|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st únor 29, 2012 6:25 pm Předmět: |
|
|
Proboha - tohle asi nemůžu číst...a raději ani nebudu. Tolik bludů na jedné straně  . Už to pochopte - kreatin je stabilní i v kyselém prostředí, resp. hydrolyzuje, ale tak pomalu, že vy už budete mít za sebou několik dalších jídel a možná i nějakou kratší dovolenou. Tohle nepochopím - místo spekulování raději makat. Nedivím se, žes měl po krealkalynu menší výsledky - kolik bys ho musel sníst, abys měl obsah kreatinu / den řekněme 15 gramů ? Ona ta soda v něm je sice hezký pokus o to zachovat vyšší pH, ale takto to bohužel nefunguje.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st únor 29, 2012 6:30 pm Předmět: |
|
|
Počkejte si na poslední pokračování Sportovní výživy, kde jsem se zmiňoval i o kreatinu a také výsledcích ze studií, které testovaly stabilitu nejznámějších 3 forem (CEE, kre-alkalyn, monohydrát). Věřím, že ty bludy, které tu sázíte, si konečně z hlavy "vyndáte". _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Arantir
|
Zaslal: čt březen 01, 2012 12:18 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | Počkejte si na poslední pokračování Sportovní výživy, kde jsem se zmiňoval i o kreatinu a také výsledcích ze studií, které testovaly stabilitu nejznámějších 3 forem (CEE, kre-alkalyn, monohydrát). Věřím, že ty bludy, které tu sázíte, si konečně z hlavy "vyndáte". |
kedy to bude?
|
|
| nahoru |
|
 |
dormer
|
Zaslal: út březen 13, 2012 1:44 am Předmět: |
|
|
Mel bych dotaz. Pred necelym mesicem jsem vyzkousel kreatin od reflexu, konkretne "Creapure Creatine", bohuzel me na nekolik dnu vyradil (strevni problemy). Pote jsem ho v mensi davce pro jistotu znova zkusil a opet problemy. S klasickym monohydratem jsem problemy nikdy nemel, delsi dobu pouzivam Assault od MusclePharm (uvadim ho, protoze obsahuje take kreatin "creapure") a take v poradku. A osobne se mi nechce vyhazovat vicemene ten "samy" od jine znacky, abych si rekl, ze "nemecky kreatin" nemohu, a nebo dokonce, ze se jednalo o "spatny" kus, a zde bych mel prave dotaz, zda je to mozne, resp. mozne nejak zjistit (konzistence atd). Diky
|
|
| nahoru |
|
 |
Beats
|
Zaslal: čt březen 15, 2012 7:36 pm Předmět: before & after |
|
|
Zdar, jaký je rozdíl když si dám creatin před nebo po tréninku ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Beats
|
Zaslal: čt březen 15, 2012 7:40 pm Předmět: |
|
|
| dormer napsal: | | Mel bych dotaz. Pred necelym mesicem jsem vyzkousel kreatin od reflexu, konkretne "Creapure Creatine", bohuzel me na nekolik dnu vyradil (strevni problemy). Pote jsem ho v mensi davce pro jistotu znova zkusil a opet problemy. S klasickym monohydratem jsem problemy nikdy nemel, delsi dobu pouzivam Assault od MusclePharm (uvadim ho, protoze obsahuje take kreatin "creapure") a take v poradku. A osobne se mi nechce vyhazovat vicemene ten "samy" od jine znacky, abych si rekl, ze "nemecky kreatin" nemohu, a nebo dokonce, ze se jednalo o "spatny" kus, a zde bych mel prave dotaz, zda je to mozne, resp. mozne nejak zjistit (konzistence atd). Diky |
A jaký je ten Assault ? si spokojenej ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Vladic

|
Zaslal: pá březen 16, 2012 8:30 pm Předmět: Re: before & after |
|
|
| Beats napsal: | | Zdar, jaký je rozdíl když si dám creatin před nebo po tréninku ? |
Někde jsem slyšel že creatin zahušťuje krev, tak pry je asi lepší ho dávat po tréninku.. Já osobně když sem ho dával před nebo po tak sem necítil rozdíl takže to je asi jedno, můžeš před i po. Nebo jen před nebo jen po, zaléží jak ti to vyhovuje, ale dle mého názoru po tréninku si myslím že díky vyššímu inzulinu by se mohl lépe vstřebat do svalu pokud ho dodáš společně s gainerem nebo chvilku po gaineru. _________________ "Consistency is the key to succes"
|
|
| nahoru |
|
 |
Beats
|
Zaslal: pá březen 16, 2012 11:06 pm Předmět: Re: before & after |
|
|
| Vladic napsal: | | Beats napsal: | | Zdar, jaký je rozdíl když si dám creatin před nebo po tréninku ? |
Někde jsem slyšel že creatin zahušťuje krev, tak pry je asi lepší ho dávat po tréninku.. Já osobně když sem ho dával před nebo po tak sem necítil rozdíl takže to je asi jedno, můžeš před i po. Nebo jen před nebo jen po, zaléží jak ti to vyhovuje, ale dle mého názoru po tréninku si myslím že díky vyššímu inzulinu by se mohl lépe vstřebat do svalu pokud ho dodáš společně s gainerem nebo chvilku po gaineru. |
Gainer teďka nemám , ale objednal jsem protein.
|
|
| nahoru |
|
 |
mlevora
|
Zaslal: ne březen 18, 2012 5:17 pm Předmět: |
|
|
Mam Crea Pure od Extrifit 400g, mam v planu 1. tyden dat 4x5g denne a dalsi tydny 5g denne, kolik myslite ze by melo byt tech udrzovacich tydnu? Nekde ctu 3 nekde az 7 tydnu. Kdybych to bral 8 tydnu (1 nasycovaci 7 udrzovacich), tak by mi to asi krasne vyslo, ze bych tech 400g dobral. Cetl sem ze kreatin neni na najake dlouhe skladovani. Mam 87kg a kreatin sem nikdy nebral.
|
|
| nahoru |
|
 |
LuxyS
|
Zaslal: so březen 24, 2012 1:03 am Předmět: Kreatin + trénink + voda |
|
|
Ahoj všem,
Nejsem si tak uplně jistej, jestli jsem si vybral správný místo pro tenhle dotaz, tak snad z toho nebudou žádný problémy :D
Chystám se nasadit monohydrát a pořád se nemůžu rozhodnout, jestli k tomu přiřadit nějakou objemovku, nebo spíš (antagonistický) supersérie ..
To předevšim jen kvůli tomu, že je mám v plánu už delší dobu a zatim nebyla příležitost, je vyzkoušet.. Co vy na to? Asi by bylo trochu blbý tu nabuzenost z kreatinu vyflákat na supersérie, ne? Budu rád za každej názor, námitku, či cokoliv
A pak bych měl ještě dotaz nejlíp na ty s praktickou zkušeností, jak je to s pitnym režimem ? Je poměrně logický, že bude potřeba pít, a to asi celkem dost, ale kolik zhruba litrů jste spořádali vy?
Předem díky všem !
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so březen 24, 2012 7:58 am Předmět: |
|
|
Asi mas o kreatinu trochu najivni predstavy a moc od nej ocekavas. Cvic si jak chces. A kdyz uz tu resis "objemovku" vs antagonisticke supseserie, tak proc by nemohly byt antagonisticke ss i objemovka? Nehlede na na to, ze objem nedela trenink, ale hlavne strava. A proc to treba nezkombinovat? Cvic normalne, jak jsi zbykly a obcas tam dej najakou antagonist. ss, proc ne....
Co se tyka piti, kazdy ma jine potreby, nekdo bezne pije 8 litru a kolikrat mu to ani nestaci a pro nekoho jsou 3 litry az moc, takze ti nikdo nerekne, kolik. Pij proste o neco vic nez pijes bezne. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
LuxyS
|
Zaslal: so březen 24, 2012 12:26 pm Předmět: |
|
|
Na tom něco bude, přeci jen bude to první zkušenost s kreatinem a asi už mám trochu zkreslený představy ze všech názorů a zkušeností, co jsem četl.. Nicméně čekám od něj spíš jen trochu větší sílu a energii..
S tim zkombinovánim to neni vůbec špatnej nápad, trocha studu, že mě to nenapadlo samotnýho :D
Tak díky za odpověď :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so březen 24, 2012 12:38 pm Předmět: |
|
|
zajimalo by me, jestli tady na shopu budou v blizky budoucnosti  i kreatiny (s) Con-Cret® Creatine HCL? _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so březen 24, 2012 12:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|