- chtěl jsem jet dnes hodně opakování na pushpress + přední dřep, ale bylo zabrané místo i osy, tak jsem dal něco jiné
- dobrý trénink, ze včera mě dost bolí kozy, no to je z těch kruhů
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Tak dneska se mi myslím povedl krásný ukázkový jídelák. Tyčinky už bohužel došly,...asi budu muset koupit další várku .
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Já sem měl včera přez 400g vepřového s bramborem a žádný problém, po tréninku to ve mně zmizí jak nic Kord když Frozz při WD během dne moc nejí, to pak tuplem hladce spořádá
Mr.Musle -
normální :-), někdy tam je i 380g. To tělo si o to večer po tréninku jednoduše žádá, vždy se těším na večeři, až se pořádně najím, protože celý den nemám žádné velké jídlo.
Jinak 350g není nějak moc, vždyť to jsou 2 větší plátky. Spíš jsou problém ty 3-3,5 hrstě těstovin .
Warm-up:
30x airsquat
30x klik
shyby
kliky na bradlech
Shyby: 4x 4x 4x 4x 4x 4x 4x
Mrtvý tah: 8x60kg, 6x83kg, 4x110kg, 4x120kg, 2x130kg, 2x140kg, 6x110kg, 6x110kg (musím se do toho zase dostat) Overhead squat: 2x6x30kg, 2x5x40kg, 4x50kg PR , 6x50kg PR Přemístění z polo, přední dřep: na techniku, max 40kg
Metronomy + zkracovačky na zemi + zvedání pánve: 3x (15+15+15)
Dragon flags, biceps+triceps, rozpažky (na protažení), břicho na hrazdě:
- PR na OHS, což mě velmi těší, i když tam zase vidím chyby . Ale nevadí, když si vzpomenu, že jsem měl ještě nedávno problémy s 1-2x50kg a teď 6x50kg s rezervou
- zítra celodenní rybářská brigáda, v neděli trénink venku, možná plyometrie
- Dragon flags se mi celkem líbí, ale příště musím jít ještě více dolu!
OHS 50kg:
Dragon flags:
Ten overhead squat je badass. Já nedám technicky ani prázdnou osu. Jak jsi pro tenhle cvik protahoval tělo? Nebo se ti to daří jen tím, že cvičíš? Já samozřejmě neudržím tu osu za ušima, mám to někde nahoře před hlavou.
Pro mě je to zatím asi nejtěžší cvik vůbec, hlavně po technické stránce + střed těla a ramena dostavají slušně na prdel.
Mám tam ještě chyby, ale hlavně protahuju tříšla-nohy celkově, abych dokázal dřepnout. Pak pořádně protahuju ramena, abych je dokázal dát jakoby dozadu (to, s čím ty máš problém - mimochodem když jsem začínal, nedal jsem ani 1x s prázdnou osou). Takže jsem to začal trénovat, zezačátku jsem si sedal jen do půlky - na box, ne až dolu.
Mě zase štve, že si nedokážu sednout víc dozadu, prostě se bojím, že přepadnu.
Ten OHSQT - možná se mi to jen zdá (z videa to není tolik vidět, chtělo by to pohled ze strany), ale připadá mi, že tu činku máš moc do zadu posazenou. U lehčích vah se to zdá v pohodě, ale těžší už bys takhle nemusel tu činku udržet a převážovalo by tě to to do zadu. Ale řikám, možná se mi to jen zdá. Viz obrázek:
komentář pod obrázkem: Picture 1: Perfect (bar over the mid-foot) Picture 2: Bad (bar too far back) Picture 3: Bad (bar too far forward)
Kdybych nedával činku tak dozadu, tak se prostě převážím a neudržím to, no nevím, je to nějaké záhadné , ale příště natočím z boku.
Jinak takhle vypadá moje každodenní snídaně, alespoň většinou:
banán, kiwi, jablko, hruška, hroznové víno + med a trochu vody, do ledničky na 10min a hotovo.
Shyby nadhmat: 4-4-4-4-4-4-4-4-4-4-4-4-4-4-4 (60x)
(na fotbalové bráně - super tlustá tyč)
Ab-wheel (+ vesta): s vestou to je pěkný záhul
5x 5x 5x 5x 5x
Švihadlo dvojšvih (+ vesta):
10x 10x 10x 10x 10x
Dřepy s výskokem MAX (+ vesta):
10x 10x 10x 10x 10x 10x 10x
Toes to bar + zkracovačky nohy hore:
6x + 15x
6x + 15x
6x + 15x
6x + 15x
Dynamické kliky variace:
10x 10x 10x 10x 10x
+ nějaké angličáky s vestou, švihadlo snožmo + "vajíčko"
- kvalitní trénink venku, ale byla pěkná zima teda
- zítra vůbec nevím co, asi půjdu ven, velikonoce stejně neslavím, i když běhat moc nemůžu kvůli tomu palci
Ještě není. Chci ho dodělat tak do středy. Pak ho sem postnu, třeba se někomu zalíbí a inspiruje se.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru