Seva - Crossfit, Paleo

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 76, 77, 78  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Seva - Crossfit, Paleo  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Seva - Crossfit, Paleo
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Seva98

PříspěvekZaslal: út březen 06, 2012 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Klepto vypadal na papiru hezky, ale skutecnost byla jina, nohy dostaly pri nem poradne zabrat a na konci jsem uplne odpadl

Crossfit #98

WOD (GW)

"Klepto"

4 rounds for time of:

27 Box jumps, 24" box
20 Burpees
11 Squat cleans, 65 kg

Time: 22:09

Hypertrophy

3 kolecka

Zvedani nohou v leze
Zkracovacky
Nuzky
Pritahovani kolen v leze k hrudi

https://www.zonetraininglog.com
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Seva98

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2012 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Posledni trening pred October breeze, zitra si asi jen pujdu zabehat a zkusit v mirnejsim tempu tu hodinku bezet, at vim co me priblizne pak ceka.

Aktualka zad https://forum.ronnie.cz/post926936.html#926936

Crossfit #99

WOD (MGW)

AMRAP 15 minute

100x Rope jump
10x HSPU
1x Deadlift 150 kg

8 rounds + 43x Rope jump

Hypetrophy

FG CG Bench + FG Biceps s VC

45 kg x 20+7,20+6,20+5,15+6

Loudy

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2012 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Seva98 napsal:
Posledni trening pred October breeze

Držim palce a jsem dost zvědavej, co a jak se dá za těch pár hodin zvládnout
Seva98

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2012 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sam jsem zvedav, v sobotu se poradne najim a v nedeli se uvidi, od 8:00 do 16:00, behani vezmu asi v poklidnem tempu, stejne si myslim, ze po tech walking lunges budu rad vubec za 10 km/h, tak uvidime.

Jeste jsem premyslel, jestli ma vubec smysl cpat do sebe nejakou pevnou stravu, vidim to spis na ovocne juicy + protein s mlikem namichany, at nejak dozenu ty kalorie, protoze dat si normalni pevne jidlo a pak odjet angie, to si myslim, ze by muj zaludek nesouhlasil :D

Loudy

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2012 9:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslim si, že nějakej kousek ovoce by nebyl špatnej, protože zase na druhou stranu odcvičit o s prázdnym žaludkem podle mě nejde.....neprojížděl si web, kde by třeba někdo psal k tomuhle cvičení nějaký rady ohledně stravy?
Seva98

PříspěvekZaslal: ne březen 11, 2012 3:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takze velky trening predemnou (October breeze), rozhodl jsem se, ze si ho budu postupne dopisovat po kazde etape co se tyce pocitu a az bude po tak ho odeslu (doufam, ze pred 16:00, zacal jsem 7:25)

Crossfit #100

WOD - October Breeze

#Nemohl jsem spat, vzbudil jsem se uz o pul 7, v noci jsem se furt budil, vubec, ale vubec se mi do toho nechce, vcera bylo venku aspon pekne, ale zrovna dneska musi byt hnusne, no uvidime, nejak to musim zvladnout, uz jen 8 hodin predemnou

1. cast - Vyslap (1h 50minut)

#Sel jsem na Ondrejnik, cas presne 60 minut tam (konec jsem dobihal) a 50 minut zpatky domu, konec jsem taky dobihal. Zmokl jsem, spotil jsem se, zadek uz jde citit, vsechno obleceni treba o pauze vymenit. Cca 10 km, meril jsem to dle google maps. Telefon jsem doma nabijel at mi vydrzi GPS na behani pro micoach.

2. cast - Pauza (15 minut)

#Prvni juice litrovy uz je ve me, chvili odpocinout, prevleknout se do sucheho a hura behat

3. cast - Hodinovy beh v tempu pul maratonu (60 minut)

#Nejak me zacalo pri behu bolet koleno, tempo jsem se snazil drzet tak at mam pulmaraton (21km) pod 2h a podarilo se, ke konci uz bylo koleno ok, ale poslednich 10 minut mi zacalo prset, tak obleceni je na topeni, tak doufam, ze uschne

4. cast - 1000 vypadu v chuzi (60 minut)

#Vypady delam co 10 sec 3x, nekdy si jich udelam vice a pak dam pauzu, vychazi to takhle na 55 minut + 10 vypadu, zatim (12 minuta) celkem v pohode, jen jsem zvedav na ten dalsi beh, stehna uz jsou uplne unavena.
#Jinak se mi mezi vypady podarilo umichat protein, tak doplnuji energii v pauzach
#Tempo zmeneno na 3x12 co 2 minuty
# (38 minuta) K***A moje nohy, jsem zvedav jak budu jeste behat
# (52:07) Dokonceno

5. cast - 5 kolecek: 1 min tricepsove kliky na kruhach (dips na kruhach) + 1 minuta pauza + 1 minuta kliky klasicke na kruhach + 1 minuta pauza (30 minut)

#1. kolo 13 dipu + 23 kliku, jsem myslel ze to na tech kruzich bude lehci
#2. kolo 14 dipu + 22 kliku
#3. kolo 13 dipu + 21 kliku
#4. kolo 13 dipu + 20 kliku
#5. kolo 13 dipu + 20 kliku

6. cast - Hodinovy beh v tempu pul maratonu (60 minut)

#Mrtvy, nohy uz nemuzou, hlavne hamy jsou znicene, musel jsem se i minutku projit, ale 10km za tu hodinu padlo (to byl takovy minimalni limit, ktery jsem si nastavil), nastesti jsou tam uz jen ty sprinty a ten konec a to uz nejak preziju
#A jako naschval, jsem zase 2x zmokl

7. cast - Pauza

#Druhy juice dole a asi 2 odmerky proteinu uz ve me a hura na Angie (tu mrchu nemam vubec rad i kdyz ji mam normalne v treningu )

8. cast - Angie (100 shybu, 100 kliku, 100 sedlehu, 100 drepu) (30 minut)

#Cas 22:50, normalne jsem mel 19:59, takze zas takova hruza to nebyla, ale od 80 drepu, me chytla krec do kvadricepsu, do te kapky co je na nem, ale uz jsem to protahl a tech 20 dokoncil a uz to je dobre, zbytek casu protahovani a jde se na ty sprinty

9. cast - Sprint 10x100m pauzy 1 minuta (15 minut)

#Me sprinty byly +20sec, a jestli me nekdo videl jak jsem "bezel" 100m a pak minutu odpocival tak se mi musel smat :D, uz jsem absolutne mrtvy nastesti uz jen hodka a pul dokonce
#Zase prselo

10. cast - 100 anglicaku (15 minut)

#Konecne neco "zabavneho" , cas 9:20

11. cast - 4 kolecka - 50 drepu + 5 "muscle upu" (30 minut)

#Drepy po 10ti a po kazdych deseti protazeni at me zas ta krec nechytne, jinak drepy tak strasne nejsou, neni na ne potreba moc sily, ale kde mam brat tu silu po to celem dni na muscle upy nechapu, nejak jsem je dokoncil, ale jsem uz uplne mrtev. Byly to takove pseudo muscle upy.

12. cast - 500x sed leh (30 minut)

#Z tehle casti jsem asi nejvic zklamany, ze se tam objevila, nemam rad sklapovacky, nerikam kdyby to bylo 1 minutu sklapovacky 1 minutu odpocinek a nekolik kolecek takhle, proste podle me za tak kratky cas (30 minut) nejde kvalitne odjet 500x sed leh, proto jsem si tady musel pomahat rukama, pro nekoho kdo je dela pravidelne to treba nebude problem, ale pro me kdyz je tady ten cvik na cas, tak mi to pripomina jakoby to zadal telocvikar ze zakladni skoly stylem: "Ted si udelame za trest x sklapovacek" a vsichni zaci jdou k topeni, kde se zaprou nohama a mrskaji sebou o zem, bez nejakeho vetsiho efektu

13. cast - 1.6 km (1 mile) naplno (10 minut)

#Ano, tahle rychlost bylo moje naplno, ono to fakt uz neslo rychleji
#Ano a opet jsem zmokl, neprselo jen tehdy, kdyz jsem cvicil doma

#A konecne zaslouzeny KONEC . Start byl v 7:25 a konec 15:02, zkracenim par pauz se mi povedlo tech 23 minut useknout a ted na me ceka 300g hovezi steak ze zadniho
#A mam zle tuseni, ze se zitra nepohnu, ty nohy dostaly silene zabrat.

#Jeste takovy maly soucet co vse jsem udelal za tech 8 hodin:
- Uběhl: 23.69km
- Ušel: 10km
- 206 kliku
- 68 tricepsovych kliku
- 1000 vypadu
- 100 shybu
- 600 sedlehu
- 300 drepu
- 20 muscleupu

Naposledy upravil Seva98 dne pá leden 18, 2013 9:53 pm, celkově upraveno 1 krát
Reiben

PříspěvekZaslal: ne březen 11, 2012 3:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

na zítra bych si být tebou sehnal radši kolečkové křeslo. Jinak hustý trénink, máš muj respekt .
Loudy

PříspěvekZaslal: ne březen 11, 2012 3:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Všechna čest
Snad si to taky někdy zkusim, abych si moh říct, že jsem dobrej
Oddo

PříspěvekZaslal: ne březen 11, 2012 4:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tenhle masakr už chce hodně odhodlání a pevné vůle, máš můj obdiv, nevím jestli bych si na něco takového troufl
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Máča

PříspěvekZaslal: ne březen 11, 2012 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Obrovský respekt chlape!!!
Když jsi sem dával ten rozpis toho šílenství tak jsem nevěřil že to dáš. Muselo to být hodně těžké na vůli asi co? Když si vzpomenu jak se cítím po 1,5hod. běhu a představím si co by mě ještě čekalo za utrpení tak se mi chce brečet .
FAKT SUPER VÝKON
Mr. Muscle

PříspěvekZaslal: ne březen 11, 2012 4:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle už je fakt výzva. Všechna čest. A super vákon
Luster

PříspěvekZaslal: ne březen 11, 2012 5:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

velikej respekt, totalni silenstvi!
Seva98

PříspěvekZaslal: ne březen 11, 2012 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky :-), opravdu vydrzet to, to bylo to nejhorsi na tom, hlavne jak me tam chytla ta krec do toho stehna, tak jsem myslel, ze uz jsem skoncil, ale stacilo to jenom protahnout, jinak uz na me dolehla unava a jsem absolutne zniceny

Loudy

PříspěvekZaslal: ne březen 11, 2012 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Seva98 napsal:
Diky :-), opravdu vydrzet to, to bylo to nejhorsi na tom, hlavne jak me tam chytla ta krec do toho stehna, tak jsem myslel, ze uz jsem skoncil, ale stacilo to jenom protahnout, jinak uz na me dolehla unava a jsem absolutne zniceny

Aby ses ráno neprobudil a nezjistil si, že už je úterý
Turakam

PříspěvekZaslal: ne březen 11, 2012 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a teraz dva dni spánku, veľký obdiv, si borec.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Seva - Crossfit, Paleo Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 76, 77, 78  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: