|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ondrakf
|
Zaslal: so duben 07, 2012 10:14 am Předmět: |
|
|
mi osobně leg press vadí na kolena víc než dřep
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ikski
|
Zaslal: so duben 07, 2012 10:45 am Předmět: |
|
|
| flink napsal: | | CIZOPASNIK napsal: |
Otázkou ovšem je, jestli to nebylo spíš špatnou technikou dřepu, než tím, že je legpress na kolena nějak extra šetrný. |
Ano, určitě. Ale pokud nejsem schopný chybu u dřepování odhalit a následně napravit a po legpressu nemám problém, bude volba jasná. |
V tom pripade ano, ale ja bych hledani chyby proste nevzdal ... Zkousels nekdy box squat ? Me to na vylepseni techniky hrozne pomohlo.
| ondrakf napsal: | | mi osobně leg press vadí na kolena víc než dřep |
coz je logicky kdyz na legpressu na kolena poustis nekolikanasobnou zatez.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: so duben 07, 2012 8:17 pm Předmět: |
|
|
dřep 15x100 - původně jsem si chtěl dorovnat starej osobák 1x140, ale 130 už bylo jentaktak, tak jsem zkusil něco jinýho
Na mojí váhu nic moc, ale stejně z toho vzhledem ke zdravotnímu stavu mám radost
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: so duben 07, 2012 10:08 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | dřep 15x100 - původně jsem si chtěl dorovnat starej osobák 1x140, ale 130 už bylo jentaktak, tak jsem zkusil něco jinýho
Na mojí váhu nic moc, ale stejně z toho vzhledem ke zdravotnímu stavu mám radost |
Kolik vazis? (jsem linej se ti divat do logu :D)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: so duben 07, 2012 11:26 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | 94.5 aktuálně, ale jsem tlsté prasa |
GRRRR to za tou carkou beru jako osobni urazku, ja mam 112 a aktualne 18% tuku : ( takze .......
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: so duben 07, 2012 11:27 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | 94.5 aktuálně, ale jsem tlsté prasa |
GRRRR to za tou carkou beru jako osobni urazku, ja mam 112 a aktualne 18% tuku : ( takze .......
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne duben 08, 2012 8:55 am Předmět: |
|
|
To bych řek že mám víc :P
|
|
| nahoru |
|
 |
Thomy

|
|
| nahoru |
|
 |
ondrakf
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne duben 08, 2012 7:38 pm Předmět: |
|
|
| Thomy napsal: | Vím, že lifteřina se tu moc nenosí, ale na videjku při aktuální BW okolo 75kg asi mrtvolka osobáček (255) a každopádně ta posraná pneu, kterou jsem otočil při 80+ horko těžko
Jinak je to videjko z přípravy na MČR, příprava nebyla úplně na 100%, benč jsem skoro nešel, proto je na videu jen těch 140 na základ a dřep jsem šel jen jednou víc a to 300, což mě v půlce dráhy nahoru zlomilo, takže bude sranda na soutěži
|
Parádní výkony, obzvlášť na tu váhu!
Ale proboha nepoužívej zdrobněliny, je to strašný :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Thomy

|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: ne duben 08, 2012 7:46 pm Předmět: |
|
|
Vim ze je to blbej dotaz, ale to na tom videu je nebo neni RAW ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne duben 08, 2012 7:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Thomy

|
Zaslal: ne duben 08, 2012 7:53 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | Vim ze je to blbej dotaz, ale to na tom videu je nebo neni RAW ? |
Né, to vůbec. Raw přípravu mám kdyžtak v únorovém videu, to jsou výkony hodně jinde
Draper: Díky kyborg, každopádně se při nich nenadřu ani z půlky tak jako ty při jednom ze série tvejch tréninků
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|