|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CZEBLADE

|
Zaslal: so březen 03, 2012 10:13 am Předmět: |
|
|
A nebo kdyby misto vajec, to hovezi... tak to bych vytahl i pomlazku
NO k tem vajickam... v tescu jsem videl jen baleni po 10ks, zadne 30kove plata ?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so březen 03, 2012 10:15 am Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | A nebo kdyby misto vajec, to hovezi... tak to bych vytahl i pomlazku
NO k tem vajickam... v tescu jsem videl jen baleni po 10ks, zadne 30kove plata ?! |
neekonomicky =) lepší prodavat mín dráž, než víc levně... protože nakonec se to vykoupí vše
... já teda vajíčka omezil dost - aspoň jsem dopoužíval Myofusion, kterej s mlékem chutnal skvěle
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: so březen 03, 2012 10:18 am Předmět: |
|
|
Tak ja mam proteinaku dost mam i tycinky a na snidani si dam treba vlocky, bilej jogur nebo odmerku proteinaku a k tomu boruvky ci jahody a mandle. Ale omeleta je vyborna a chutna mi lepe, nez neslazeny bily jogurt
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so březen 03, 2012 10:22 am Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | Tak ja mam proteinaku dost mam i tycinky a na snidani si dam treba vlocky, bilej jogur nebo odmerku proteinaku a k tomu boruvky ci jahody a mandle. Ale omeleta je vyborna a chutna mi lepe, nez neslazeny bily jogurt |
já jel docela dlouhou dobu takovou zkoušku výživy při: 15 vajec denně + hovězí steak po tréningu + PTN, takže si moc rád od vajíček odpočinu =)
|
|
| nahoru |
|
 |
jir.ka
|
Zaslal: so březen 03, 2012 10:29 am Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | Serou me ty zdrazena vajicka ... omezlli jste je ve svem jidelnicku? A daji se castecne nahradit susenym vajecnym bilkem ? |
jedl jsem denne omeletu z 4-5 celych vajec, tedka mam 80g vlocek, 1 vajce, troska mleka a na panev.
edit: Zapomel jsem na odmerku proteinu :D
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so březen 03, 2012 4:47 pm Předmět: |
|
|
Dost mi leze na nervy, že teď, když se mi ve fitku "daří", mě začínají zrazovat klouby (jak kolena, tak i lokty + šlacha (?) na předloktí, když jedu bicák) a po pravdě nevím jestli to je tím, že jsem už dlouho neměl nic na klouby, nebo se mi vrátil problém co jsem měl minulý rok (změklé chrupavky - ale to jsem měl "jen" v kolenech) nebo si tělo říká o odpočinek, ale na tréningy se normálně těším, baví mě, tak snad přetrénovaný nejsem. :/ _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: so březen 03, 2012 4:58 pm Předmět: |
|
|
Master pretezujes zbytecne ty struktury, zkus zvolnit, ubrat na vsem 30% a uvidis jak to poroste a budou bolet jen svaly.
A me stve ze sem objevil jaky kocky delaji crossfit a stravil sem cumenim na ty fotky celej den
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so březen 03, 2012 5:26 pm Předmět: |
|
|
No, ale na vahách jsem právě nepřidal, kord na úkor techniky. Na nohách jsem právě poslední dobou ubral, dost na leg-přessu a dost i na hackenu.
Včera jsem jel nohy, všechno bylo obsazené, tak jsem musel začít na hackenech, tak jsem se protáhl a šel na to, schválně jsem si na první sérku nedal žádnou váhu a odjel jsem to jen z konstrukcí a hned u cca 4 opakován mě pěkně píchlo v koleni a než jsem odjel cca 5 sérek, mě tam píchlo ještě jednou nebo dvakrát. Na leg-pressu mi zase nechutně v kolenech křupe.
Dřív jsem na hackenu dával o cca 15 kg a na legáči +- o 30-40kg víc a žádné problémy (pokud nepočítám, že mi občas v těch kolenech křuplo, ale nebylo tak jako poslední dobou) jsem neměl.
Asi se zase objednám na k ortopedovi a uvidíme, co mi k tomu řekne. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so březen 03, 2012 5:46 pm Předmět: |
|
|
Zaujal mě ten Animal Flex, ale nechci vyhodit prachy, jako když mi v lékárně doporučil něco na ty kolena a já musel stejně k ortopedovi a tam mi napsal nějaký prášky, které mi zabrali a do teď bez problému.
btw: i když tu kloubní bych měl dát tak i tak, ne? _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so březen 03, 2012 7:19 pm Předmět: |
|
|
| badevil napsal: | Master pretezujes zbytecne ty struktury, zkus zvolnit, ubrat na vsem 30% a uvidis jak to poroste a budou bolet jen svaly.
A me stve ze sem objevil jaky kocky delaji crossfit a stravil sem cumenim na ty fotky celej den |
link plox?
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: so březen 03, 2012 8:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so březen 03, 2012 8:12 pm Předmět: |
|
|
tumblr.com? néééééééééé tam zas budu celej večer... to je jedna z nej stránek na světě :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|