|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
owar

|
Zaslal: pá březen 02, 2012 5:20 pm Předmět: |
|
|
jo..pamatuju si ho i z naky diskuze jako malej parchant na zakladce..bohuzel, ale uz zemrel.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá březen 02, 2012 5:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá březen 02, 2012 7:13 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Vygooglil jsem: život na jehle a bojím se Tě světe (obojí s Holečkem). |
na csfd to neni ani nikde ke stazeni nic : (
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: so březen 03, 2012 8:01 am Předmět: |
|
|
... mobil ve výtahové šachtě ...
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: so březen 03, 2012 8:15 am Předmět: |
|
|
Serou me ty zdrazena vajicka ... omezlli jste je ve svem jidelnicku? A daji se castecne nahradit susenym vajecnym bilkem ?
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: so březen 03, 2012 8:33 am Předmět: |
|
|
rozdíl tam přeci jen nějakej bude - v suš. bílcích chybí žloutky, který obsahují mnoho cenných látek... já osobně mám nakoupený asi 4 plata (kdy stála normální cenu) a vejce jím 4-5 denně, tak jsem zvědavej, jak dlouho mi vydrží... :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so březen 03, 2012 8:49 am Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | Serou me ty zdrazena vajicka ... omezlli jste je ve svem jidelnicku? A daji se castecne nahradit susenym vajecnym bilkem ? |
Jelikoz jsem za posledni 2 a pul roku snedl presne nula vajicek, tak me to nijak nesere _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: so březen 03, 2012 9:18 am Předmět: |
|
|
Jo ja jsem driv jedl tech 6 vajec s 2 zloutky... ted jim maximalne 3 i se zloutky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so březen 03, 2012 9:22 am Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | Jo ja jsem driv jedl tech 6 vajec s 2 zloutky... ted jim maximalne 3 i se zloutky. |
To ja jim ted denne minimalne 6 ledovych salatu (a to bez prdele) a jelikoz ted nikde nejsou pod 30kc, tak me to sere podstatne vic nez vajicka _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so březen 03, 2012 9:31 am Předmět: |
|
|
Včera jsem byl v Bille a tam měli vejce za 6-8 korun a teď před chvílí v Lidlu a tam za 4,5Kč, což je taky hodně, ale jde to. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: so březen 03, 2012 9:45 am Předmět: |
|
|
Tesco u nas 3.30kč, stale to vychazi jako dobry zdroj bilkovin, kdyz vemu v potaz cena/vykon.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so březen 03, 2012 9:45 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Včera jsem byl v Bille a tam měli vejce za 6-8 korun a teď před chvílí v Lidlu a tam za 4,5Kč, což je taky hodně, ale jde to. |
8kč už je celkem úlet. To na bílkoviny vyjde pomalu levněji žrát hovězí maso, což je docela absurdní a je krásně vidět, jak funguje nabídka a poptávka.
Stejně tak srandovní mi přijde, že v kaufu je normální cena za kuřecí prsa 160/kg a krůtí 210/kg a u řezníka prej 100/kg a 150/kg. Asi se tam budu muset někdy stavit. Ještě, že kuřecí moc nejím. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so březen 03, 2012 9:57 am Předmět: |
|
|
Já to přisuzuju vydřidušství ochodníků. Velmi rádi využijí příležitosti jak něco zdražit. Za chvíli jsou velikonoce a to budou stát vejce tímto trendem 10Kč za kus.
Já kupuju maso v postatě zásadně v akci. Kromě ryb, ty nějak v akci nebývají. Aspoň ne tam, kam chodím.
Jinak taková poznámka. Už rok chodím do stejnýho obchodu pro stále stejný týdenní nákup, který se liší drobnostmi. Dřív jsem platíval 700, teď 1000+. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so březen 03, 2012 9:58 am Předmět: |
|
|
Na velikonoce se bude dávat místo vajíček kuřecí _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so březen 03, 2012 10:01 am Předmět: |
|
|
Nebo švédský masový kuličky, od 5.3. jsou v lidlu v akci _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|