Ja som wowil (:)), ale jak mal prísť cataclysm, tak som skončil, svojho času som bol nr. 2 ranked warrior tank na jednom z eu serverov, čo sa týka equipu:)
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Nezkusíš Godness of destruction? Viděl jsem pár trailerů a láká mě to...
Určitě ne, už to pro mě není eLko, je to přeplácané, každý umí všechno, celý systém je překopaný a prostě se mi to vůbec nezamlouvá :). Nejlepší chronicle je Interlude, teď jdu zkusit na nově otevřený, kvalitní mezinárodní server.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Určitě ne, už to pro mě není eLko, je to přeplácané, každý umí všechno, celý systém je překopaný a prostě se mi to vůbec nezamlouvá :). Nejlepší chronicle je Interlude, teď jdu zkusit na nově otevřený, kvalitní mezinárodní server.
A co Aion? V Evropě je teď zadarmo. Hraju to, není to zlé.
Minuly tyden jsem s nim seknul. Svyho lukare lvl 86 (nebo 87?) jsem daroval :)
Jsem pevne odhodlanej uz zadny podobny typ hry nezacinat. Tenhle typ her chce spoustu casu, rekreacne to hrat dost dobre nejde (pokud si chce clovek uzit PVP, CS, a TW).
A co Aion? V Evropě je teď zadarmo. Hraju to, není to zlé.
zadarmo?? ne zadarmo bude v dohledny dobe v USA. zadarmo nepovazuji hru, kde nemuzu bez placeni, obchodovat s ostatnimy. na infinity mam par postav na 55lvl. chtel sem ted vyskouset freeofiko neb by tam melo vse fungovat a chtel sem otestovat par dungu, ktery maji byt daleko narocnejsi, nez tomu je na infinity. opustil sem Poetu a prvni kroky mirily k Brokerovi ... nene, nemuzes nakupovat a prodavat .. zaplat ... a tim sem skoncil .. koncem brezna by v US meli rozjet servery take free. ale ne freetoplay (kde se musi platit), ale zcela free - Truly Free - http://truly-free.aiononline.com/
je mozny, ze to Aion postavi na nohy neb ta hra jen skomirala ... na ofiku to hralo snad min lidi nez na freeckach ...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru