Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 495, 496, 497 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cipinek

PříspěvekZaslal: čt březen 29, 2012 12:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
zacal jsem shazovat kvuli kolu a behu a pribral jsem 5kg .. a to jezdim v podstate jen aerobku .. vaha si ze me dela srandu :)

běž na to od lesa a zkus přibrat, třeba zhubneš...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Luster

PříspěvekZaslal: čt březen 29, 2012 1:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

grogy napsal:
Doktoři......Ty vole, dneska jsem byl (půl roku předem) objednanej k zubaři na 10:15. Přídu tam 10:10 a říkám si super za 10 minut vypadnu...nakonec tam sedím, i přes to objednání, jak čů*ák do 11:30, což je hodinu a čtvrt zpoždení, aby mi řekla že mi rostou osmičky ale jinak že mám zdravý zuby..po minutě v ordinaci jsem mohl jít domů....Kurva tak proč tam vůbec lezu? Když přídu na pohotovost, tak počítám s tím že asi budu čekat, ale když jsem dlouho předem objednanej tak to doprdele trošku přeháněj

to znam taky moc dobre, ale na druhou stranu se to da pochopit, protoze oni nikdy nemuzou odhadnout, jak dlouho tam kazdej stravi (obtiznost zakroku, atd.) navic dneska sou zubari natolik vytizeny, ze muzes bejt vubec rad, ze nejakyho mas
Draper

PříspěvekZaslal: čt březen 29, 2012 1:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
mysH napsal:
zacal jsem shazovat kvuli kolu a behu a pribral jsem 5kg .. a to jezdim v podstate jen aerobku .. vaha si ze me dela srandu :)

běž na to od lesa a zkus přibrat, třeba zhubneš...

Ono je to sice vtipny, ale zase tak bych tuhle radu nepodcenoval
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt březen 29, 2012 3:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sere mě ten příšernej zvířecí hlad trvající tak půl dne po řádným cvičení. Ten pocit bezednýho žaludku nasávajícího jídlo jako houba je vražednej.
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: čt březen 29, 2012 4:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
grogy napsal:
Doktoři......Ty vole, dneska jsem byl (půl roku předem) objednanej k zubaři na 10:15. Přídu tam 10:10 a říkám si super za 10 minut vypadnu...nakonec tam sedím, i přes to objednání, jak čů*ák do 11:30, což je hodinu a čtvrt zpoždení, aby mi řekla že mi rostou osmičky ale jinak že mám zdravý zuby..po minutě v ordinaci jsem mohl jít domů....Kurva tak proč tam vůbec lezu? Když přídu na pohotovost, tak počítám s tím že asi budu čekat, ale když jsem dlouho předem objednanej tak to doprdele trošku přeháněj

to znam taky moc dobre, ale na druhou stranu se to da pochopit, protoze oni nikdy nemuzou odhadnout, jak dlouho tam kazdej stravi (obtiznost zakroku, atd.) navic dneska sou zubari natolik vytizeny, ze muzes bejt vubec rad, ze nejakyho mas

Přesně tak, navíc nikdy neví kolik jim přijde pacientů bez objednání s něčím akutním a bylo by blbý je odmítnout, protože by pak Grogy musel hodinu čekat.

Eric Cartman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Izman

PříspěvekZaslal: čt březen 29, 2012 4:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Sere mě ten příšernej zvířecí hlad trvající tak půl dne po řádným cvičení. Ten pocit bezednýho žaludku nasávajícího jídlo jako houba je vražednej.

takze nejsem jedinej, kterej si pripada jako vysavac nebo jako kdyz bych mel misto zaludku cernou diru?
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: čt březen 29, 2012 10:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.novinky.cz/krimi/263340-zlodeji-shodili-ze-schodu-duchodkyni-kvuli-petistovce.html?ref=boxE
Sakra zacal bych zrusenim nesmyslneho vezeni a zacal jim sekat ruce, nohy a nejlepe hlavy verejne a udelal z toho zed jak to zavedli jinde... to by jim nahnalo strach a konecne by bylo stare dobre remeslo, kat
secret78

PříspěvekZaslal: čt březen 29, 2012 10:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johny HaRd napsal:
Luster napsal:
grogy napsal:

Přesně tak, navíc nikdy neví kolik jim přijde pacientů bez objednání s něčím akutním a bylo by blbý je odmítnout, protože by pak Grogy musel hodinu čekat.

Ja mám zase opačnú skúsenosť. Išiel som k zubárke s akútnou bolesťou zuba a čakal som hodinu než zobral tých čo boli objednaní.
U.B0B

PříspěvekZaslal: čt březen 29, 2012 10:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

u zubare cekam vzdy i kdyz sem objednan. pokud sem bolestivy pripad, bez objednani, tak objednani pacienti maji prednost.
jednou sem sel k ortopedovi. byl sem objednanej. sedim cekam, nikdo nikde. zaklepal sem, nic. tak cekam pul hodiny. vzal sem telefon, zavolal doktorovi, po chvili to zvedla sestra a rekla ze ordinujou, at pockam. tak sem cekal dalsi pul hodiny. potom se otevreli dvere a ja sel jsem dovnitr.... ta ordinace nema jine dvere. za celou dobu nikdo neodesel ani neprisel. ten doktor tam byl minimalne hodinu zamcenej s tou sestrickou. ji cca 25, jemu 55-60 ... za mestem ma barak za cca 6M, zenu, deti, vnuky...
bejt dnes objednanej k dotorovi je jen na to, aby vedel kolik lidi mu prijde ... ale nejaky casy??
minule sem byl, zase jinde, presne na cas objednanej. jak sem hned zjistil, tak na stejny cas nas tam bylo 5. hned ten prvni byl vevnitr 45minut .. takze asi tak ... tam holt neplati - "nas zakaznik, nas pan" ...
matejkorvin

PříspěvekZaslal: čt březen 29, 2012 11:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U.B0B napsal:
ten doktor tam byl minimalne hodinu zamcenej s tou sestrickou. ji cca 25, jemu 55-60 ... za mestem ma barak za cca 6M, zenu, deti, vnuky...

a z tohto vyplyva co? ze ked su dvaja kolegovia rozneho pohlavia spolu sami, tak sexuju?
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2012 8:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Minimalne to, ze je to asi dobry hajzl
U.B0B

PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2012 8:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nevim, co z toho plyne. moje zena, by k tomu doktorovi nikdy nesla. jeji znamy maji s nim maji spatne zkusenosti. pry pri vysetrenich zensky neprimerene osahava. neco resila i policie. proste takovej malej Bartak.
jinak, ja nevim co se tam delo a nevim jestli se to (moc pekne) sestricce libilo .... ale to uz je starost jinych ...
ted koukam na neci hodnoceni na znamylekar.cz:
"No nevím jak ostatní hodnotíci,ale mě pan doktor vyšetřoval dost divným způsobem,přímo bych to nazvala sexuálním obtěžováním,a když jsem se bavila se známýma,tak tutově pokud se jednalo o mladou ženu,to probíhalo stejně.Teď když jdu kolem jeho ordinace a vidím v čekárně jen muže a starší lidi,musím se smát,protože je mi jasné proč.Takže pro příště pane doktore,pokud mě bolí kotník,tak nechte moje prsa a zadek na pokoji!!!"
asi vic lidi ma spatne zkusenosti. navic to neni zadnej svihak, ale skaredej chlap. Bartak je proti nemu krasavec ...
matejkorvin

PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2012 12:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

moj otec je doktor a kazdy den byva zatvoreny so sestrickou sam v ambulancii od desiatej do pol jedenastej, plna cakaren ludi. Co robia? Minule som tam prisiel - sedeli, desiatovali a ohovarali Preto ta moja reakcia...
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
witus

PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2012 12:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nenapadlo me, ze budu pouzivat google translator na slovenstinu, ale funguje to :D
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2012 12:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

witus napsal:
nenapadlo me, ze budu pouzivat google translator na slovenstinu, ale funguje to :D

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 495, 496, 497 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: