KREATIN

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 167, 168, 169 ... 210, 211, 212  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - KREATIN  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> KREATIN
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st únor 29, 2012 6:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proboha - tohle asi nemůžu číst...a raději ani nebudu. Tolik bludů na jedné straně . Už to pochopte - kreatin je stabilní i v kyselém prostředí, resp. hydrolyzuje, ale tak pomalu, že vy už budete mít za sebou několik dalších jídel a možná i nějakou kratší dovolenou. Tohle nepochopím - místo spekulování raději makat. Nedivím se, žes měl po krealkalynu menší výsledky - kolik bys ho musel sníst, abys měl obsah kreatinu / den řekněme 15 gramů ? Ona ta soda v něm je sice hezký pokus o to zachovat vyšší pH, ale takto to bohužel nefunguje.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: st únor 29, 2012 6:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Počkejte si na poslední pokračování Sportovní výživy, kde jsem se zmiňoval i o kreatinu a také výsledcích ze studií, které testovaly stabilitu nejznámějších 3 forem (CEE, kre-alkalyn, monohydrát). Věřím, že ty bludy, které tu sázíte, si konečně z hlavy "vyndáte".
Arantir

PříspěvekZaslal: čt březen 01, 2012 12:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Počkejte si na poslední pokračování Sportovní výživy, kde jsem se zmiňoval i o kreatinu a také výsledcích ze studií, které testovaly stabilitu nejznámějších 3 forem (CEE, kre-alkalyn, monohydrát). Věřím, že ty bludy, které tu sázíte, si konečně z hlavy "vyndáte".

kedy to bude?
dormer

PříspěvekZaslal: út březen 13, 2012 1:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mel bych dotaz. Pred necelym mesicem jsem vyzkousel kreatin od reflexu, konkretne "Creapure Creatine", bohuzel me na nekolik dnu vyradil (strevni problemy). Pote jsem ho v mensi davce pro jistotu znova zkusil a opet problemy. S klasickym monohydratem jsem problemy nikdy nemel, delsi dobu pouzivam Assault od MusclePharm (uvadim ho, protoze obsahuje take kreatin "creapure") a take v poradku. A osobne se mi nechce vyhazovat vicemene ten "samy" od jine znacky, abych si rekl, ze "nemecky kreatin" nemohu, a nebo dokonce, ze se jednalo o "spatny" kus, a zde bych mel prave dotaz, zda je to mozne, resp. mozne nejak zjistit (konzistence atd). Diky
Beats

PříspěvekZaslal: čt březen 15, 2012 7:36 pm    Předmět: before & after Odpovědět s citátem

Zdar, jaký je rozdíl když si dám creatin před nebo po tréninku ?
Beats

PříspěvekZaslal: čt březen 15, 2012 7:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dormer napsal:
Mel bych dotaz. Pred necelym mesicem jsem vyzkousel kreatin od reflexu, konkretne "Creapure Creatine", bohuzel me na nekolik dnu vyradil (strevni problemy). Pote jsem ho v mensi davce pro jistotu znova zkusil a opet problemy. S klasickym monohydratem jsem problemy nikdy nemel, delsi dobu pouzivam Assault od MusclePharm (uvadim ho, protoze obsahuje take kreatin "creapure") a take v poradku. A osobne se mi nechce vyhazovat vicemene ten "samy" od jine znacky, abych si rekl, ze "nemecky kreatin" nemohu, a nebo dokonce, ze se jednalo o "spatny" kus, a zde bych mel prave dotaz, zda je to mozne, resp. mozne nejak zjistit (konzistence atd). Diky

A jaký je ten Assault ? si spokojenej ?
Vladic

PříspěvekZaslal: pá březen 16, 2012 8:30 pm    Předmět: Re: before & after Odpovědět s citátem

Beats napsal:

Někde jsem slyšel že creatin zahušťuje krev, tak pry je asi lepší ho dávat po tréninku.. Já osobně když sem ho dával před nebo po tak sem necítil rozdíl takže to je asi jedno, můžeš před i po. Nebo jen před nebo jen po, zaléží jak ti to vyhovuje, ale dle mého názoru po tréninku si myslím že díky vyššímu inzulinu by se mohl lépe vstřebat do svalu pokud ho dodáš společně s gainerem nebo chvilku po gaineru.
Beats

PříspěvekZaslal: pá březen 16, 2012 11:06 pm    Předmět: Re: before & after Odpovědět s citátem

Vladic napsal:
Beats napsal:

Někde jsem slyšel že creatin zahušťuje krev, tak pry je asi lepší ho dávat po tréninku.. Já osobně když sem ho dával před nebo po tak sem necítil rozdíl takže to je asi jedno, můžeš před i po. Nebo jen před nebo jen po, zaléží jak ti to vyhovuje, ale dle mého názoru po tréninku si myslím že díky vyššímu inzulinu by se mohl lépe vstřebat do svalu pokud ho dodáš společně s gainerem nebo chvilku po gaineru.

Gainer teďka nemám , ale objednal jsem protein.
mlevora

PříspěvekZaslal: ne březen 18, 2012 5:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mam Crea Pure od Extrifit 400g, mam v planu 1. tyden dat 4x5g denne a dalsi tydny 5g denne, kolik myslite ze by melo byt tech udrzovacich tydnu? Nekde ctu 3 nekde az 7 tydnu. Kdybych to bral 8 tydnu (1 nasycovaci 7 udrzovacich), tak by mi to asi krasne vyslo, ze bych tech 400g dobral. Cetl sem ze kreatin neni na najake dlouhe skladovani. Mam 87kg a kreatin sem nikdy nebral.
LuxyS

PříspěvekZaslal: so březen 24, 2012 1:03 am    Předmět: Kreatin + trénink + voda Odpovědět s citátem

Ahoj všem,
Nejsem si tak uplně jistej, jestli jsem si vybral správný místo pro tenhle dotaz, tak snad z toho nebudou žádný problémy :D

Chystám se nasadit monohydrát a pořád se nemůžu rozhodnout, jestli k tomu přiřadit nějakou objemovku, nebo spíš (antagonistický) supersérie ..
To předevšim jen kvůli tomu, že je mám v plánu už delší dobu a zatim nebyla příležitost, je vyzkoušet.. Co vy na to? Asi by bylo trochu blbý tu nabuzenost z kreatinu vyflákat na supersérie, ne? Budu rád za každej názor, námitku, či cokoliv

A pak bych měl ještě dotaz nejlíp na ty s praktickou zkušeností, jak je to s pitnym režimem ? Je poměrně logický, že bude potřeba pít, a to asi celkem dost, ale kolik zhruba litrů jste spořádali vy?
Předem díky všem !
Draper

PříspěvekZaslal: so březen 24, 2012 7:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi mas o kreatinu trochu najivni predstavy a moc od nej ocekavas. Cvic si jak chces. A kdyz uz tu resis "objemovku" vs antagonisticke supseserie, tak proc by nemohly byt antagonisticke ss i objemovka? Nehlede na na to, ze objem nedela trenink, ale hlavne strava. A proc to treba nezkombinovat? Cvic normalne, jak jsi zbykly a obcas tam dej najakou antagonist. ss, proc ne....

Co se tyka piti, kazdy ma jine potreby, nekdo bezne pije 8 litru a kolikrat mu to ani nestaci a pro nekoho jsou 3 litry az moc, takze ti nikdo nerekne, kolik. Pij proste o neco vic nez pijes bezne.
LuxyS

PříspěvekZaslal: so březen 24, 2012 12:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na tom něco bude, přeci jen bude to první zkušenost s kreatinem a asi už mám trochu zkreslený představy ze všech názorů a zkušeností, co jsem četl.. Nicméně čekám od něj spíš jen trochu větší sílu a energii..

S tim zkombinovánim to neni vůbec špatnej nápad, trocha studu, že mě to nenapadlo samotnýho :D
Tak díky za odpověď :)
Luster

PříspěvekZaslal: so březen 24, 2012 12:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zajimalo by me, jestli tady na shopu budou v blizky budoucnosti i kreatiny (s) Con-Cret® Creatine HCL?
owar

PříspěvekZaslal: so březen 24, 2012 12:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
zajimalo by me, jestli tady na shopu budou v blizky budoucnosti i kreatiny (s) Con-Cret® Creatine HCL?

ta znamka zni jako, ze se ti v tele premeni na beton
Luster

PříspěvekZaslal: so březen 24, 2012 12:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

owar napsal:
Luster napsal:

ta znamka zni jako, ze se ti v tele premeni na beton

no to by bylo super ale vazne, planuju ho vyzkouset, protoze klasickej mono na me nikdy nefungoval, tak by me tahle pokrocilejsi forma zajimala.. co sem tak cetl, tak reference ma vyborny
Crea Monohydrate | Extrifit
Kreatin monohydrát pro zvýšení fyzické výkonnosti při fyzickém výkonu.
339 Kč
Creatine Monohydrate Creapure ® | Nutrend
Jeden z nejúčinnějších suplementů určených ke zvýšení svalové síly.
790 Kč
Creatine Monohydrate | Survival
Nejčistší forma mikronizovaného kreatinu pro znatelný nárůst výkonnosti.
399 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - KREATIN Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 167, 168, 169 ... 210, 211, 212  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: