Arnie_one: II část

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17, 18, 19  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Arnie_one: II část  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Arnie_one: II část
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
madball

PříspěvekZaslal: út březen 13, 2012 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jj, akorát by to chtělo možná někam přidat kompenzačně břicho.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Arnie_one

PříspěvekZaslal: út březen 13, 2012 6:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no jo, asi objevil : (

Made, no mam takovej blbej pocit, že i ten předek budu dobrej na zada. Ja bricho nikdy necvicil : ( ale asi budu muset začít, pač ten pocit nebolavejch zad, při delší procházce je fantastickej.
madball

PříspěvekZaslal: út březen 13, 2012 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vyzkoušíš, uvidíš.
Mně třeba vyhovuje cvičit břicho (ikdyž víceméně jenom lehce) v každým tréninku, kde zatěžuju spodní záda. Což je každej. :) Krásně se při něm spodní záda uvolním a protáhnu.
Někdy jsme si břicho třeba dával i v anatgonistických sériích třeba s mrtvolama nebo military a hodně mě to bavilo. Ale u nejtěžších sérií to asi není nejlepší nápad, protože potřebuješ mít silnej a neunavenej střed těla.
Každopádně jestli břicho necvičíš, tak ho zařaď. Určitě by ti mělo s bolestí ve spodních zádech pomoct.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Arnie_one

PříspěvekZaslal: ne březen 18, 2012 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sobota
Ve čtvrtek nebyl čas, tudíž, sem měl jet dnes prsa, ale poslední dobou mě to nejak nebaví, mám i strach, aby zase něco neprdnulo, takže dnes ramena, biceps, triceps. Bylo malo lidi, tak sem neco natačil.
Jel sem bez pasku, jak sem rikal minule, ted me to vyhovuje, ale jakmile se ozve kýla, nekompromisně dávám pásek.

pas
10min

ramena

JR šikmná nahoru
10x7 10x12 10x16 6x22 6x25 6x32 4x32
12x42
6x42
6x42

JR předpažování
3x6x14

JR rozpažky
3x6x12

triceps

rozvičení
kliky na bradlech
10xjá 10xjá 6xjá+20
8xjá+40
6xjá+40

kladka nadhmat
10x40 6x60 10x80
10x96
8x96
8x96
8x96
6x96
6x96
4x96

kladka podhmat
4x6x55

lana stahování
několik serii na dojeti

biceps

scotovka
10x20
8x25
6x30
6x35
6x40
6x35
6x30
6x25
6x20

Jr 2x6x15

Videjka dam pozdejc.

shyby já+40kg

Na pozdai je videt Dušín, vypadá po operaci a roku necviceni porad perfektne, tomu říkám genetika. 12x42ky

Fotka, jen tak, po delší době at tu neco mam.
Arnie_one

PříspěvekZaslal: út březen 20, 2012 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

úterý
Dnes nohy, já a žena jsem za nejvetší prudiče v posilovně. Už druhej trenink za sebou, se objevil mlátič činek, já to prostě nechápu. Člověk jede JR na kozy 32/22/16 a vzdy je pusti na zem, rana, že by se člověk posral, soustředím se na něco jinýho a rana, jak zděla, když to dotyčnýmu řeknu, že mu i klidně pomůžu, tak na mě kouká , jak na dementa co , že mě to vlastně vadí a cejtí se hrozně dotčenej. Přitom je to napsany i v řádu posilovny, že se s kotoučema nemlatí, neobtěžuje smardem a ndaměrným hlukem. Asi taky začnu házet 52kama, možná je to nová móda, kdo víc.

Jinak děkujeme rýžárně Eda Kulich za malou 18KG pozornost

kolo
10min

nohy
Dřepy, uplne hluboké co to šlo.
10x60 10x70 10x80
5x100
5x100
5x100
5x100
5x100
4x100

Konečne sem odjel neco 5x5

Předkopávání a lýtka bez paus.
předkopávání
10x40
10x45
10x50
10x55
10x60
10x65
10x60
10x55
10x50
10x45
10x45

lýtka
10x15
10x25
10x65
10x65
10x65
10x65
10x65
10x65
10x65
10x55
10x65
10x65
10x65
6x25
6x25

zakopávání
10x55
10x55
10x55
10x55
10x55
10x50
10x45
10x40
10x40
30x40

záda

stahování klady před hlavu
3x8x45

lana ala Frei
4x7x35

přítahy JR v kleče
6x52
6x52
6x52
Turakam

PříspěvekZaslal: út březen 20, 2012 8:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnie kliky na bradlách super, pekná technika a hĺbka, ale tie tlaky na ramená - druhý Jelínek:)
Draper

PříspěvekZaslal: út březen 20, 2012 9:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vaha na tlaky pekna, ale ten rozsah pohybu na muj vkus docela maly.
honzik833

PříspěvekZaslal: út březen 20, 2012 9:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neni nad obohaceni treninkoveho logu videjkem a pripadne nejakou foteckou ;-) Hlavne ta fotka toho 18 kiloveho pytliku ryze mi prisla fascinujici. Jsem nevedel ,ze se prodavaji i takove pytle a ja hloupec si to kupuju v saccich

No k tem cinkam a triskani opatrne nikdy nevis co je dany zac a preci jen neni nic lepsiho nez na sebe upoutat pozornost padajicim zelezem

K ramenu uz to tu bylo napsano. Mozna bych jel o kousek nize, ale kdo jsem ja, abych tady soudil. Sportu zdar a vydrz prtka vydrz
Judson

PříspěvekZaslal: út březen 20, 2012 10:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hm.. to video ramen me dost prekvapilo, ja je teda delam jinak, tady to
bych rekl ze je incline press na hrunik, ale ten pohled zepredu muze mast.
Udelam video, abych tu jen tak neplacal na prazdno.
ratatoile

PříspěvekZaslal: út březen 20, 2012 10:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nechci ti nějak radit nebo tak, ale to nejsou tlaky na ramena, ale šikmý tlaky s jednoručkama na kozy
Draper

PříspěvekZaslal: st březen 21, 2012 12:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jj ted jsem si take vsiml sklonu lavicky. Ale na druhou stranu, ramena tim nejakym zpusobem procvici, i kdyz je to jen castecny rozsah pohybu a jeste tenhle sklon pripominajici spise tlaky na prsa respektive neco mezi tim. Vytezit bys ale z toho cviku mohl po uprave techniky o neco vice, i kdyz by to bylo mirne na ukor vahy :)
Johncreasy

PříspěvekZaslal: st březen 21, 2012 12:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zajímalo by mě, kolik by Arnie s těma 42kg zvládl skutečných tlaků na ramena, tedy ve stoje? 1-2op.?
Arnie_one

PříspěvekZaslal: st březen 21, 2012 7:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pač by se to zase strhlo kam nema ... tak jen k tomu sklonu lavičky

Určitě je dle videa poznat, že to je JR před hlavou, což sem nenapsal. Sklon lavičky Vita, je první zarážka 90°, já mám druhou čili cca 80°. Pokud někdo takto jede tlaky na prsa, při takovým sklonu budiž mu přáno.

Rozsah pohybu vidim, až na videu, jedu sám bez spariga. Na videu se zdá i mě ten rozsah malý , paže mam zaroven s podlahou. Níž bych to asi neodjel ani kilovýma činkama, bych se asi roztrhl. Klidně to můžu mít špatnou technikou, tomu se nebráním. Přístě místo 12 zkusím půlku a jít níž. Každopádně, pokud máte videjko s tehcnikou sem s ním.

Johncreasy: rad počkám, až me ukažes, jak to jedeš ty, nemam s tim problem.

Naposledy upravil Arnie_one dne st březen 21, 2012 8:18 am, celkově upraveno 3 krát
Draper

PříspěvekZaslal: st březen 21, 2012 8:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyz se mne to nelibi, tak te preci nebudu vychvalovat do nebes jen proto, ze se zname. Ale mel jsi teda rict hned, ze tu chces jen pozitivni komantare jako Péťa007 a usetril bych si psani.
Arnie_one

PříspěvekZaslal: st březen 21, 2012 8:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Drape, ja prece nenarazim na provedeni, ja narazim na ten sklon lavičky a cviceni prs, misto ramen.

ad technika a provedeni, to me klidne jebejte, jak chcete, tam je to opodstatney i sem to psal.

Frei me taky, daval čočku na záda, jak prase, sám si to viděl. Nejsem člověk kterej nebere rozumný argumenty a když cvičím blbě, tak se rád opravím.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Arnie_one: II část Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17, 18, 19  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: