Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 474, 475, 476 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: so březen 03, 2012 10:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A nebo kdyby misto vajec, to hovezi... tak to bych vytahl i pomlazku
NO k tem vajickam... v tescu jsem videl jen baleni po 10ks, zadne 30kove plata ?!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so březen 03, 2012 10:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
NO k tem vajickam... v tescu jsem videl jen baleni po 10ks, zadne 30kove plata ?!

neekonomicky =) lepší prodavat mín dráž, než víc levně... protože nakonec se to vykoupí vše

... já teda vajíčka omezil dost - aspoň jsem dopoužíval Myofusion, kterej s mlékem chutnal skvěle
madball

PříspěvekZaslal: so březen 03, 2012 10:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
CZEBLADE napsal:

neekonomicky =) lepší prodavat mín dráž, než víc levně... protože nakonec to koupí každej

... já teda vajíčka omezil dost - aspoň jsem dopoužíval Myofusion, kterej s mlékem chutnal skvěle

Jak vidíš, prot tebe to neplatí.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: so březen 03, 2012 10:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ja mam proteinaku dost mam i tycinky a na snidani si dam treba vlocky, bilej jogur nebo odmerku proteinaku a k tomu boruvky ci jahody a mandle. Ale omeleta je vyborna a chutna mi lepe, nez neslazeny bily jogurt
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so březen 03, 2012 10:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
Tak ja mam proteinaku dost mam i tycinky a na snidani si dam treba vlocky, bilej jogur nebo odmerku proteinaku a k tomu boruvky ci jahody a mandle. Ale omeleta je vyborna a chutna mi lepe, nez neslazeny bily jogurt

já jel docela dlouhou dobu takovou zkoušku výživy při: 15 vajec denně + hovězí steak po tréningu + PTN, takže si moc rád od vajíček odpočinu =)
jir.ka

PříspěvekZaslal: so březen 03, 2012 10:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
Serou me ty zdrazena vajicka ... omezlli jste je ve svem jidelnicku? A daji se castecne nahradit susenym vajecnym bilkem ?

jedl jsem denne omeletu z 4-5 celych vajec, tedka mam 80g vlocek, 1 vajce, troska mleka a na panev.

edit: Zapomel jsem na odmerku proteinu :D
MAST3R

PříspěvekZaslal: so březen 03, 2012 4:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dost mi leze na nervy, že teď, když se mi ve fitku "daří", mě začínají zrazovat klouby (jak kolena, tak i lokty + šlacha (?) na předloktí, když jedu bicák) a po pravdě nevím jestli to je tím, že jsem už dlouho neměl nic na klouby, nebo se mi vrátil problém co jsem měl minulý rok (změklé chrupavky - ale to jsem měl "jen" v kolenech) nebo si tělo říká o odpočinek, ale na tréningy se normálně těším, baví mě, tak snad přetrénovaný nejsem. :/
kubaz

PříspěvekZaslal: so březen 03, 2012 4:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

master trosku zvolni, takove problemy v tomto veku, nechci te videt ve 40ti
badevil

PříspěvekZaslal: so březen 03, 2012 4:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Master pretezujes zbytecne ty struktury, zkus zvolnit, ubrat na vsem 30% a uvidis jak to poroste a budou bolet jen svaly.

A me stve ze sem objevil jaky kocky delaji crossfit a stravil sem cumenim na ty fotky celej den
MAST3R

PříspěvekZaslal: so březen 03, 2012 5:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, ale na vahách jsem právě nepřidal, kord na úkor techniky. Na nohách jsem právě poslední dobou ubral, dost na leg-přessu a dost i na hackenu.

Včera jsem jel nohy, všechno bylo obsazené, tak jsem musel začít na hackenech, tak jsem se protáhl a šel na to, schválně jsem si na první sérku nedal žádnou váhu a odjel jsem to jen z konstrukcí a hned u cca 4 opakován mě pěkně píchlo v koleni a než jsem odjel cca 5 sérek, mě tam píchlo ještě jednou nebo dvakrát. Na leg-pressu mi zase nechutně v kolenech křupe.

Dřív jsem na hackenu dával o cca 15 kg a na legáči +- o 30-40kg víc a žádné problémy (pokud nepočítám, že mi občas v těch kolenech křuplo, ale nebylo tak jako poslední dobou) jsem neměl.

Asi se zase objednám na k ortopedovi a uvidíme, co mi k tomu řekne.
MAST3R

PříspěvekZaslal: so březen 03, 2012 5:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zaujal mě ten Animal Flex, ale nechci vyhodit prachy, jako když mi v lékárně doporučil něco na ty kolena a já musel stejně k ortopedovi a tam mi napsal nějaký prášky, které mi zabrali a do teď bez problému.

btw: i když tu kloubní bych měl dát tak i tak, ne?
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so březen 03, 2012 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

badevil napsal:
Master pretezujes zbytecne ty struktury, zkus zvolnit, ubrat na vsem 30% a uvidis jak to poroste a budou bolet jen svaly.

A me stve ze sem objevil jaky kocky delaji crossfit a stravil sem cumenim na ty fotky celej den

link plox?
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: so březen 03, 2012 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Porad me sere leve zapesti a dost me to omezuje.. asi zacnu brat fety na bolest nebo co
badevil

PříspěvekZaslal: so březen 03, 2012 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so březen 03, 2012 8:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

badevil napsal:
guru http://crossfitbabes.tumblr.com/ a dalsi

tumblr.com? néééééééééé tam zas budu celej večer... to je jedna z nej stránek na světě :D

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 474, 475, 476 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: