Reiben a jeho dlouhá cesta k síle a svalům

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 63, 64, 65 ... 72, 73, 74  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Reiben a jeho dlouhá cesta k síle a svalům  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Reiben a jeho dlouhá cesta k síle a svalům
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Oddo

PříspěvekZaslal: st březen 14, 2012 10:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
snaz se to vic "nakopnout", neumim si predstavit, jak bys timhle zpusobem pak pracoval s tezsi cinkou, proste se naser trochu

Má pravdu Luster, ty vždycky uděláš výraz nohama, a pak zatlačíš do činky, snaž se víc pokrčit nohy v kolenou a spojit pěkně ten tlak nohama a paží
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Reiben

PříspěvekZaslal: st březen 14, 2012 10:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já jsem mírumilovnej a klidnej člověk, ale zkusím na tom zapracovat
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Loudy

PříspěvekZaslal: st březen 14, 2012 10:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podle mě tomu chybí ta dynamika, o který asi píše luster

patrikdundych

PříspěvekZaslal: st březen 14, 2012 10:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesně jak říká luster,máš tam rzervu jako prase,na jendu stranu si stěžuješ že ti to neroste ale přijde mi že se těch vah docela bojíš. Líbí se mi ,že vše jedeš striktní technikou,na ní si dáváš orpavdu záležet ale přidej trochu na těch vahách a snaž se to jet trochu dynamičtěji. Dáš tak zabrat rychlým svalovým vláknům kterých je pokud se nemýlim více než pomalých a potom to začne pořádně růst,jeslti píšu blbosti kldině mě zkritizujte,nechci radit blbosti
Frozz.

PříspěvekZaslal: st březen 14, 2012 10:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to tak jak ti říkaj kluci, trochu se naser, zrychli, prostě BUM přemístění k ramenům BUM do podřepu BUM výraz (nečekej nahoře 2s) a hned dolu (nečekej dole 2s) BUM přesmístění a jedeš pořád a pořád dokola, dynamika, rychlovka, žádný sraní! Až budou těžší váhy, nedotlačíš to tam bez dynamiky...... asi víš co myslím .

Jdeš v pátek dopoledne?
Reiben

PříspěvekZaslal: čt březen 15, 2012 7:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ok příště to zkusím víc explozivně.. v pátek jdu. Budu tam okolo 12-13 h.
Reiben

PříspěvekZaslal: pá březen 16, 2012 4:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera volno. Dnes hned po škole rovnou cvičit. Ještě zmínim, co mě naštvalo. Už je to víc jak týden, co jsem si objednal zásilku z ronnieho a odeslali ji až dnes . Že by třeba napsali meil s nějakou omluvou to je asi nenapadlo.

LA.GYM
Cizo full body
trénink 27

WARM UP
5 minut zahřátí (skákání panáků, švihadlo)
10 minut dynamický strečink

Trénink :

Mrtvý tah 3x3 - 120 kg PR (nadhmat, magnézko, bez pásu)
Bench s jednoručkami 4x10 - 20kg+20kg
Shyby nadhmatem s dopomocí (red band) 5x5
Shyby nadhmatem s dopomocí (blue band) 2x5
Plank 1x70, 2x60 sec.

+ švihadlo

TIME: 75 min.

COOL DOWN
10 minut strečink

- mrtvola OK, už to sice bylo těžký a i úchop už měl, co dělat, ale dal jsem to. Ještě snad nějaká rezerva tam bude, takže těch 125 kg příští týden vidím naprosto s přehledem :D .
- bench OK
- shyby šly pěkně, celkem 35 opakování
- plank OK
- švihadlo moc nešlo, docela jsem se zadrhával, ale nějak mě to neštve

Trénink celkem pohodovej, jsem spokojen. Jinak potkal jsem tam Frozze, takže jsme krátce pokecali. Musím uznat, že co jsem ho viděl cvičit, tak všechno dával s výbornou technikou a výbušnost má super.
Zítra to vypadá na běh, protože počasí je naprosto úžasný, takže bych toho rád využil.

jako bonus fotečka z LA:

Frozz.

PříspěvekZaslal: pá březen 16, 2012 5:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě teď taky nedávno přišla od ronnieho zásilka až za 5 dní, což je fakt dost.
Jinak u mrtvoly máš furt rezervu, to jsem ti ale říkal, pěkná precizní technika. Já půjdu taky zítra ven, ale plyometrii, fakt bude krásně.

Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: pá březen 16, 2012 5:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Omlouvám se za zpoždění. Kolegové ve skladu dělají, co mohou, jen ne vždy se to povede tak, jak by mělo. Ale snažíme se to dlouhodobě řešit.

Nově je zavedena i zodpovědnost jedinců za správnost konkrétní objednávky (to je to nové razítko na fakturách), tzn. věřím, že to odpomůže od chyb typu "jiná příchuť" a podobně, též se zavedla možnost posílání i prostřednictvím PPL. Jakmile se propojí systém e-shopu se systémy PPL i České pošty, velmi výrazně to rychlosti pomůže. A je to teď jedna z priorit.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Reiben

PříspěvekZaslal: pá březen 16, 2012 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ronnie: Ok, zas tolik se nestalo . Jen mě štve, že se třeba nikdo neozval a nenapsal, že objednávka se zdrží. Normálně jsem od Vás zvyklý, že den nebo dva od podání objednávky jí zasíláte.

1. běh od konce léta

Asi hodinu po tom, co jsem se najedl, tak jsem vyrazil ven, že si dám lehoučkej běh. Fakt bylo krásně a já se cítil celkem odpočatě, takže jsem šel.
Nakonec to byl běh o délce 6 km. Spíš takový odpočinkový tempo, ale byl jsem celkem překvapenej, protože jsem neběhal od konce léta, tak jsem počítal s tím, že budu brzo KO.
Naopak, s dechem jsem byl úplně OK a po doběhnutí mi ještě zbývalo plno sil. Cestou domů jsme dal ještě na zahradě 5 shybů :D.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá březen 16, 2012 7:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

omlouvam ze za OT ale nedavno jsme si objednaval u ronnieho v eshopu a za 23 hodin od objednavky mi zvonil postak u dveri
uz jsem psal ronniemu pochvalu soukrome, ale mozna jsem to mel zverejnit
podle me dokonale fungovani
Reiben

PříspěvekZaslal: pá březen 16, 2012 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já jsem taky doteď neměl žádný problém a objednávka vždy přišla rychle
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: pá březen 16, 2012 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

(já náš OT kdyžtak potom promažu)

My máme totiž "problém", že meziroční nárůst obratů je více než 40 % a i když na to reagujeme na všech frontách (více lidí ve skladu u balení, na telefonu, skladové kapacity a podobně), stejně jsme pozadu. Každopádně stále to řešíme, včetně uvažovaného stěhování do nových prostor, zlepšení technického zázemí pro urychlení odbavení zásilek, propojení všech systémů (e-shop, účetnictví, ppl, pošta) atd.

Mimochodem vždycky platí, že když je jakýkoliv problém (i třeba jen v podobě zdržení), můžete mi napsat a zjistím, kde je chyba a pomohu s řešením. Jen vždy, prosím, výhradně e-mailem (ronnie@ronnie.cz).

Ono je prima mi napsat i z toho důvodu, že se ke mě mnohdy jinak informace o potížích ani nedostanou a tak jsem za případné napsání i vděčný.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá březen 16, 2012 7:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mrtvý tah 3x3 - 120 kg???
Vidíš, že to jde! Navíc nadhmatem.
Reiben

PříspěvekZaslal: pá březen 16, 2012 8:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dík, tak snad už se blýská na lepší časy , ale cesta k pořádný síle je ještě hooodně dlouhá...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Reiben a jeho dlouhá cesta k síle a svalům Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 63, 64, 65 ... 72, 73, 74  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: