|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pete_GSG
|
Zaslal: so březen 10, 2012 11:09 pm Předmět: |
|
|
youtube.com/watch?v=Bk_aSqk1EMc
kulturistika.ronnie.cz/c-9517-jak-trenuje-lytka-kai-greene.html
A to, že má první dan opravdu nic neznamená, ale to, že má první dan a cvičí tu techniku pro zlepšení kopů už znamená, že to asi může mít své opodstatnění.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kid
|
Zaslal: so březen 10, 2012 11:46 pm Předmět: |
|
|
Děkuji za rozšíření obzorů
Vliv přídavná zátěže v tomto případě je velmi platonický, cvik má stejný účinek jako bez ní. Pochopit se dá v případě supersérií, kdy nebudu chtít slézat ze stroje na lýtka, jinak je to o ničem. Pokud zátěž, tak buď činka na špičku a nebo tah přes spodní kladku.
A je mi jedno jestli to cvičí Arny, Greene, dalajláma nebo ten úplně nejvyšší někde nahoře....
|
|
| nahoru |
|
 |
dogeatdog
|
Zaslal: ne březen 11, 2012 8:45 am Předmět: |
|
|
Pro mě za mě si myslete co chcete, jen jsem napsal, že jsou zřejmě odvětví, kde se určitý cvik používá. Kdybych věděl, že jsou zde takoví experti na vše, ušetřil bych si klofání do klávesnice.
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: ne březen 11, 2012 10:25 am Předmět: |
|
|
| dogeatdog napsal: | | Pro mě za mě si myslete co chcete, jen jsem napsal, že jsou zřejmě odvětví, kde se určitý cvik používá. Kdybych věděl, že jsou zde takoví experti na vše, ušetřil bych si klofání do klávesnice. |
Nemas duvod se urazet, dostal jsi slusne formulovanou kvalifikovanou odpoved, jak je to s pridavnou vahou u tohoto cviku. Ani v karate se situace nemeni.
A ano experti jsou tu na ruzne veci.... :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne březen 11, 2012 9:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne březen 11, 2012 10:18 pm Předmět: |
|
|
Ten poslední má pásek, takže je vlastně nesmrtelnej. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr. Muscle

|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: ne březen 11, 2012 11:03 pm Předmět: |
|
|
| dogeatdog napsal: | | Pro mě za mě si myslete co chcete, jen jsem napsal, že jsou zřejmě odvětví, kde se určitý cvik používá. Kdybych věděl, že jsou zde takoví experti na vše, ušetřil bych si klofání do klávesnice. |
ono staci mit zakladni znalost anatomie a cloveku to proste musi dojit. Jinak Kid ma samozrejme pravdu
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: po březen 12, 2012 12:17 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: po březen 12, 2012 9:35 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Pod tím videem autora pár (víc?) lidí napadlo, že je zmrd, že se posmívá starýmu člověku co se snaží se sebou něco dělat.... ale mně to přijde jako úplně nahovno i pro dědka |
Treba je po mrtvici a je rad, ze zvedne hrnek s kafem. Nechce se mi verit, ze by takhle cvicil, kdyby mohl vic. Obvykle lidi delaj silenosti jen aby zvedli co nejvic.....
|
|
| nahoru |
|
 |
matejkorvin

|
Zaslal: po březen 12, 2012 9:47 am Předmět: |
|
|
| Humanic145 napsal: | | dogeatdog napsal: | | Pro mě za mě si myslete co chcete, jen jsem napsal, že jsou zřejmě odvětví, kde se určitý cvik používá. Kdybych věděl, že jsou zde takoví experti na vše, ušetřil bych si klofání do klávesnice. |
ono staci mit zakladni znalost anatomie a cloveku to proste musi dojit. Jinak Kid ma samozrejme pravdu |
nikdy by som sa nesmial cloveku, ak by cvicil rozumnym sposobom ten sval na holennej kosti, tak ako sa nesmejem ak niekto cvici predlaktie. To, ze je to zbytocna strata casu pre vacsinu ludi, to je druha vec Smial som sa na tom, ze mal na chrbte 60kg a pri dvihani spiciek v stoji to samozrejme sposobilo rovnaku zataz ako 200kg na chrbte, lebo cinka sa nepohybovala hore dole, ale bola stale v rovnakej vyske _________________ EDIT: viz pravidla fora
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
| nahoru |
|
 |
matejkorvin

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po březen 12, 2012 12:12 pm Předmět: |
|
|
Já tomu ve veřejné posilovně hovorím prasárna hodná rozbití huby.
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: po březen 12, 2012 12:27 pm Předmět: |
|
|
nedávno jsem zpozoroval několik prapodivných úkazů...
člověka, co cvičil tlaky na ramena s jednoručkama... nebylo by na tom nic divného, kdyby to dotyčný necvičil jen jednou rukou a ta druhá měla celou dobu odpočinek (ani je nestřídal, prostě cvičil jen jedno rameno)
bolely mě záda už jen při pohledu na cvičence provádějícího MT bez pokládání
zřejmě nějaký nový cvik - variantu přemístění bez dynamiky připomínající mrtvý tah, následně přítah vč k bradě, otočení zápěstím a 12-vteřinové tlačení činky nad hlavu nejdřív pravou stranou a až pak nějak silou vůle dotlačení levé strany
čtvrtinový rozsah pohybu u vícekloubových (v tomto případě spíš kloubyničících) cviků, běhání po posilovně v rámci "rozehřátí" a podobný vylomeniny už jsou smutnou rutinou
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|