|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: čt únor 23, 2012 10:44 pm Předmět: |
|
|
..to já zase velmi rád pomůžu s nákupem, beru to tak, že vezmu 4 tašky do každý ruky a posiluju úchop. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jir.ka
|
Zaslal: čt únor 23, 2012 11:27 pm Předmět: |
|
|
| jirdano napsal: | | Frozz. napsal: | kuše - ...kéž by to taky tak platilo. Já neustále uklízím 3 naložené kotouče na každé straně osy, a fakt mě to nebaví.
Ale co vlastně, musím to brát tak, že to mám jako bonus ke cvičení . |
nejlepší "bonus ke cvičení" je když někdo potřebuje něco odnýst tak mě hned otravuje ať to udělam já že si skvěle zaposiluju, například nákup z auta bych uved, kdybych neměl zakořeněnej respekt k rodičům tak už bych za takový kecy fakt vraždil |
tak u toho zacni zvedat ramena a mas to posilovani na trapky jinak to delam stejne jako frozz. Nalozim si co nejvic a de se. Aspon nemusim chodit dvakrat
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: pá únor 24, 2012 7:36 am Předmět: |
|
|
 k tomu odnášení:
muž doma: "prosím, bež do sklepa, potřebuju něco vynést !"
jdu poslušně do sklepa: "no, čekám!"
"... jo, vem na dvorek tu vanu tam"
" ... coooo ?" (litinová, 100kg)
"... však posiluješ, ne?"
... v posilovně naopak:
vidím na multipresu zapomenuté 15kg kotouče, hrnu se tam, že si jen tak z dívčího rozmaru párkrát dřepnu a cestou mě málem porazí borec co se tam honem řítí si to uklidit v domění, že bych to asi nepřežila
|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
Zaslal: pá únor 24, 2012 8:33 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | cocman napsal: | | Vzhledem k tomu, ze haze ostepem, tak tenhle cvik bude mit urcite opodstatneni v jeho treninku, at to vypada jakkoliv. |
To je hodně ujetá logika.
Něco ve stylu
"Ty vole ten typ při psaní vynechává každý pátý písmeno"
"Určitě to má důvod, je zubní lékař" |
Asi takhle: běž se podívat někdy jak cvičí atleti, zeptej se koulařů, kladivářů, skokanů o tyči. Běž se někdy podívat jak cvičí gymnasti, zeptej se na dynamický trénink z vrcholu volejbalistů. Atd. To žes něco podobnýho nikdy neviděl ještě neznamená, že to nemusí mít svůj účel. Možná se jim budeš smát, oni se zas vysmějí tvojemu pumpování bajsepsu. I "prasárna" se dá zacvičit technicky správně, pokud to má svůj účel a je k tomu dostatečná kompenzace. _________________ ---------
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá únor 24, 2012 8:52 am Předmět: |
|
|
Máš sice částečně pravdu, ale něco u čeho si objektivně kurví záda prostě JE píčovina...
A pokud - jestli jsem to z jinýho videa kde mluví přesně o tomhle pochopil správně - je to cvik na břicho, je u mě ten borec ještě za většího blbce, i kdyby házel to co Železný. Břicho se dá perfektně zacvičit spoustou efektivních a bezpečných způsobů...
| e-witch napsal: | | vidím na multipresu zapomenuté 15kg kotouče, hrnu se tam, že si jen tak z dívčího rozmaru párkrát dřepnu a cestou mě málem porazí borec co se tam honem řítí si to uklidit v domění, že bych to asi nepřežila |
Můžeš být ráda, že u vás někoho aspoň v určitých situacích napadne, že po sobě má uklízet. Kam chodím já je to marný.
Btw žena mi říkala, že párkrát zaregistrovala fakt divný chování určitých entit, převážně z řad puberťáků a klasicých frajírků provádějících hrudníko-bicepsový split. Tahají kladku, a když skončí, narvou tu zarážku nebo jak to nazvat úplně dolů, takže to vypadá, že tam někdo cvičil se vším co na tom stroji je k dispozici. Wtf? Zažil to někdo?
|
|
| nahoru |
|
 |
Kebabking

|
Zaslal: pá únor 24, 2012 9:45 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Btw žena mi říkala, že párkrát zaregistrovala fakt divný chování určitých entit, převážně z řad puberťáků a klasicých frajírků provádějících hrudníko-bicepsový split. Tahají kladku, a když skončí, narvou tu zarážku nebo jak to nazvat úplně dolů, takže to vypadá, že tam někdo cvičil se vším co na tom stroji je k dispozici. Wtf? Zažil to někdo? |
Jo, párkrát jsem to zažil. Nedávali to teda až úplně dolů, ale bylo tam pár individuí, kteří to po docvičení štelovali, aby to vypadalo, že na horní kladce je pro ně standard 85 nebo 90 kg. Btw. na Mělníku jsem nějakou dobu bydlel, dělo se to v tom přihřátým fitku Siesta.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá únor 24, 2012 10:14 am Předmět: |
|
|
Dneska ráno si u stojanu na dřepy pumpovali bicepsy hned dva borci, každý se svou činkou - jeden měl olympijskou, na každé straně naloženou desítku, pětku, dvou a půlku a jeden a čtvrtku (asi aby to vypadalo líp) a házel si to bokama až na ramena, druhý se pokoušel o něco podobného s E-Z tyčí. :-))
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá únor 24, 2012 10:26 am Předmět: |
|
|
a měli ruce větší, než ty?
hodit si tam 57,5kg bokama není žádná sranda
|
|
| nahoru |
|
 |
r@mbo

|
Zaslal: pá únor 24, 2012 10:29 am Předmět: |
|
|
tak v úterý přišli do posilky 2 vjetnamci a jeden si sed na snožovací stroj (kundostroj) chytil nahoře ty pomocný madla (kterejma si můžeš sklapnout ty ramena k sobě a snadnějc si tam uvelebit nohy) a jel něco jako stahování horní kladky asi 4 série a pořád se koukal mezi nohy proč - prostě co mu to tam mezi nohama tleská do rytmu cvičení..
no a druhej ho pak překonal, když přišel ke schybátoru s protiváhou, chvíli se na něj koukal, otočil se a prdelí vyskočil na tu poličku - sjel až na zem (nahoře bouchly cihly) chvíli si tam tak seděl a potom se nad sebou chytil spodních bradel a začel dělat taky něco jako shyby..
potom tam proběhlo něco na kladkový věži - co nejsem schopen popsat..
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá únor 24, 2012 10:44 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | a měli ruce větší, než ty?
hodit si tam 57,5kg bokama není žádná sranda |
Neměli, docela jsem se o ně bál. Já biceps necvičím vůbec, ale když manipuluju činkou, připadá mi 60 kilo docela v pohodě, i když regulérně cvičit jsem s tím nezkoušel.
|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: pá únor 24, 2012 12:04 pm Předmět: |
|
|
tak to překonalo cokoli co sem kdy viděl/slyšel
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: so únor 25, 2012 10:57 pm Předmět: |
|
|
Poslední dobou se nám ve fitku vylíhla skupinka mladistvých rómů ve věku 14-20let, v počtu 5-8členů, z nichž ani jeden nepřesahuje výšku 155cm, hmotnost 65kg a IQ 80. Bez legrace a nadsázky.
Kluci nejsou zlí, snaží se chovat jako lidé, ale vzhledem k jejich původu to pro ně není lehké. Pominu věčné dotazy: "Pane a kolik zvednete úplně nejvíc" , či permannetní komenty na 130kg činku ve stylu: "Kolik to je? Dvěstě?" Zapomenu, že zpravidla natáčí celý svůj skupinový tréning, drtí své delty na Hackendřepu a na Smithově stroji vždy obestoupí toho právě cvičícího za obligátního povzbuzování: "Dělej, to dáš!!!" "Ti věřim!!!" "To musíš!!" ...zatímco nabuzený borec po nedokončení jednoho jediného opakování zjistí, že je prý: "Sračka" , či pro romantičtější nátury: "Mrdka".
Zkousnu i jejich prvotní plaché dotazy na permanentku do solária, či prostý dotaz, zda by jich na jednu (nikoliv vstupovou) permanentku nemohlo do fitka najednou chodit víc. To je všechno v pořádku, vždyť jsou nutným a ozdravným zpestřením našeho dávno zdegenerovaného slovanského genofondu. Ovšem dnes jsem zaznamenal vskutku podivnou reakci jednoho z nich, která zřejmě nebude mnou kdy zapomenuta. Vzpomenete si ještě na dózu od proteinu, na jejíž etiketě se vyjímal Ladislav Kurčík, holedbající se v jeho skvělé póze hrudník z boku? Tak na onem velkolepý levý prsní sval ukázal prstem jeden z rómských chlapců a pravil: "Ty píčo taký prso!! A to druhý prso přitom ani hovno!"
Takže asi tak.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne únor 26, 2012 12:37 am Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | ...zatímco nabuzený borec po nedokončení jednoho jediného opakování zjistí, že je prý: "Sračka" , či pro romantičtější nátury: "Mrdka". |
tohle mě fakt zničilo
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|