Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 55, 56, 57 ... 183, 184, 185  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
avanti

PříspěvekZaslal: st únor 22, 2012 8:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tracey napsal:
Dvě slečny cca 18 let sedí na lavičce naproti sobě, každá 2kg jednoručky a za neustálého povídání a chichotání "drtí" biceps

Tohle už mě nepřekvapuje.
Není to tak dávno,co jsem zažila trojici "barbínek", které se po 5 minutách střídaly na jednom rotopedu (i když byly volné i další). Ta co seděla na rotopedu a zlehka šlapala, zároveň listovala časopisem a řešila, který účes a odstín růžové na šatech by jí slušel. Další 2 se povalovaly kolem na koberci.
Nakonec se ty dvě zvedly, vzaly kilové jednoručky a jedna z nich začala předvádět něco jako rozpažky. Ta druhá na ni chvilku kouká a pak povídá: "Tenhle cvik je, myslím, na ramena. To cvičit nebudu, nechci je mít velká."
rudosh

PříspěvekZaslal: st únor 22, 2012 1:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Já bych to odsoudil klidně. Je mu tak 20, víc ne, a natáčí se do půl těla. Typickej fitness buzík co machruje.
Třeba si zkurví záda (pravděpodobný, takovýmahle věcma) a přestane lidstvo oblažovat svýma vynálezama.

Pravděpodobně to taková prasárna nebude, ale komentář pod původním videem mě dostal:
Achievement unlocked: Wheelchair mode.

Btw. včera jsem na tréningu zaperlil, na mrtvém tahu jsem si dal ve 4 seriích ze 6 na jednu stranu o 5kg víc (stejná velikost i šířka kotouče) a nemohl jsem pochopit, proč mám slabší úchop zrovna na silnější ruce... samozřejmě, jsem na to přišel, až jsem ty kotouče uklízel.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st únor 22, 2012 3:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

videl jsem "pasika" co drel bicaky ve stojanu na drepy
mel tak metrak, pupek a jel to s dvacetivterinovou kontrakci s prazdnou osou
dal si tak asi tri serie a pak sel pozovat do satny
Rizkon

PříspěvekZaslal: st únor 22, 2012 8:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska jeden demon cvicil kladku na prsa.
Vsema svalama v tele to stahnul dolu, ale negativni fazi vypustil takze mu to pri kazdym opakovani malem vyrvalo ruce z pantu.
Asi neaka specialni technika, pripominalo mi to ukrizovani Jezise.
kuše

PříspěvekZaslal: st únor 22, 2012 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

démon woe
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: st únor 22, 2012 8:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LOL

ten démon mě rozsekal
jirdano

PříspěvekZaslal: čt únor 23, 2012 7:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já zas dneska přišel k multipressu, tou dobou už černo před očima nandávam kotouč a když tam nějak nešel tak koukám že na něm někdo nechal "uklizené" záražky
kuše

PříspěvekZaslal: čt únor 23, 2012 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jirdano napsal:
já zas dneska přišel k multipressu, tou dobou už černo před očima nandávam kotouč a když tam nějak nešel tak koukám že na něm někdo nechal "uklizené" záražky

el klásiko...
Draper

PříspěvekZaslal: čt únor 23, 2012 7:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kuše napsal:
jirdano napsal:

el klásiko...

Uz to tu nedavno bylo. To zase neni nic tak scifi- Nekdo ty zarazky muze pouzivat jako zavazi, pokud ho v posilovne neni dostatek nebo chybi potrebna velikost.

Kdyz jsem kdysi cvicil GVT, tak jsem v posilovne meli nejmensi zavazi 2,5kg (celkem tedy 5kg), zarazky mely neco malo pres 1kg a jelikoz bych s 5kg uz 10x10 na sikmy bench nezvladl, tak jsem posledni 2 tydny vyuzival tyhle zarazky

Naposledy upravil Draper dne čt únor 23, 2012 7:20 pm, celkově upraveno 1 krát
kuše

PříspěvekZaslal: čt únor 23, 2012 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a jinak nevím jak to máte vy, ale já dnes měl pauzičky mezí sérkama 30-40 sekund a cvičil jsem asi hodinu a nedoporučuju.... docvičil jsem a za 5 minut už jsem koukal hlavou do mísy.. Čekal jsem, že sem někdo napíše, jak nějakej kokot vymaloval celou koupelku, museli tam ze mě mít druhý Vánoce...
kuše

PříspěvekZaslal: čt únor 23, 2012 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ne

Naposledy upravil kuše dne čt únor 23, 2012 7:22 pm, celkově upraveno 1 krát
kuše

PříspěvekZaslal: čt únor 23, 2012 7:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
kuše napsal:
jirdano napsal:

el klásiko...

Uz to tu nedavno bylo. To zase neni nic tak scifi- Nekdo ty zarazky muze pouzivat jako zavazi, pokud ho v posilovne neni dostatek nebo chybi potrebna velikost.

je nepsaným pravidlem, že každej má po sobě svý stanoviště uklidit, tak jestli tam byly i kotouče, honil bych ho tam po posilce....
Draper

PříspěvekZaslal: čt únor 23, 2012 7:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kuše napsal:

ale je nepsaný pravidlo uklidit po sobě stanoviště...

Proto to sem jirdano ale asi nepsal

kuše napsal:
a jinak nevím jak to máte vy, ale já dnes měl pauzičky mezí sérkama 30-40 sekund a cvičil jsem asi hodinu a nedoporučuju.... docvičil jsem a za 5 minut už jsem koukal hlavou do mísy.. Čekal jsem, že sem někdo napíše, jak nějakej kokot vymaloval celou koupelku, museli tam ze mě mít druhý Vánoce...

Vsak ano....
kdo si mysli, ze cvici tvrde, tak at si da trenink s minimalnima pauzama a pak muze srovnat s klasickym kulturistickym treninkem
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt únor 23, 2012 10:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kuše - ...kéž by to taky tak platilo. Já neustále uklízím 3 naložené kotouče na každé straně osy, a fakt mě to nebaví.
Ale co vlastně, musím to brát tak, že to mám jako bonus ke cvičení .
jirdano

PříspěvekZaslal: čt únor 23, 2012 10:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
kuše - ...kéž by to taky tak platilo. Já neustále uklízím 3 naložené kotouče na každé straně osy, a fakt mě to nebaví.
Ale co vlastně, musím to brát tak, že to mám jako bonus ke cvičení .

nejlepší "bonus ke cvičení" je když někdo potřebuje něco odnýst tak mě hned otravuje ať to udělam já že si skvěle zaposiluju, například nákup z auta bych uved, kdybych neměl zakořeněnej respekt k rodičům tak už bych za takový kecy fakt vraždil

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 55, 56, 57 ... 183, 184, 185  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: