Frozz:

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 92, 93, 94 ... 125, 126, 127  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Frozz:  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Frozz:
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Merrao

PříspěvekZaslal: čt únor 23, 2012 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TO jsme na tom Drapere stejně...bohužel výbušnost lze nátrénovat právě jen snad tímto :D Ale taky docela čumim...snažím se vždy aspoň 5cm od země :D

Ještě se pak divím Frozzovým "Hindu push up" z kopce...i když to už je méně náročné:D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: čt únor 23, 2012 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

On Frozz se svymi treninky je ted pro me celkove tak trochu vzor
Oddo

PříspěvekZaslal: čt únor 23, 2012 8:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
On Frozz se svymi treninky je ted pro me celkove tak trochu vzor

Taky Frozzák už ty dynamické kliky cvičí nějaký ten pátek, není to žádný máslo My na tréninku jezdíme dynamické kliky na pěstech a to je taky dobré maso, hlavně pro ty klouby
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Luster

PříspěvekZaslal: čt únor 23, 2012 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo: doufam, ze aspon na tatami? protoze jinak mi to pride absolutne dementni
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt únor 23, 2012 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj.

Díky Drape. Ale to video už je půlroku staré, měl bych natočit něco nového.
Já se už nějakou dobu snažím o výbušnost horní (i dolní) poloviny těla, a celkově k tomu ty cviky přizpůsobuju (i v podobě různých variant kliků).

Přesnou radu, jak tyhle kliky zlepšit, ti nedám, protože ji neznám. Ale možná je to skloubený s klikama mezi kotoučema, kde se prostě musím odrazit vysoko, abych si nedal nahubu nebo nezlomil zápěstí. Případně dynamický bench, odhody medicimbalem (teď bohužel nemám k dispozici), kliky s tlesknutím (nebo dvojitým), tam je taky potřeba se odrazit co nejvíc.

Oddo - dík, jo nějaký ten pátek to bude .

- už se těším na zítřejší trenink, vypadá to na přemístění+thrusters (pushpress s předním dřepem) + mrtvý tah + shyby...jdu půlhodiny před otvíračkou, takže celá posilka jen pro mě!
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt únor 23, 2012 9:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

=) třeba trénovat každou dynamiku u kliků
Turakam

PříspěvekZaslal: čt únor 23, 2012 9:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

inak všimol si si, že sú to dawníci?
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá únor 24, 2012 10:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Váha:
23.1. - 88kg
30.1. - 87.3kg
11.2. - 86.4kg
24.2. - 85.2kg
(vše ráno na lačno)

- jedním slovem: spokojenost. Zatím vše vychází podle plánu.

Teď se balím a jdu si zaběhat, od 13:30 pak posilovna, už mám v hlavě ďábelskou pentasérii.
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá únor 24, 2012 12:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnešní 2 fázový trenink:

1. fáze - atletický stadion

- rozběhání, protažení

10x20m ABC, bez pauzy

Švihadlo: vše bez pauzy
50x snožmo
20x klik
50x střídavě
20x klik
50x LLPP
20x klik
50x Rocky přeskoky
20x klik
50x doubleunders
20 klik

5x
20m sprint - max. intenzita
doklus 30m
zpátky 50m klus
10x airsquat
- vše minimální pauzy (10-30s)

- výklus

- dneska takové "protažení" před poskou
- byl to dobrý trenink, ale nechtěl jsem nohy moc zničit, protože ještě dostanou za 3hod další dávku a chci to odjet kvalitně
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá únor 24, 2012 4:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2. fáze - posilka

Přemístění + thrusters + mrtvý tah + výskoky na lavici + bradla: 7x 7x 5x 4x 4x 4x 3x 3x 3x 3x 2x 2x
(vše 50kg, MT 100kg)
+ 7x přemístění + 7x thrusters
- thrusters = přední dřep s pushpressem
- pauzy mezi kolama asi 30-50s

Angličák + zvedání pánve: krátké pauzy
6x (10x + 10x)

+ nácvik trhu

- hodně, hodně těžký trenink. I když se to asi nezdá, ty pentaserie jsou zabijácký, ke konci se mi trochu točila hlava, ale dal jsem to
- úchop (hlavně u MT) dostával na prdel, bylo to o vůli
- zezačátku jsem jel shyby, ale pak už jsem je nedával (cheating), tak jsem dal bradla a jel každou sérii 7 opakování, na místo 5,4,3 ... takže se to vykompenzovalo
- to samé skoky - vždycky minimálně 4x, ne 3x, 2x
- nevím, kde se ve mně bere energie (strava?), ale jel bych pořád...a pořád, miluju tenhle typ tréninků, kdy nakonci už chvílema klečím na kolenou (ale pak se hned zvednu, to je moje zásada :-))

Naposledy upravil Frozz. dne pá březen 09, 2012 9:24 pm, celkově upraveno 3 krát
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá únor 24, 2012 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co mu teda nezávidím je nést toho dvacetičtyřkiláka do údolí. Jinak super video a tvůj trénink taky.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Reiben

PříspěvekZaslal: pá únor 24, 2012 5:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Blair je frajer a má můj obdiv. Jeho kanál doporučuju, má tam super videa, většinou z přírody a fakt se na to skvěle dívá. V 1 videu dokonce cvičí se Zdeňkem Weigem v pražském crossfit gymu.
Jinak Frozzi ten tvůj trénink to je taky solidní zabijárna . Fakt když vezmu jak jsi se vypracoval od počátku logu (fyzicky i vědomostně), tak je to úžasný.
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá únor 24, 2012 5:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky chlapi.
jupe84

PříspěvekZaslal: pá únor 24, 2012 10:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tych vyskokov a bradiel si mohol dat aj po viac opakovani, podcenujes sa. Co sa tyka toho uchopu, tiez s tym mam casto problem..pri okruhoch mam hlavne z hang,powerc taku pumpu ze niekedy ked idem barbella kola bez pauzy tak drzim cinku uz len nechtami
Frozz.

PříspěvekZaslal: so únor 25, 2012 3:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jupe84 napsal:
tych vyskokov a bradiel si mohol dat aj po viac opakovani, podcenujes sa.

Pravda, že bych výskoků i bradel dal víc. Ale mě šlo o to, aby se to dobře zapisovalo, jako např: 7x 7x 5x 5x 5x 4x .... takže jsem chtěl jet všechno po stejným opakování u všech cviků.
Ale příště to zkusím rozmyslet trochu jinak. Dík

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Frozz: Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 92, 93, 94 ... 125, 126, 127  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: