On Frozz se svymi treninky je ted pro me celkove tak trochu vzor
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
On Frozz se svymi treninky je ted pro me celkove tak trochu vzor
Taky Frozzák už ty dynamické kliky cvičí nějaký ten pátek, není to žádný máslo My na tréninku jezdíme dynamické kliky na pěstech a to je taky dobré maso, hlavně pro ty klouby
Díky Drape. Ale to video už je půlroku staré, měl bych natočit něco nového.
Já se už nějakou dobu snažím o výbušnost horní (i dolní) poloviny těla, a celkově k tomu ty cviky přizpůsobuju (i v podobě různých variant kliků).
Přesnou radu, jak tyhle kliky zlepšit, ti nedám, protože ji neznám. Ale možná je to skloubený s klikama mezi kotoučema, kde se prostě musím odrazit vysoko, abych si nedal nahubu nebo nezlomil zápěstí. Případně dynamický bench, odhody medicimbalem (teď bohužel nemám k dispozici), kliky s tlesknutím (nebo dvojitým), tam je taky potřeba se odrazit co nejvíc.
Oddo - dík, jo nějaký ten pátek to bude .
- už se těším na zítřejší trenink, vypadá to na přemístění+thrusters (pushpress s předním dřepem) + mrtvý tah + shyby...jdu půlhodiny před otvíračkou, takže celá posilka jen pro mě!
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
- jedním slovem: spokojenost. Zatím vše vychází podle plánu.
Teď se balím a jdu si zaběhat, od 13:30 pak posilovna, už mám v hlavě ďábelskou pentasérii.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
- dneska takové "protažení" před poskou
- byl to dobrý trenink, ale nechtěl jsem nohy moc zničit, protože ještě dostanou za 3hod další dávku a chci to odjet kvalitně
Přemístění + thrusters + mrtvý tah + výskoky na lavici + bradla: 7x 7x 5x 4x 4x 4x 3x 3x 3x 3x 2x 2x
(vše 50kg, MT 100kg)
+ 7x přemístění + 7x thrusters
- thrusters = přední dřep s pushpressem - pauzy mezi kolama asi 30-50s
Angličák + zvedání pánve: krátké pauzy
6x (10x + 10x)
+ nácvik trhu
- hodně, hodně těžký trenink. I když se to asi nezdá, ty pentaserie jsou zabijácký, ke konci se mi trochu točila hlava, ale dal jsem to
- úchop (hlavně u MT) dostával na prdel, bylo to o vůli
- zezačátku jsem jel shyby, ale pak už jsem je nedával (cheating), tak jsem dal bradla a jel každou sérii 7 opakování, na místo 5,4,3 ... takže se to vykompenzovalo
- to samé skoky - vždycky minimálně 4x, ne 3x, 2x
- nevím, kde se ve mně bere energie (strava?), ale jel bych pořád...a pořád, miluju tenhle typ tréninků, kdy nakonci už chvílema klečím na kolenou (ale pak se hned zvednu, to je moje zásada :-))
Naposledy upravil Frozz. dne pá březen 09, 2012 9:24 pm, celkově upraveno 3 krát
Blair je frajer a má můj obdiv. Jeho kanál doporučuju, má tam super videa, většinou z přírody a fakt se na to skvěle dívá. V 1 videu dokonce cvičí se Zdeňkem Weigem v pražském crossfit gymu.
Jinak Frozzi ten tvůj trénink to je taky solidní zabijárna . Fakt když vezmu jak jsi se vypracoval od počátku logu (fyzicky i vědomostně), tak je to úžasný.
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
tych vyskokov a bradiel si mohol dat aj po viac opakovani, podcenujes sa. Co sa tyka toho uchopu, tiez s tym mam casto problem..pri okruhoch mam hlavne z hang,powerc taku pumpu ze niekedy ked idem barbella kola bez pauzy tak drzim cinku uz len nechtami
tych vyskokov a bradiel si mohol dat aj po viac opakovani, podcenujes sa.
Pravda, že bych výskoků i bradel dal víc. Ale mě šlo o to, aby se to dobře zapisovalo, jako např: 7x 7x 5x 5x 5x 4x .... takže jsem chtěl jet všechno po stejným opakování u všech cviků.
Ale příště to zkusím rozmyslet trochu jinak. Dík
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru