|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
SIA
|
Zaslal: út březen 27, 2012 11:13 am Předmět: Kolik jste přibrali při kortem? |
|
|
Dneska budu začínat třetí týden a přibral jsem cca 1kg..., přitom se stravuji myslím dobře, nechápu. (mám 70,5, co jsem se vážil ráno). Měl jsem před 3/4 rokem 61kg, začal jsem cvičit a dobře jíst a šlo to nahoru, ale už někdy v lednu jsem měl cca 69 kg. Najednou to vůbec neleze nahoru.
Třeba včera jsem měl.
Snídaně - jeden chleba se šunkou a banán
Svačina - banán, nebyl čas
Oběd - v menze kuře s bramborovou kaší a pak jsem si dal ještě omeletu a jeden chleba
Večeře - brambory a květák mozeček
Večeře 2 - těstoviny s takovým masem z konzervy (masa moc nebylo)
Před spaním - tvaroh
Takhle nějak obdobně se stravuji každý den.
Měl jsem za cíl 75kg do začátku prázdnin, ale už to moc nevidím...
Jinak mám alergii na lepek, o které jsem nevěděl, proto jsem byl zdechlej jako prase ještě před 3/4 rokem, navíc jsem dost běhal atd.
Ale hlavně díky za odpovědi, kolik jste vy přibrali při kortem a případně co jste jedli a jak dlouho jste korteho jeli.
Já jedu korteho přesně podle toho, jak je to na freimennových stránkách.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
SIA
|
Zaslal: út březen 27, 2012 11:15 am Předmět: |
|
|
V podstatě jím pořád to samé, rýži, těstoviny bez lepku, vajíčka, tvaroh, bezlepkový chleba, rýžové chlebíčky, šunka, brambory, maso
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: út březen 27, 2012 11:27 am Předmět: |
|
|
Dneska jsem ho dokončil a je z toho okolo tří kilo, ale uvidíme až zítra po raním vážení
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út březen 27, 2012 11:34 am Předmět: |
|
|
podlemeho nazoru mas malo jidla
na snidani bych prihodil nejake vlocky,musli s mlekem
banan na svacinu je kudla malo, akorat urychli traveni a nic moc z toho
nabirani je o jidle
o kvantum jidla
potrebujes tvrde trenovat ( a freimenuv korte nebo cizuv bear jsou idealni), zrat jako polsky zajezd, ale kvalitne, a odpocivat co to pujde
pak snad neni mozne nenbrat
leda by si telo zvyklo na urcity trening, potom se hodi ho necim vysokovat, po kortem treba HST nebo GVT, neco s nizsi intenzitou ale vetsim objemem _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Trhanec
|
Zaslal: út březen 27, 2012 11:56 am Předmět: |
|
|
Když jsem před dvěma rokama cvičil korteho, tak jsem za ty tři tejdny přibral asi 6 kg.. Ale měl jsem dost kvalitní suplementy tehdy a bylo to po pauze, takže tak 2-3 kg byla stará forma.
|
|
| nahoru |
|
 |
SIA
|
Zaslal: út březen 27, 2012 12:34 pm Předmět: |
|
|
Peter Ustinov: Máš pravdu, asi by to chtělo, abych se donutil jít dřív spát a zkvalitnit tu stravu cca do oběda.
Trhanec: A kolik jsi vážil?
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: út březen 27, 2012 1:57 pm Předmět: |
|
|
SIA: Ta strava není dobrá vůbec. Nediv se, že nepřibíráš, nemáš tam snad ani 200g sachrů.
|
|
| nahoru |
|
 |
SIA
|
Zaslal: út březen 27, 2012 4:24 pm Předmět: |
|
|
| papaya napsal: | | SIA: Ta strava není dobrá vůbec. Nediv se, že nepřibíráš, nemáš tam snad ani 200g sachrů. |
Já mám tu alergii na lepek, to je právě docela blbý, že nemohu třeba normální chleba, vločky,.....
Podívám se tedy na net, v čem je nějak víc sacharidů a je to bez lepku.
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: út březen 27, 2012 4:33 pm Předmět: |
|
|
3,5 Kg za 4 týdny. Pak jsem z toho onemocněl a shodil jsem 5 Kg dolů :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
|
| nahoru |
|
 |
Trhanec
|
Zaslal: st březen 28, 2012 3:31 pm Předmět: |
|
|
| SIA napsal: | Peter Ustinov: Máš pravdu, asi by to chtělo, abych se donutil jít dřív spát a zkvalitnit tu stravu cca do oběda.
Trhanec: A kolik jsi vážil? |
84 pokud si dobře vzpomínám a pak něco kolem 90 kg.. můžeš se mi podívat do logu, jak jsem přibíral https://forum.ronnie.cz/viewtopic.php?t=25409&highlight=trhanec
|
|
| nahoru |
|
 |
SIA
|
Zaslal: pá březen 30, 2012 12:30 am Předmět: |
|
|
Tak jsem tak nějak přemýšlel, kde nahnat ty sachry, když mám tu alergii na lepek ...., asi budu jíst rýži samotnou nebo nevím :).
Btw v sušenkách ty sacharidy jsou ok? Že bych dal třeba dvoje nějaké sušenky a měl bych navíc třeba 100g sacharidů.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: pá březen 30, 2012 1:46 am Předmět: |
|
|
Nejen sacharidy. Jak jsem zkouknul ten jídelák, tak si přijal za celej den asi 70g bílkovin a příjdeš sem a ptáš se v čem je problém. Děláš si srandu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: pá březen 30, 2012 5:40 am Předmět: |
|
|
| SIA napsal: | Tak jsem tak nějak přemýšlel, kde nahnat ty sachry, když mám tu alergii na lepek ...., asi budu jíst rýži samotnou nebo nevím :).
Btw v sušenkách ty sacharidy jsou ok? Že bych dal třeba dvoje nějaké sušenky a měl bych navíc třeba 100g sacharidů. |
A z čeho se tak asi dělají sušenky? Ty mají taky v sobě lepek.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: pá březen 30, 2012 5:45 am Předmět: |
|
|
Pocitej s tim, ze lepek je ve vsem, pokud na obalu vylozene neni napsano Bez lepku.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|