|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
prochm
|
Zaslal: po březen 05, 2012 10:46 pm Předmět: |
|
|
Jinak ještě co se týče toho dluhu tak na to já kašlu. Jde mi hlavně o to dostat ji co nejrychleji pryč, aby tam mohl jít někdo jiný a pokud možno poctivý. Já jsem hrozně důvěřivý a snadno se nechám ukecat a pokaždé jsem ji po jejím zdlouhavém přesvědčování uvěřil, že začne platit. Už mohla být dávno pryč.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
grogy

|
Zaslal: po březen 05, 2012 10:48 pm Předmět: |
|
|
Vem s sebou pár kámošů a normálně jí vystěhuj na ulici. Co z toho že jí tam budeš mít dalších několik měsíců, když to nakonec potom stejně uděláš.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út březen 06, 2012 8:59 am Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | Prave jsem 12 minut stravil s operatorkou od Vodafone.... ti jsou otravni a pekne jim to chrastilo |
Pokud mne vola nejaky operator ohledne nejakych nabidek, tak okamzite rikam, dekuji nemam zajem a vubec se s nema nebavim. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: út březen 06, 2012 9:20 am Předmět: |
|
|
Pár dnů zpět jsem o tom četl článek a opravdu je to soudně akce na x měsíců.
Dle mě selským rozumem:
1) máš od ní podepsanou výpověď (z důvodu neplacení?), takže ji převzala (tudíž s ní souhlasí?) a je s ní srozuměna
2) přesto bych se zašel poradit za právníkem. Bude to pár stokorun maximálně, ale aspon tě může upozornit na nějaké úskalí
3) veškeré rozhovory s danou osobou bych dělal se dvěma (nejlépe 180cm+ a 100kg+) svědky, klidně natáčej na mobil
4) napsal bych si dopis, kde by bylo, že daní nájemníci dělají v bytě bordel, něco bych si tam vymyslel. A pak bych v nepřítomnosti nájemníka vlezl do bytu a vyměnil zámky. A onen dopis bych si nechal jako pojistku, kdyby byly nějaké problémy, že ti ho jako někdo poslal, že se v tvém bytu něco nekalého děje a na jehož základě jsi si šel hlídat svůj majetek _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: út březen 06, 2012 10:00 am Předmět: |
|
|
... říkám "odstup Satane" a zavěšuji ...
pokud to zkouší znovu, tak "zapuzuji tě! zapuzuji tě! zapuzuji tě!"
|
|
| nahoru |
|
 |
slevac
|
Zaslal: út březen 06, 2012 11:06 am Předmět: |
|
|
A nebo to zkuste naopak s tím operátorem, zavolejte tam a dkyž se vás zeptá, s čím vám mohu pomoci odpovězte děkuju, jen se tak rozhlížím:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út březen 06, 2012 11:08 am Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | | CZEBLADE napsal: | Prave jsem 12 minut stravil s operatorkou od Vodafone.... ti jsou otravni a pekne jim to chrastilo |
Nejlepší jsou T-mobile partneři, kteří hned začnou chrlit, že tě náhodně vybrali a že jsi vyhrál,blabla...prdel je, když je hned neodpálkuješ a vezmeš iniciativu ty.
Jakože když už ti volají, tak se chceš taky zeptat, třeba kolik jim za to platí, nebo že má buchta strašně příjemný hlas a chtěl by jsi se s ní sejít...většinou je to dost vykolejí |
A co teprve, když ti volá kluk a začneš ho ze srandy balit, jako jeden můj bejvalej spolužák. Takhle jsem se dlouho nezasmál. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út březen 06, 2012 2:33 pm Předmět: |
|
|
Bohužel, bylo to spontánní, ale věřím, že na centrále si to určitě pravidelně zálohují _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út březen 06, 2012 2:40 pm Předmět: |
|
|
Zajímalo by mě jestli se proti tomu dá nějak bránit. Prostě nějak zařídit aby tě vyškrtli ze seznamu nebo tak něco. Nebo jestli to není narušování soukromí nebo něco takového.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: út březen 06, 2012 2:56 pm Předmět: |
|
|
Ono hlavně už neopruzují jen operátoři, ale i úvěrové společnosti. Home credit mi psal už několikrát s nabídkou na supr půjčku, atd. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
jir.ka
|
Zaslal: út březen 06, 2012 7:05 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Zajímalo by mě jestli se proti tomu dá nějak bránit. Prostě nějak zařídit aby tě vyškrtli ze seznamu nebo tak něco. Nebo jestli to není narušování soukromí nebo něco takového. |
jednou jsem jel v mhd, kdyz prave takle nejakymu panovi volali a ten jim rikal, at ho vyskrtnou z toho seznamu, ze je spokojenej a nic nechce... ale jak to dopadlo ti tezko povim, tak treba je to mozny.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|