|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Moocha

|
Zaslal: so duben 07, 2012 4:15 pm Předmět: |
|
|
Díky kluci :-)
Drap: vim, takovej ten "frozz style" :-D
Docela jsem se v tom našel, není to jako jít do fitka, hodinu zvedat činky a jít dom.. Dneškem počínaje začínám jíst (žrát), uvidíme co na to tělo
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: so duben 07, 2012 4:26 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Díky kluci :-)
Drap: vim, takovej ten "frozz style" :-D
Docela jsem se v tom našel, není to jako jít do fitka, hodinu zvedat činky a jít dom.. Dneškem počínaje začínám jíst (žrát), uvidíme co na to tělo |
Jj presne, frozz style :)
A s tou druhou vetou take souhlasim, ja cvicim tak neco mezi klasickym treninkem a crossfitem (a nebo mozna frozz-fitem ) a i kdyz se zdaleka nepriblizuji CF, tak vim, jaky je to rozdil cvicit v posilovne s cinkama, kde si odcvicim serii po 6 opakovanich a nekolik minut odpocivam a cvicit v tempu. Mozna troufale tvrzeni, ale uplne obycejny kulturisticky trenink, co lide v posilovne vetsinou cvici, je proti tomuhle celkem leharo. Tim ale nechci znevazovat trenink s cinkama, oboje samozrejme vyzaduje jistou davku usili a u obojiho je to usili jine. CF styl treniku nebo lepe receno funkcni treninky jsou ovsem mnohem praktictejsi pro bezny zivot. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so duben 07, 2012 5:26 pm Předmět: |
|
|
 frozz-fit
Ne, ale jako souhlas s oběma, mám na to stejný názor, každopádně si vážím všech stylů posilování, ať už tradiční kulturistický, tak CF, lifterský ... každé má něco do sebe.
Do pár dnů bych měl mít hotový konečně kompletní nový plán, který má hlavu a patu, abych měl konečně nějaký řád, ne jak teď že si dám to, co mě napadne. Bude tam zakomponováno snad vše.
Jinak Moocha, forma v pohodě, podle mě na těch 80kg to bude OK. Však si ještě mladej, není kam spěchat, vše přijde když se budeš snažit. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so duben 07, 2012 10:11 pm Předmět: |
|
|
Tak na ten plán jsem zvědavej :)
Jinak přikládám jídelák, začnu si ho odedneška psát (snad mi to vydrží aspoň týden :D)
Jídelníček
(vstal jsem kolem desáté, dal si kafe a arašídové máslo)
Oběd: Maso těstoviny (velké množství), 2 lžičky arašídového másla
Svačina: 2 tousty, v nich 3 druhy šunky (200g) + sýr, 300g jahod, jablko
Večeře: 30g proteinu, 300ml mléka, 2 rohlíky + 200g šunky, 70g müsli, jablko, 2 lžičky arašídového másla
Před spaním tvaroh + mléko, lžička cukru
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne duben 08, 2012 10:47 pm Předmět: |
|
|
Datum:8.4.2012.........................................................................................Trénink: Doma......................................................................................Váha: 73kg
"CROSSFIT"
Trénink kliků s tlesknutím
Kliky 6x15 (minuta pauzy, pomalu dolu, nahoru bum)
Shyby 5 různých úchopů - 5x7
Břicho
=======================
Jenom něco na noc.. Jsem unavenej z práce a navíc jsem asi nemocnej, takže vážně lehce
zítra fitko a mrťvák :)
Jídelníček
Snídaňosváča: Maso, těstoviny, lžička arašídového másla, lžička rakytníkového džemu, céčko 1000mg
Oběd: Maso, vejce, špenát (moc toho bylo)
Sváča: Jogurt 500ml, kiwi, 2 de-nuts tyčinky (byly by dvě kiwi, ale svačil jsem v práci a těma umělohmotnýma lžičkama na McJogurty se to kiwi nedalo dlabat :D)
Večeře: 100g müsli, tuňák, kiwi, nakládané okurky, 50g go pro, 300ml mléka, lžička arašídového másla
Před spaním tvaroh, mléko, lžička cukru
Naposledy upravil Moocha dne po duben 09, 2012 8:27 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: po duben 09, 2012 8:22 am Předmět: |
|
|
Už jsem zkusil hodně divokých kombinací potravin a musly s tuňákem to s přehledem trumfnou všecko  Na tos měl fakt chuť nebo nic jiného prostě nebylo po ruce??
P.S. Je mě zle jenom když to čtu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po duben 09, 2012 8:26 am Předmět: |
|
|
A co je na tom? Tak si da jeden chod slany (tunak, okurky atd) a druhy sladky (musli, mleko, kiwi....). Ja to tak delam uplne bezne a obvykle mam prave po slanem chut na sladke. Po obede si lide take casto davaji sladky dezert ne? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Naposledy upravil Draper dne po duben 09, 2012 8:28 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: po duben 09, 2012 9:08 am Předmět: |
|
|
Nevím no, asi jsem moc velká srágora nebo co, ale toto bych fakt nedal ani největšímu nepříteli  Ale proti gustu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po duben 09, 2012 7:21 pm Předmět: |
|
|
Datum:9.4.2012.........................................................................................Trénink: Posilka......................................................................................Váha: 73,5kg
"CROSSFIT"
Do 10 burpees take 10 breathes, ( you can breath all you want
while you do the burpees) do 9 and take 9 breaths etc…down to 1.
(jenom na zahřátí, ale opravdu mě tahle věcička baví :))
"MRŤVÁK"
Plný pohyb
MT do 3x3 [130kg]
1x[140kg]
1x[150kg]
Horní část pohybu
MT z kolen do 4x3 [135kg] dynamika, technika
Powerclean do 4x3 [50kg] dynamika, technika
Press do 4x6 [35kg] +5kg
Pressy jednoruč 4x15 [12kg] (každá ruka)
Břicho
=======================
U MT mam PR 155kg, dneska bych tam myslím těch 160 s přehledem šoupl :) ale maxko budu zkoušet až za dlouho, tak se nechám překvapit :) a jde vidět, že dotahy hodně pomáhaj..
Jinak spodní záda jsem si dneska rozsekal jako snad nikdy předtím, pocitově to bylo hodně špatný..
Jídelníček
Snídaňosvačina: Kafe, 500ml mléka, 120g piškotů, kiwi, lžička rakytníkového džemu, perníkové vejce
Oběd: 300g vepřového, 125g rýže, kiwi
Svačina: trénink
Večeře: Omeletka, chleba, 100g müsli, kiwi, mrkev, perníkové vejce
Před spaním tvaroh, lžička cukru
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út duben 10, 2012 8:21 pm Předmět: |
|
|
Jsem nemocnej, už je to definitivní. Takže dneska po 4 dnech pauza.. : (
Jídelníček
Snídaně: 30g proteinu, 100g müsli, perníkové vejce, mrkev, coldrex, lžička rakytníkového džemu
Svačina: dva sýrové rohlíky
Oběd: Dušené kuřecí, rýže
Svačina: Cottage, 2 selské rohlíky, 100g cherry rajčat, pytlík bebe
Večeře: Zelná polévka, šunka, 2 rohlíky, kiwi, 150g cherry rajčat, tvaroh s jogurtem (madeta - stracciatella)
Před spaním tvaroh, lžička cukru
Začnu si psát co do toho jídla vrazim za prachy, počínaje dneškem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt duben 12, 2012 1:40 pm Předmět: |
|
|
Datum:12.4.2012.........................................................................................Trénink: Doma......................................................................................Váha: 73,5kg
"CROSSFIT"
3 kola
21 shybů, 21 kliků
15 shybů, 15 kliků
9,9
Čas: 4:54 (včetně pauzy na smrkání  )
Břicho
=======================
Pořád jsem nemocnej, ale už jsem to nemohl vydržet..
Jídelníček
Snídaně: Müsli, kiwi, banán
Svačina: 2 sýrové rohlíky, mandarinka (škola)
Oběd: Maso příloha (jídelna)
Svačina: Půl litru mléka s medem, jogurt s borůvkami a banánem, balíček bebe, perníkové vejce, banán (asi se zítra dobře po*eru :D)
Večeře: Zelná polévka, chleba
Večeře2: Tuňák, toastový chleba, mandarinka, lžička arašídového másla
Naposledy upravil Moocha dne pá duben 13, 2012 10:48 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá duben 13, 2012 3:15 pm Předmět: |
|
|
Datum:13.4.2012.........................................................................................Trénink: Doma......................................................................................Váha: 74kg
"CROSSFIT"
60 burpees
Čas: 4:57
Shyby podhmat
5xBW
5x[5kg]
5x[10kg]
5x[15kg]
5x[20kg]
3x[25kg]
3x1 [30kg]
Břicho
=======================
Pořád jsem nemocnej, mákl jsem si, ale zase v mezích
Jídelníček
Snídaně: Müsli, mléko, pomeranč, arašídové máslo, coldrex
Svačina: 2 sýrové rohlíky, mandarinka (škola)
Oběd: Maso, příloha, salát, jablko (jídelna)
Svačina: Go pro 50g, 300ml mléka, müsli, balíček bebe, kiwi, arašídové máslo
Večeře: Míchanina vejce, knedlach, maso + grapefruit
Před spaním: Tvaroh, mlíko, lžička cukru
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|