Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 479, 480, 481 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
prochm

PříspěvekZaslal: po březen 05, 2012 10:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jinak ještě co se týče toho dluhu tak na to já kašlu. Jde mi hlavně o to dostat ji co nejrychleji pryč, aby tam mohl jít někdo jiný a pokud možno poctivý. Já jsem hrozně důvěřivý a snadno se nechám ukecat a pokaždé jsem ji po jejím zdlouhavém přesvědčování uvěřil, že začne platit. Už mohla být dávno pryč.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
grogy

PříspěvekZaslal: po březen 05, 2012 10:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vem s sebou pár kámošů a normálně jí vystěhuj na ulici. Co z toho že jí tam budeš mít dalších několik měsíců, když to nakonec potom stejně uděláš.

"Vždyť je to jen bolest"

http://www.kstkurim.estranky.cz/
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: út březen 06, 2012 8:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Prave jsem 12 minut stravil s operatorkou od Vodafone.... ti jsou otravni a pekne jim to chrastilo
Draper

PříspěvekZaslal: út březen 06, 2012 8:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
Prave jsem 12 minut stravil s operatorkou od Vodafone.... ti jsou otravni a pekne jim to chrastilo

Pokud mne vola nejaky operator ohledne nejakych nabidek, tak okamzite rikam, dekuji nemam zajem a vubec se s nema nebavim.
Bombay

PříspěvekZaslal: út březen 06, 2012 9:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pár dnů zpět jsem o tom četl článek a opravdu je to soudně akce na x měsíců.

Dle mě selským rozumem:
1) máš od ní podepsanou výpověď (z důvodu neplacení?), takže ji převzala (tudíž s ní souhlasí?) a je s ní srozuměna
2) přesto bych se zašel poradit za právníkem. Bude to pár stokorun maximálně, ale aspon tě může upozornit na nějaké úskalí

3) veškeré rozhovory s danou osobou bych dělal se dvěma (nejlépe 180cm+ a 100kg+) svědky, klidně natáčej na mobil
4) napsal bych si dopis, kde by bylo, že daní nájemníci dělají v bytě bordel, něco bych si tam vymyslel. A pak bych v nepřítomnosti nájemníka vlezl do bytu a vyměnil zámky. A onen dopis bych si nechal jako pojistku, kdyby byly nějaké problémy, že ti ho jako někdo poslal, že se v tvém bytu něco nekalého děje a na jehož základě jsi si šel hlídat svůj majetek
Bombay

PříspěvekZaslal: út březen 06, 2012 9:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:

Nejlepší jsou T-mobile partneři, kteří hned začnou chrlit, že tě náhodně vybrali a že jsi vyhrál,blabla...prdel je, když je hned neodpálkuješ a vezmeš iniciativu ty.
Jakože když už ti volají, tak se chceš taky zeptat, třeba kolik jim za to platí, nebo že má buchta strašně příjemný hlas a chtěl by jsi se s ní sejít...většinou je to dost vykolejí
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: út březen 06, 2012 9:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo tahle mela hrozny zvuk ... nechal jsem ji kecat a ja jen aha, hm, zajimave
e-witch

PříspěvekZaslal: út březen 06, 2012 10:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

... říkám "odstup Satane" a zavěšuji ...
pokud to zkouší znovu, tak "zapuzuji tě! zapuzuji tě! zapuzuji tě!"
slevac

PříspěvekZaslal: út březen 06, 2012 11:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A nebo to zkuste naopak s tím operátorem, zavolejte tam a dkyž se vás zeptá, s čím vám mohu pomoci odpovězte děkuju, jen se tak rozhlížím:-)
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út březen 06, 2012 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:
CZEBLADE napsal:

Nejlepší jsou T-mobile partneři, kteří hned začnou chrlit, že tě náhodně vybrali a že jsi vyhrál,blabla...prdel je, když je hned neodpálkuješ a vezmeš iniciativu ty.
Jakože když už ti volají, tak se chceš taky zeptat, třeba kolik jim za to platí, nebo že má buchta strašně příjemný hlas a chtěl by jsi se s ní sejít...většinou je to dost vykolejí

A co teprve, když ti volá kluk a začneš ho ze srandy balit, jako jeden můj bejvalej spolužák. Takhle jsem se dlouho nezasmál.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: út březen 06, 2012 1:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemá to nahraný?
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út březen 06, 2012 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bohužel, bylo to spontánní, ale věřím, že na centrále si to určitě pravidelně zálohují
Gohan

PříspěvekZaslal: út březen 06, 2012 2:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zajímalo by mě jestli se proti tomu dá nějak bránit. Prostě nějak zařídit aby tě vyškrtli ze seznamu nebo tak něco. Nebo jestli to není narušování soukromí nebo něco takového.
Bombay

PříspěvekZaslal: út březen 06, 2012 2:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono hlavně už neopruzují jen operátoři, ale i úvěrové společnosti. Home credit mi psal už několikrát s nabídkou na supr půjčku, atd.
jir.ka

PříspěvekZaslal: út březen 06, 2012 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Zajímalo by mě jestli se proti tomu dá nějak bránit. Prostě nějak zařídit aby tě vyškrtli ze seznamu nebo tak něco. Nebo jestli to není narušování soukromí nebo něco takového.

jednou jsem jel v mhd, kdyz prave takle nejakymu panovi volali a ten jim rikal, at ho vyskrtnou z toho seznamu, ze je spokojenej a nic nechce... ale jak to dopadlo ti tezko povim, tak treba je to mozny.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 479, 480, 481 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: