening:
Crossfit #88
WOD (WM)
5 rounds
Pushpress 50 kg x 10
Rope jump x 50
Time: 6:37
Hypertrophy
Upazovani 10 kg x 12
Biceps s VC FG 30 kg x 12,10,8
Kliky na bradlech x 25 + Kladka triceps 20 kg x 12 + Francouz ve stoje 25 kg x 5 + Tricepsove kliky mezi lavickama x 9
Plany na domaci posilovnu zacinaji pomalu vychazet a pokud vse vyjde tak jak ma tak bude 200 kg zavazi, velka osa, kb, gymnasticke kruhy polohovaci a s tim uz odcvicim vse potrebne. Do 2-3 tydnu by melo byt hotovo.
Jinak se mi pomalu, ale jiste blizi 100ty CF trening a bude to chtit zas neco specialniho, trening mi vyjde na 11.3., tak doufam, ze vyjde pekne pocasi, protoze ten October Breeze fakt nechci delat v tom nejvetsim liaku a nebo na lede, jedine modifikace bude ten pochod bez 22.5kg na zadech (stejne tam je napsane, ze to je "dobrovolne" :-) ), protoze vim jak jsem minule behal se zatezi, tak to zada docela solidne odnesla.
Loudy napsal:
Tak tohle je jasná volba..... October Breeze - 8 Hours to Complete
Has anyone completed this workout - "October Breeze"?
110 minutes: March. Optionally with rucksack weighing 50#.
15 minutes: Eat, hydrate, stretch, change clothes if necessary.
60 minutes: Run at half marathon pace.
60 minutes: Complete 1000 walking lunges.
30 minutes: 5 rounds: ring dips 1:00, rest 1:00, ring pushups 1:00, rest 1:00
60 minutes: Run at half marathon pace.
15 minutes: Eat, hydrate, stretch, change clothes if necessary.
30 minutes: Complete Angie, max intensity.
15 minutes: Sprint 10x100m with 1:00 rests.
15 minutes: Complete 100 burpees.
30 minutes: 4 rounds: 50 squats, 5 muscleups.
Sub 3/3 for MU if necessary.
30 minutes: 500 situps.
10 minutes: Run 1 mile allout.
8 hours total to complete.
Ten "Breeze" vypadá ... krutě. To vše máš stihnout za 8hod? Hmmm....
"Sub 3/3 for MU if necessary." - to nechápu.
Jinak ty jedeš ty WODy klasika v posilovně?
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne st únor 22, 2012 8:04 pm, celkově upraveno 1 krát
Tak na vsechno tam je urceny cas a co jsem se dival melo by to tak jit stihnout, jediny strach mam z toho behani po tech 1000 walking lunges, protoze mam dojem, ze pobezim jako snek :D
A to co nechapes je ze Muscle up, kdyz nemas jak udelat, nebo neumis, muzes nahradit 3ma klikama na bradlech + 3ma shybama. Je to na ofic. cf strankach napsane ve FAQ.
Přemýšlím, že tě v tom asi nenechám a odjedu to s tebou, ať v tom nejsi sám, co říkáš? (mám rád extrémní treninky:))
běh - Ok
lunges - Ok
ringdips a ring pushups - nemůžu, ale můžu dělat nějaký těžký tric. kliky
angie (no doprdele) - Ok :-D
sprinty - Ok
burpees - Ok
musleups - nemůžu, ale můžu nahradit
... no jako 8hod. v kuse být venku na staďáku v cca 0° teplotě , hmmm... to bude hodně krutý. A těch 1000 lunges :-D
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne st únor 22, 2012 8:19 pm, celkově upraveno 1 krát
hoši tak to hodně štěstí, jestli to dokončíte a přežijete, tak jste u mě borci
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru