dneska jsem myslel, že se poseru... viděl jsem takovou tu klasiku, náctiletej kluk cvičí a u toho mu hrajou vyzvánění z telefonu, další si honí ego na vahách (technika otřesná), ale co mě dostalo... viděl jsem chlápka (znáte to, krátký triko, pupek, namyšlenej jak hovno a pantofle ze školních lavic....), kterej šel k bradlům, sundal si je, a tam, kde mají normální lidi ruce, on si dal nohy (chodidla) a prsty omotal kolem těch držáků... fakt příšerný, jinak na legpress nebo rotoped bez bot už jsem zvyklej, ale tohle...
Mě dnes překvapili dva kluci, kteří přišli evidentně spolu a očima hledali patnácti kilové kotouče. Po chvíli přišel jeden z nich a začal ji sundávat z tyče ve stojanu na dřepy. Po chvíli si uvědomil, že to asi nebude stojan a nechal toho. Do minuty byl u mě parťák a ten už tak bystrý nebyl. Kotouč sundal a na moje, takhle to asi nepůjde se ještě zeptal proč - očividně mu ndošlo, že to není stojan na kotouče:o) Naštěstí potom svého snažení zanechal.
já jsem byl nedávno svědkem nečekané verze tlaků na ramena s jednoručkama... nebylo by na tom nic divného kromě špatné techniky (tu má dotyčný člověk hroznou, ba dokonce odstrašující naprosto ve všech cvicích co cvičí), ale tentokrát mě ten cvičící přece jenom překvapil - celou dobu ty tlaky cvičil jen jednou rukou, ani ty ruce nestřídal, prostě všechno odcvičil jen jednou rukou na jedno rameno...
dneska jsem myslel, že se poseru... viděl jsem takovou tu klasiku, náctiletej kluk cvičí a u toho mu hrajou vyzvánění z telefonu, další si honí ego na vahách (technika otřesná), ale co mě dostalo... viděl jsem chlápka (znáte to, krátký triko, pupek, namyšlenej jak hovno a pantofle ze školních lavic....), kterej šel k bradlům, sundal si je, a tam, kde mají normální lidi ruce, on si dal nohy (chodidla) a prsty omotal kolem těch držáků... fakt příšerný, jinak na legpress nebo rotoped bez bot už jsem zvyklej, ale tohle...
Navaluje se mi jen při čtení, protože si velice živě umím po vlastních zkušenostech s upocenýma humusáckýma tlustýma cigošema představit co to asi bylo zač. Co ale moc nechápu je co to vlastně dělal :D Bradla takový ty co se nasazujou na žebřiny? Nebo něco úplně jinýho?
Navaluje se mi jen při čtení, protože si velice živě umím po vlastních zkušenostech s upocenýma humusáckýma tlustýma cigošema představit co to asi bylo zač. Co ale moc nechápu je co to vlastně dělal :D Bradla takový ty co se nasazujou na žebřiny? Nebo něco úplně jinýho?
jojo, to jsou ony... volíš si jejich vejšku podle toho, co ti vyhovuje.... ani nevim, co dělal, asi se ,,jen´´ protahoval...
jojo, to jsou ony... volíš si jejich vejšku podle toho, co ti vyhovuje.... ani nevim, co dělal, asi se ,,jen´´ protahoval...
Radši se nebudu ptát dál, bohatě mi stačí představa bosejch hnát na držadlech. Fuj kurva.
Já dneska narazil na... jak to nazvat? Powerlifter-gymnastoboxera? Napřed začal benchovat s nohama šmrdlajícíma o strop a následoval rumunským mrtvým tahem se 140 (možná spíš 120) kg v prapodivným úhlu s činkou metr před tělem. V pauzách skákal přes neexistující švihadlo Moc jsem ho nepochopil.
Věc která mě baví u tak 80% návštěvníků je systém přidávání zátěže. Přijdou, naloží maximum nebo něco okolo, udělají jedno nebo dvě opakování, sundají 20 kilo, udělají tak pět, a postupně se dostanou až na 60kg, což je v posilovně taková absolutní nula, se kterou se ti méně pokročilí rozcvičují. Ti zkušení nakládají rovnou 80 nebo 100.
Fajnšmekři cvičí takovou pokřivenou sinusoidu - ten masér dneska benchoval zhruba stylem 120-100-80-100-60-80.
rumuny daleko od nohou se tak klidně cvičej - je to pak těžký a líp protáhneš hamstring a zadek (ou)... a pokud to jel se 120kg, tak je to docela silák
rumuny daleko od nohou se tak klidně cvičej - je to pak těžký a líp protáhneš hamstring a zadek (ou)... a pokud to jel se 120kg, tak je to docela silák
to je řimský mrtvý tah
_________________ nechceme zde americké rakety chceme žít v míru a blahobytu
dnes som bol dosť nasraný v posilke a tak výnimočne mi nedalo niečo utrúsiť, bo jeden odhadom tak 65kilový zjavný začiatočník mocne drtil tricáky na úzkom benči s rozsahom pohybu asi 1/4 max, tak sa ho pýtam, že či cvičí dotlaky (už samotná otázka je v podobnom prípade značne recesistická) a on, že ako? tak som mu to zopakoval, pozeral na mňa jak na nové vráta, že nerozumie, tak vravím, že čo takto skúsiť kompletný rozsah pohybu až od hrudníka, nasledoval pohľad ako keby som mu zjedol večeru, a na toto fakt už nemám nervy, otočím sa, potom ešte sem tam pozriem, že čo stvára a nezmenilo sa zhola nič, ešte pridal 5kg naviac...
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru