|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Judson

|
Zaslal: čt březen 29, 2012 7:17 pm Předmět: |
|
|
Diky vsem za odpovedi.
Nohy (i mrtvolu) jsem zacal az od ledna/unora.
Mam zkreslenej pohled na vec tim, ze teprve ted zvedam na drep to stejny co na bench press.
Jo je jasny ze to nemuzu vubec srovnavat, kdyz jsem to cela leta pred tim narozdil od vsech ostatnich partii necvicil.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ondrakf
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
Zaslal: čt březen 29, 2012 8:46 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | To
od ledna ( v lednu 100x5), ale asi ještě čerpám z minulosti. Tedy hluboké minulosti starší než 10 let.
Moje raw maximum je 240x1 při cca 120 kg. |
To je paráda a raw jako s bandama nebo jen pásek?
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: čt březen 29, 2012 9:38 pm Předmět: |
|
|
tenhle tejden koncim dvoumesicni objem, tak napisu naky vahy co ted zvedam, nejsou to vsechno ciste osobaky, ale jen maximalni vaha pro 6 opak.
Bench sem zkousel se 140kg a to sem zvednul jako nic, pak sem si nalozil 150kg a to uz vytlacil jen 5 cm od hrudniku, z toho usuzuju ze mam maxko asi 145kg, ale k normalnimu benchi sem se vratil pred dvema mesicema, predtim sem cvicil dva roky jen multipress, takze to neni tak hrozny
Drepy sem taky zacal cvicit pred dvema mesicema, predtim jen legpress a par treninku drepy na multipressu, ted delam serie 100kg x 6 ze mam stehna vodorovne s podlahou, mozna jeste o neco niz,
Mrtvej tah 140x6 , takze maxko bude nekde mezi 170-180, ale zkouset to nebudu, toho se bojim
Biceps s EZkou 75kg x6
Tlaky na sikmej hlavou nahoru 50kg x 8 na serie
nic jinyho me nenapada  , ramena mam slabsi tam davam serie v sede s jednoruckama nejvic se 40kg 6-8x jo a telesna vaha je 81-82kg, ted me ceka rysovacka, tak uvidime jak to dopadne
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: čt březen 29, 2012 9:55 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | Až na to, že ty tvoje tlaky na ramena jsou tvůj jednoznačně nejlepší výkon |
ja sem sem nekdy daval moje tlaky na ramena? hmm, tak to mi teda najdi
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: čt březen 29, 2012 9:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: čt březen 29, 2012 10:02 pm Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | | venca.v napsal: | | Johncreasy napsal: | Až na to, že ty tvoje tlaky na ramena jsou tvůj jednoznačně nejlepší výkon |
ja sem sem nekdy daval moje tlaky na ramena? hmm, tak to mi teda najdi |
| citace: | | ramena mam slabsi tam davam serie v sede s jednoruckama nejvic se 40kg 6-8x |
|
ale nojoo ja to myslel jinak, ze to john mysli tak ze delam ty tlaky na ramena spatne a ze si delal srandu a proto tam dal toho smajlika
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: čt březen 29, 2012 10:03 pm Předmět: |
|
|
| venca.v napsal: | | BUFU napsal: | | venca.v napsal: | | Johncreasy napsal: | Až na to, že ty tvoje tlaky na ramena jsou tvůj jednoznačně nejlepší výkon |
ja sem sem nekdy daval moje tlaky na ramena? hmm, tak to mi teda najdi |
| citace: | | ramena mam slabsi tam davam serie v sede s jednoruckama nejvic se 40kg 6-8x |
|
ale nojoo ja to myslel jinak, ze to john mysli tak ze delam ty tlaky na ramena spatne a ze si delal srandu a proto tam dal toho smajlika |
protoze se mi zda ze pri moji vaze nejsou 40ky zadnej zazrak , doslo mi to az ted jak to myslel
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt březen 29, 2012 10:05 pm Předmět: |
|
|
Ono 80kilový chalani, ktorí dávajú 40ky na ramená, takých je v každej posilke mraky, pomaly každý druhý, Venco netáraj _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt březen 29, 2012 10:09 pm Předmět: |
|
|
| Sloty napsal: | | Deadlift napsal: | To
od ledna ( v lednu 100x5), ale asi ještě čerpám z minulosti. Tedy hluboké minulosti starší než 10 let.
Moje raw maximum je 240x1 při cca 120 kg. |
To je paráda a raw jako s bandama nebo jen pásek? |
Jen s páskem.
teď mám koupené i oranžové bandáže ( tj. ne ty úplně nejměkčí bílé).
Myslím, že dobře navázané mi dávají tak skoro 20 kg asi.
Každopádně, až budu mít den s více cukrama, tak zkusím 190x5. Cíl je 200x5 a postupně hodit ke 100 kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: čt březen 29, 2012 10:10 pm Předmět: |
|
|
Jn, taky mi to přijde jako hodně dobrej výkon  Ne, že by to ostatní nebylo :D A dřepy se určo taky zlepší... _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: čt březen 29, 2012 10:11 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | Ono 80kilový chalani, ktorí dávajú 40ky na ramená, takých je v každej posilke mraky, pomaly každý druhý, Venco netáraj |
tak ja mam treba vetsi radost z tech 50tek na tlaky no, a z benche jeste vetsi
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne duben 01, 2012 11:46 am Předmět: |
|
|
Dnes dřep 195 kg x 5 (opasek a bandáže).
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|