|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: st březen 28, 2012 4:54 pm Předmět: |
|
|
Ja si myslim, ze takovej vanilkovej Prom-in na to bude idealni :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
EpsteinBarr
|
Zaslal: st březen 28, 2012 5:07 pm Předmět: |
|
|
Tak zatial referujem, ze hydro vhodne nie je. Zmes na cesto je riedke ako rit. Tak som pridal zo 30g weidera a razom je to ok :) este necham chvilku postat a uvidim. Snad Gurman prepaci, ze sa mu tu montujem do jeho topicu.
|
|
| nahoru |
|
 |
gurmán
|
Zaslal: st březen 28, 2012 5:17 pm Předmět: |
|
|
Ne, to nevadí, tím líp. A pokud můžeš, nahoď fotku
Je fakt, že se na to asi nebude hodit každý protein (zajímalo by mě, co by to udělalo se sojovým  ). Příští týden to zkusím s MyoFusion (ale moc se mi nechce, je to můj milášek  )...
|
|
| nahoru |
|
 |
ondrakf
|
Zaslal: čt březen 29, 2012 4:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt březen 29, 2012 4:33 pm Předmět: |
|
|
| gurmán napsal: | | (ale bacha na ty vločky, ty se můžou lepit). |
Tak tohle znám. Dělal jsem ovesné proteinové placky a uvařil jsem lepidlo :D
ale napodruhé to dopadlo dobře.
Přidám recept
100g ovesných vloček
2 vejce
30g proteinu
špetka soli
lžička olivového oleje
cca 30 hladké mouky
Všechno se zamíchá dohromady a přidává se mouka, dokud hmota "neztěstovatí". Uválí se placky a suší bez užití oleje na pánvi. Za 15 minut je to hotové. Můžu přihodit i foto :)
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: čt březen 29, 2012 4:35 pm Předmět: |
|
|
| EpsteinBarr napsal: | | Tak zatial referujem, ze hydro vhodne nie je. Zmes na cesto je riedke ako rit. Tak som pridal zo 30g weidera a razom je to ok :) este necham chvilku postat a uvidim. Snad Gurman prepaci, ze sa mu tu montujem do jeho topicu. |
jak to dopadlo? _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: čt březen 29, 2012 5:12 pm Předmět: |
|
|
Aaaale, zle. Ani som nemal silu o tom nieco pisat. V prvom rade, kvoli tomu hydru to chutilo ako h...o. Zial, doslova. A ani weider tomu zrejme neurobil dobre. Pokial sa palacinka dostala do stavu, ze som bol schopny ju otocit, uz bola pripalena. A kto neochutnal pripalene hydro, tak nech to ani radsej nikdy nerobi. Proste strach a hroza. Problem nebol v technike, povazujem sa celko schopneho kuchara :) neskromnost kolegovia prepacia. Jedine stastie, ze vcera som kupil 3,3kg bravcovej panenky. Tak som sa s laskou venoval jej. Marinada z olivoveho oleja, dve lyzice medu, koreniny, horcica a kecup. Rozmixoval som to, nalozil mesko....ale vydrzal som len do vecera kym so ho hodil na panvicu. Len zlahka opiect a potom este do rury na chvilku...aby ostalo troskuruzove vo vnutri. Takze pochutka bola, ale zial nie palacinky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt březen 29, 2012 5:32 pm Předmět: |
|
|
Gurman: Vzhledem k tvemu kulinarskemu talentu mas zrejme dostatek inspirace, ale tady mas kdyztak odkaz na nejake recepty. Ja na tyhle experimenty namam nervy, takze se do niceho poustet ani nebudu, ale ty veci tam vypadaji ku*evsky dobre, tak kdybys neco zkusil, tak se s nami muzes podelit o vysledek
http://leanbodylifestyle.blogspot.com/p/recipes.html (je to link od Pavelita) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt březen 29, 2012 5:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt březen 29, 2012 5:41 pm Předmět: |
|
|
Jo tenhle recept me drazdi asi nejvic, ale nedokopu se k tomu, abych to udelal _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt březen 29, 2012 5:44 pm Předmět: |
|
|
Zkus to, uvidíš něco unikátního :D ona se ta rolka snaží v mikrovlnce dostat z hrnečku ven, pára jí tlačí nahoru. A stevie neni nutná, je to sladký jak cecek i bez ní.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt březen 29, 2012 5:46 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Zkus to, uvidíš něco unikátního :D ona se ta rolka snaží v mikrovlnce dostat z hrnečku ven, pára jí tlačí nahoru. A stevie neni nutná, je to sladký jak cecek i bez ní. |
Stevii bych ani nedaval, protoze ji nemam, samozrejme ze bych tam narval plno sladidla jako do vseho. Bez sladidel ani sousto...
Jinak mozna bychom tenhle log meli nechat Gurmanovi a nezasirat mu to, at se tady ty jeho recepty neztrati :D _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: čt březen 29, 2012 6:01 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | http://leanbodylifestyle.blogspot.com/2011/07/low-carb-high-protein-cinnamon-rolls.html
Mám odzkoušené, doporučuju :) |
Když jsem to dělal poprvé z cottage sýrem, zdrclo se mi to trošku, lepší s tím řeckým jogurtem _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: čt březen 29, 2012 6:01 pm Předmět: |
|
|
| EpsteinBarr napsal: | | Aaaale, zle. Ani som nemal silu o tom nieco pisat. V prvom rade, kvoli tomu hydru to chutilo ako h...o. Zial, doslova. A ani weider tomu zrejme neurobil dobre. Pokial sa palacinka dostala do stavu, ze som bol schopny ju otocit, uz bola pripalena. A kto neochutnal pripalene hydro, tak nech to ani radsej nikdy nerobi. Proste strach a hroza. Problem nebol v technike, povazujem sa celko schopneho kuchara :) neskromnost kolegovia prepacia. Jedine stastie, ze vcera som kupil 3,3kg bravcovej panenky. Tak som sa s laskou venoval jej. Marinada z olivoveho oleja, dve lyzice medu, koreniny, horcica a kecup. Rozmixoval som to, nalozil mesko....ale vydrzal som len do vecera kym so ho hodil na panvicu. Len zlahka opiect a potom este do rury na chvilku...aby ostalo troskuruzove vo vnutri. Takze pochutka bola, ale zial nie palacinky. |
tak to je mi lito, jako dezert k panne to mohlo byt echt ale neco na tom asi bude, ze ten gurmanuv protein nastavujou moukou.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|