hehe Reibene to sú ti fakt tie kliky také ťažké?, však od prvého opáčka tam funíš jak neviem čo, sranda, pritom nevážiš veľa.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Pro mě kliky na bradlech těžké jsou (všeobecně všechny cviky s bw), závidím lidem, co dají v klidu 30 kliků na bradlech a ani se nezapotí nebo 20 čistých shybů. Bohužel není to můj případ, takže mi nezbývá než makat, makat a makat.
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Dneska ráno měl být tělocvik, ale odpadnul, na což jsem úplně zapomněl, takže jsem se zbytečně vláčel s věcma a navíc jsem mohl ještě hodinu spát . Naštěstí někteří spolužáci na to taky zapomněli, takže jsem si s nimi aspoň zahrál pinčes.
Zbytek dne odpočinek. Zítra to taky odpadá, takže si dám doma nějaké ty burpees.
Jinak objednal jsem si nějaký "sypání" od ronnieho. Konkrétně tohle:
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
ještě video ze sobotního závodu. Tady zbýval necelý kilometr do konce. Ten co je první na záběru, tak nakonec doběhl do cíle v čase 30:50 (10km), což je pro mě nepředstavitelný čas . Docela mě to i navnadilo, že bych si to příští rok chtěl taky zaběhnout. Spíš jen tak pro legraci.
Každopádně už se těším na lepší počasí a jarní teploty. Jsem nebyl běhat už od konce léta . Tentokrát bych chtěl běhat celý rok.
Dnes tělocvik odpadnul. Během dne jen nějaký ping pong. K večeru trénink doma.
Domácí trénink kondice
WARM UP
5 minut zahřátí (skákání panáků)
10 minut dynamický strečink
Trénink :
Shyby nadhmatem 4x3 (na tlusté tyči)
6x10 burpees (30 sec. pauzy)
COOL DOWN
5 minut strečink
- shyby ani nebyly v plánu, ale nakonec jsem je dal jen tak lehce
- burpees mi daly celkem zabrat
Taková příjemná rychlovka, to mám rád . Zítra trénink opět doma.
progres minimální nebo žádnej a váha taky furt stejná (cca 81) , což značí, že je chyba v jídle. Bohužel už mi nestačí ty příjmy kalorií jako dřív a jestli chci přibírat, tak tam toho budu muset prát o dost víc než teď. Cíl do léta jasnej - přibrat na 85 kg a zesílit. Potom zaměření na běh, cviky s vlastní vahou a budou probíhat nějaký domácí tréninky. Taky v květnu plánuju jít na kb5 kurz, kde se naučím swingy a tgu. Takže plánuju koupit kettlebell a zařadit ho trvale do tréninku.
edit: spodek
Dneska jsem přijel domů celkem brzo a zítra nejdu do školy, protože musím k doktorovi, takže pohodička.
K večeru trénink doma.
Doma
Cizo full body
trénink 23
WARM UP
5 minut zahřátí (skákání panáků)
10 minut dynamický strečink
Trénink :
Přemístění + tlak s JČ 5x3 (na každou ruku) - 23 kg JČ
Výpady 4x8 (na každou nohu) - 16kg + 16kg JČ
Přítahy jednoručky 4x10 (na každou ruku) - 23 kg JČ
Supersérie: bic. zdvihy 3x12 (11 kg JČ) + diamantové kliky 8,10,10
Zkracovačky (ruce nad hlavou) 3x15
Russian twist 3x20 (na každou stranu) - 5 kg
finišer:
10 výpady (na každou nohu)
20x skákáni panáků
30 sec. wall sit
3x
pauzy 30 sekund
TIME: 75 min.
COOL DOWN
10 minut strečink
- výrazy šly dobře, je mě štve ten obrovskej rozdíl mezi pravačkou a levačkou. Pravá ruka to zvládá v pohodě, ale levačka má, co dělat.
- výpady daly celkem zabrat.. při téhle váze mi už celkem dělá obtíže ty jednoručky udržet v rukou
- přítahy lehoučký
- supersérie OK, pěkně jsem se napumpoval. Jinak ty diamantové kliky to je celkem zajímavá varianta, triceps to bere parádně.
- zkracovačky i twisty OK
- finišer spíš na spodek těla. Wall sit jsem dával po dlouhé době. Těch 30 sekund se dalo v pohodě.
Dneska velmi povedený trénink. Doma mě to překvapivě velmi baví
:) . Celý trénink mě navíc provázela motivační hudba přesně podle mého vkusu.
Zítra volno.
díky . Na lýtka paradoxně nejezdím dá se říct nic. 1x týdně pár sérií lehkých výponů, takže to bude spíš genetikou.. Radši bych, ale dobrou genetiku na jiných částěch těla, ale to si hold člověk nevybere .
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru