|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mladej beda
|
Zaslal: ne březen 04, 2012 9:58 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem byl po dlouhé době v městské posilovně a jsem nadobro vyléčený. Nebýt toho že jsem nekonfliktní člověk tak nevím co by se dělo. Pominu to, že se tam dnes nedalo pomalu hnout, pořád mi někdo stála za zády a čekal až vypadnu, ptal se jestli si může půjčit činky s kterými jsem měl v plánu cvičit supersérie...to bych skousl, chápu je tam málo místa a člověk se musí přizpůsobit. Co mě ale vytočilo úplně nejvíc byl příchod asi 4 frajírku (věk 16+). Naparovali se po celém fitku, dělali neskutečný bordel, pořád se prohlíželi v zrcadle ale co byl konec tak mi začali kecat do cvičení, proč tam mám tak malou váhu, proč si tam dávám zarážky apod. To jsem je dost neslušně poslal do pr** a byl aspoň na chvíli klid. Situace ale vygradovala příchodem jedné místní krásky (23 let). Klukům se odkrvil mozek a začli dělat rámus 3x takový. Nejhorší část ale začala tím že si ten ,,nejnamakanější" vzal 30ky jednoručky na ramena a za pomoci sparinga který si musel procvičit minimálně půlku těla to dostal tak tak 2x nahoru. Pak se slovy že je sračka a že normálně cvičí s ,,osmatřicítkama" situace gradovala ještě víc...Kluci se zavěsili nohama za hrazdu že budou dělat sklapovačky...Už jen z toho pohledu jak visí za špičky ve 2.5m a celý se třese mi běhal mráz po zádech. První udělal 2 sklapovačky druhy asi 1/2. Potom chytli zmíněnou slečnu a vysadili ji také na hrazdu...Jekot byl slyšet po celé posilovně. Nakonec uznali, že to slečna nezvládá a sundali ji dolů. Další paradička byla, když slečna cvičila na peckdecku a kluci jí z legrace vytáhli zarážku...co budu povídat...rána to byla dobra...Pak zmíněná slečna šla cvičit přítahy nohou ve visu...to jsem jen zahlídl jak ji zezadu škrtí a plácají po břiše. Kupodivu to slečna brala sportovně a všemu se smála, to se nedá říct ale o ostatních, co tam cvičili s náma. Pomalu se posilovna vypráznila a já tam zůstal jedíný. Jětě jsem si chtěl docvičit břicho zbývali mi asi 3 série. Už jsem doufal, že to bude prodnešek všechno. Pak ale přišel jeden z nich ,jestli se se mnou může střídat,říkám si že nemá cenu se stresovat tak jsem šel na kladku vedle...odcvičil jsem 1 sérii a přišel druhý, na jak dlouho to ještě mám. To už jsem chytl rapla plného řekl jim ať táhnou do p*** a šel nasranej do sprchy. Třešnička na dortu...začnu se sprchovat, a slyším z šatny jak si povídaji že už se taky těší do sprchy a co tam tak dlouho dělám....
*sorry za sprosté výrazy, opakující se slova, nebo pokud to nebylo zajímavé...musel jsem se svěřit.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne březen 04, 2012 10:08 pm Předmět: |
|
|
Obdivuju jakej jsi flegmatik. Možná kdyby dostali pár facek, vzpamatovali by se.
Tam není žádná služba/recepce?
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne březen 04, 2012 10:12 pm Předmět: |
|
|
:D sorry, ale nasranej bys měl bejt ledatak na sebe
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne březen 04, 2012 10:13 pm Předmět: |
|
|
tak to je sila  mimo jiny nechapu, jak si to mohla nechat libit ta holka.. a ostatni lidi _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
mladej beda
|
Zaslal: ne březen 04, 2012 10:15 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Obdivuju jakej jsi flegmatik. Možná kdyby dostali pár facek, vzpamatovali by se.
Tam není žádná služba/recepce? |
No je tam obsluha na baru co ma puštěnou televizi a seriál a pak můj fotr, který tam dělá něco jako udržbáře tzn že chodí zadarmo cvičit a za to zpraví občas něco pokaženého ale tomu se zrovna nechtělo.
Jsem flegmatik ale potom jsem tam byl víceméně sám a měl jsem odcvičené ramena a nemohl už pomalu zvednout ruce...
né že bych byl nějaký srab nebo tak něco ale věřím tomu že pustit se do jednoho tak se ho začnou zastávat i ti další tři. Chěl jsem si docvičit co mi zbývalo a vypadnout.
Jsem neskutečně rád že mám slušně zařízenou posilovnu na starém bytě a že si zvládnu všechno odcvičit tam. Dlouho mě tam nikdo neuvidi...
:D ale když už jsem vychladl tak si uvědomuju, že mám aspoň historku. Myslel jsem že po cigánech co si spletli posilovnu s průlezkama mě nic horšího nečeka :D
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne březen 04, 2012 11:03 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | tak to je sila mimo jiny nechapu, jak si to mohla nechat libit ta holka.. a ostatni lidi |
Jiný pohled na věc. Třeba ta holka mohla být ráda že jí balí tři pohlední kluci, zatímco jeden zapšklý chlápek tam při tom balení prudí. A nebo je na podobnost pozornost zvyklá, takže i když je posílala do prdele v duchu, na venek zachovala milou tvář.
Já mám docela štěstí že bydlím v Práglu a mohu si vybírat posilky kde se posiluje, tudíž mě podobné příhody míjí.
Mimochodem, posiluji už hodně let, ale ještě jsem nezažil že by někdo někoho do očí kritizoval kvůli vahám. To bych asi k takovému člověku přišel a pogratuloval mu, že je první debil za zhruba 15 let který něco takového pronesl. Myslím že by ho to mohlo docela uzemnit ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne březen 04, 2012 11:15 pm Předmět: |
|
|
Mablung: holce je 23 a klukum 16+, tak to by musela bejt jo zoufala, aby ji to od nich bylo prijemny, ale tak treba jo, lidi sou ruzny.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne březen 04, 2012 11:22 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | Mablung: holce je 23 a klukum 16+, tak to by musela bejt jo zoufala, aby ji to od nich bylo prijemny, ale tak treba jo, lidi sou ruzny.. |
stačí, že byla blbá =)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne březen 04, 2012 11:25 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | :D sorry, ale nasranej bys měl bejt ledatak na sebe |
Tak tohle moc nechápu. Protože se na ně nevrhnul? :P
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne březen 04, 2012 11:28 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | guruhonza napsal: | | :D sorry, ale nasranej bys měl bejt ledatak na sebe |
Tak tohle moc nechápu. Protože se na ně nevrhnul? :P |
Protože nezajde na recepci, nebo společně s lidma v posilce tu bandu slovně nesrovnaj.
Já s tímhle nikdy problém neměl. Pokud se někdo někde chová nevhodně, tak často ani nestačím nic říct a 3 lidi předemnou dotyčné pošlou někam a pak je klid.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po březen 05, 2012 8:57 am Předmět: |
|
|
Asi žiješ v nějaký jiný zemi než my. Tady když se něco děje, všichni kolemjdoucí se dívají na druhou stranu.
A pokud je recepce nahovno, neuděláš nic.
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: po březen 05, 2012 10:53 am Předmět: |
|
|
Guru, nevidel sem nikde to co ty popisuješ.
Taky se me stalo, kdyz sem jel JR hlavou nahoru, vedle me hodili JR na zem mimo gumu, ale jak sem se lekl, tak sem na ně zařval a byl klid. Moje zkušenost, je taková, že se lidi koukali na mě, jako, že co řvu, co si to vlastne dovoluju.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: po březen 05, 2012 11:13 am Předmět: LOL |
|
|
Když jsem byla předminule v posilce, tak tam přišli (kdo vzpomíná na pohádky) Štaflík a Špagetka romské národnosti, kdy po 10 minutách na rotopedu, 10 minutách na břichu a dalších 10 na rotopedu, se odhodlali k použití stroje na zakopávání.
Pozitvně mě překvapil ten fakt, že věděli, jak se k tomu "postavit", ale když Štaflík naložil Špagetkovi nálož, kdy Špagetka sotva pružil nohama do výšky 10 cm, asi si Štaflík pomyslel, že je to tak vlastně správně, páč si sobě naložil ještě víc a pružil úplně stejně, asi v domění, že cvičí lýtka.
Když jsem pánům řekla, že by jim možná pomohlo si nálož ubrat, jelikož se jezdí až k zadku, oba se podivili, poděkovali, jednou ještě zkusili cvik s menší záteží,aby se jako neřeklo, a posléze šli opět na rotoped. Bylo to velmi úsměvné a doufám, že tam dnes ty večerníčkové postavičky uvidím zas.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: po březen 05, 2012 11:52 am Předmět: |
|
|
Mě to připadá, že jsou někteří lidi hrozný citlivky. Tomu vadí hluk, tomu náctiletí puberťáci, tam tomu špatně cvičící jedinec.
Jediný co je pro mě hodně nepříjemné, jsou zapáchající jedinci, kteří si ani neuvědomujou sílu svého zápachu.
Pamamtuju si, když jsem chodil do fitka na letné, že tam chodil černoch, ve značkovém oblečení, ale to jeho pižmo se táhlo celým fitkem.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|