|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: čt duben 05, 2012 6:50 am Předmět: |
|
|
Byl jsem v Albertu, vyjmecne jsem si tam koupil kureci rizky mrazene (nekrehcene). Po rozmrazeni jsem si je chtel nakrajet na kostky jako obvykle, ovsem absolutne nic s tim nestlo udelat, byla to smeska vody a jake hmoty (tezko rict, kolik z toho bylo masa) ve skupenstvi pripominajici zelatinu, navic totalne prolezle zlazama, coz bylo asi jedine, co to drzelo pohromade. Vedel jsem, ze to pujde do kose, ale schvalne jsem neco zkusil usmazit, jak to bude chutnat a v jakem to bude skupenstvi po tepelne uprave a ani jsem nebyl prekvapenej. Skupenstvi bylo sice celkem pevne, ovsem kdyz jsem do toho kousl, tak to maso pripominalo jen s hodne bujnou fantazii. Nevim, jak bych to popsal, ale krehcene maso nebo sojove je oproti tomuhle mnohem lepsi a vic to pripomina maso.
Kupuju bezne jak chlazene tak mrazene kureci prsni rizky (Vodnanske kure, Kostelecke uzeniny, v Lidlu, v reznictvi jak kdy....), z mrazenyho sice nejaka voda odtece, ale vzdy je to maso, co chutna jak maso a je to v pevnem skupenstvi ne ve skupenstvi sracky, tohle ovsem nemelo s masem vubec nic spolecneho. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt duben 05, 2012 8:05 am Předmět: |
|
|
jop  a aj za hypernovou _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt duben 05, 2012 8:29 am Předmět: |
|
|
To mnohé vysvětluje :P
Byl jsem hodnej na ženu, tak zajede do Globusu pro velikonoční telátko
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt duben 05, 2012 1:54 pm Předmět: |
|
|
Koupil jsem toho nastesti jen 2kg a vsechno slo do kose. Vazne by me zajimalo, co tam do toho cpou, ze z toho byla po rozmrazeni takova sracka, protoze to nemelo s masem nic spolecneho  A jak rikam, nikdy predtim jsem s zadnym jinym dodavatelem / vyrobcem nemel s masem problemy. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út duben 10, 2012 6:18 pm Předmět: |
|
|
Teď mají v Lidlu kachní prsa, byla za 230,-/kg a teď 3 dny před koncem trvanlivosti -30% Dělal jsem je podle receptu na netu a luxus, skoro jak hovězí steak...
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út duben 10, 2012 7:35 pm Předmět: |
|
|
Souhlas, na mražený maso se mám moc rád _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út duben 10, 2012 7:39 pm Předmět: |
|
|
Ze 70% kupuje jen mrazene (vodnanske kure) a nevidim v tom zadny problem. Ani nijak moc na objemu neztrati. Nesmi byt ale hluboce mrazene, to uz je pak sama voda a docela sracka kdyz se to rozmrazi. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: út duben 10, 2012 7:50 pm Předmět: |
|
|
tak to hodne stesti, hlavne v teplych mesicich.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út duben 10, 2012 8:15 pm Předmět: |
|
|
Zeru takhle maso uz od doby, co cvicim, coz je dlouho a nikdy jsem se z nej neposral a ani se mne nestalo, ze bych ho musel vyhodit, protoze by bylo zkazene a to ho nechavam v lednicce klidne nekolik dni. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út duben 10, 2012 8:35 pm Předmět: |
|
|
Já jsem možná paranoidní, ale mražené bych fakt nekoupil.....nakoupit chlazené u řezníka, nebo jsem takhle kupoval motýlky v Makru, očistit, popřípadě naporcovat, a dát si zamrazit, to v poho. Hlavně s mletým to dělám úplně běžně, bo když už ten mlýnek musím mýt, tak ať to stojí za to. Ale prostě zmrazené maso v krámě fakt ne....su posera, no
EDIT .... ale je fakt, že já bych nikdy v krámě už nekoupil ani mleté (a to ani u řezníka kde ho kupuji moje drahá matinka), a grilované kuře má dcera zakázané _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st duben 11, 2012 6:56 am Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | Já jsem možná paranoidní, ale mražené bych fakt nekoupil.....nakoupit chlazené u řezníka, nebo jsem takhle kupoval motýlky v Makru, očistit, popřípadě naporcovat, a dát si zamrazit, to v poho. Hlavně s mletým to dělám úplně běžně, bo když už ten mlýnek musím mýt, tak ať to stojí za to. Ale prostě zmrazené maso v krámě fakt ne....su posera, no
|
No to ses posera Ber to tak, ze se to uplne bezne prodava snad ve vsech potravinovych retezcich a lide to normalne kupuji a slysel jsi nekdy, ze by to nekomu nejak ublizilo? Kdyby ano, tak by to zrejme neprodavali. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st duben 11, 2012 7:24 am Předmět: |
|
|
ygg - ked prides do restauracie,co myslis? z akeho masa ti to pripravia?  pokial nechodis teda do Cafe Imperial _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st duben 11, 2012 8:11 am Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | ygg - ked prides do restauracie,co myslis? z akeho masa ti to pripravia? pokial nechodis teda do Cafe Imperial |
Tam si napřed vykloktají ústní vodou než ti flusnou do polívky, protože se jim nelíbíš
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|