|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
patrikdundych

|
Zaslal: pá duben 13, 2012 10:26 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Spíš naopak, ti, co cvičí většinu času izolovaně, by se měli bát svalových disbalancí. Já tam mám plno odlišných cviků a různých druhů pohybů, takže není důvod se bát. V čem přesně vidíš problém? |
No máš tám hodně tlakovejch cviků,některý jsou sice na celý tělo jako to přemístšní apod,ale myslim že celkově toho musí bejt třeba na ramena dost,navíc tam tam kromě mrtvoly nemáš skoro nic na záda,tak aby jsi se pak třeba nedostal k hornímu skříženýmu syndromu ke kterýmu jsme se taky dopracoval když sem se dřív tolik nevěnoval zádům. Urcitě musíš mít strašně přetěžovaný přední délty,trapézy a mylsim si že se můžes dostat do fáze kdy budeš mít velký problémy s ramenama kdy díky přetěžováním určitejch partií (přední delty,trapy) se zatím oslabují jiné (zadní delty,fixátory lopatek apod) ale toe jenom názor amatéra co si sem tam něco přečte
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: ne duben 15, 2012 2:26 pm Předmět: |
|
|
patrik - díky, popřemýšlím o tom.
Váha:
23.1. - 88kg
30.1. - 87.3kg
11.2. - 86.4kg
24.2. - 85.2kg
3.3. - 84.9kg
9.3. - 83kg
18.3. - 84.5kg
24.3. - 83.7kg
31.3. - 82.9kg
15.4. - 82.9kg
.....přes 14 dní jsem na stejné váze, nemůžu se dostat blíž k 80ce, takže se musí něco změnit.
Rozhodl jsem se, že trochu snížím sacharidy přijímané po tréninku , pro příklad:
místo 1 sáčku rýže bude 1/2, místo 3 hrstí těstovin (150g, což je přes 100g sacharidů) dám pouze 2.
Taktéž trochu omezím konzumaci medu , jím denně (do čaje) cca 3-4 polévkové lžíce, nevím jestli je to moc, ale mě hrozně chutná  .
Bílkoviny zůstanou stejné , t.j. cca 2,5g/kg.
Uvidím, jak se budu cítit a jak to půjde. Chci se dostat na tu 80tku (jej, to už zní docela anorekticky  ).
Jinak Oriho knížka o WD je velmi zajímavá a celkově dobře srozumitelná, i když je v AJ. Můj cíl je teď WD posunout ještě o stupeň víš, mám tam určitě chyby a mezery, tak doufám, že tahle kniha mi s tím pomůže. Když něco, tak pořádně! _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne duben 15, 2012 8:04 pm Předmět: |
|
|
Dnešní trénink - atlet. stadion
- rozklus, důkladné 15min protažení, 100x švihadlo
2km běh
+
40x dvojšvih švihadlo
+
2km běh
+
40x dvojšvih švihadlo
+
2km běh
+
100x dvojšvih švihadlo
+
100x airsquat
- výklus
- pršelo, byl vítr, zima, zátěž v podobě promočené bundy zaručena
- nezdá se to, ale vytrval. běh ve spojení s dvojšvihama je docela zničující, navíc to vše v podstatě bez pauzy, jako kruhák _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
Zaslal: ne duben 15, 2012 8:23 pm Předmět: |
|
|
Můžu se zeptat, jaký máš švihadlo?
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne duben 15, 2012 8:48 pm Předmět: |
|
|
Toto, má v sobě závaží, takže slušně odrovná ramena, když se skáče delší dobu, a také je velmi rychlé. Jen se mi teď trochu zasekává ta rotující část, nevím proč. Příště půjdu asi do jiného.
http://www.piransport.cz/svihadlo-se-zavazim-profi.html _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
Zaslal: ne duben 15, 2012 9:08 pm Předmět: |
|
|
Aha, já mám vlastně skoro to samý (tady z ronnie shopu) a jen, že mi připadá možná trošku zbytečně těžký - myslím ten kabel, že je silnej. Co jsem koukal, tak v crossfitu borci používaj takový slabší a měly by být i rychlejší, což se třeba na dvojšvihy asi hodí. Ale možná v tom nebude takovej rozdíl.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne duben 15, 2012 9:15 pm Předmět: |
|
|
Měl jsem v ruce oboje, jak lehký bez závaží, tak těžší s těžším ocelovým lankem. Víc mi vyhovuje to s ocel. lankem, skákání je náročnější a zdá se mi, že i rychlejší, nevím (vše subjektivní pocit). Navíc se to dá použít i venku, když je třeba vítr, s lehkým by to moc nešlo.
Takže když budu kupovat, tak jedině se závažím v rukojetích a ocelovým / koženým lankem. Ale asi záleží na zvyku, některá švihadla jsou tzv. "speed rope", některá "freestyle rope", rozděluje se to podle rychlosti a stylu. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po duben 16, 2012 12:05 am Předmět: |
|
|
Dnešní jídelák:
ráno - 2x banán, jablko, kiwi, hruška (+ V44 multivitamín)
dopoledne -
poledne - řecký jogurt, oříšky
odpoledne - protein, mléko, 2 plátky sýra
- kofeinová tableta
TRÉNINK (cca od 18:00)
overfeeding fáze:
- PTN (mléko + protein) - 20 až 30min po výkonu
- losos, těstoviny z f. trhů, trochu sýra
- sleď 120g
- 250g tvaroh, mléko, 1 odměrka Oat snack _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Goldstein
|
Zaslal: po duben 16, 2012 11:45 pm Předmět: Co myslíš ? |
|
|
Cus, co si myslíš o tomhle ? Neni to CF, je to zpletení všeho co mi nejde...
Shyby 10s 4o
Hang clean 8x60 (učim se techniku) - a po každý serii zařadim 3 trhy s 60kg
tohle celý 5x dokola
Bench press 3s 8o 100Kg
Jedu cviky na core, celkem 5min (2:30 a 2:30) a pak ruzně další dva cviky na břicho.
Skoky na bednu asi 80cm, 3s 10o v superserii s KTB swingama 12o
Pak jsem musel už jít za povinnostma... _________________ "I hated every minute of training, but i said, dont quit. Suffer now asnd live the rest of your life as a champion"
Muhammad Ali
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út duben 17, 2012 8:44 pm Předmět: |
|
|
Dnešní trenink
LA-gym
Warm-up:
100x přeskok přes švihadlo
20x airsquat
20x klik
20x zkracovačky
20x airsquat
20x klik
20x zkracovačky
20x airsquat
20x klik
20x zkracovačky
Trh ze země + OHS + přední dřep: TECHNIKA !!! - max 40kg
- zadkem jsem šel níž, užší postoj, špičky trochu od sebe, širší úchop, rovná záda = činka lítala jak splašená, už teď cítím oproti minule 50% zlepšení
KB swings: TECHNIKA !!! - 16kg
- zkoušel jsem klasický do úrovně očí, ale i ten CF skoro až nad hlavu
- větší předklon, KB jsem pouštěl více dozadu, větší důraz na "kopnutí", rovná záda
5 kol
15x plyo. odhoz medi (8kg)
20x russian twist medi (8kg)
Kruhy:
5x (roztahování rukou + stojka + 90° nohy k tělu + přítah k bradě)
Zvedání kotouče: 10, 15kg
- na trh spokojenost (relativní), fakt už je to o dost lepší, vypadá to lépe, dělá se mi to lépe.
Jediné co, že mám slušně odřené holeně od osy, když se ji snažím mít co nejblíž u těla
- ve čtvrtek se jdu podívat na CF tady v Praze, nevím jestli je to už soutěž, ale spíš omrknout, jak jsou na tom ostatná + porovnat techniku
Jinak nový plán ještě nezačnu, potřebuju promyslet jednu věc a teď budu také hlavně pilovat techniku, ať pak můžu najet i na nějaké váhy. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: út duben 17, 2012 8:55 pm Předmět: |
|
|
Skoda ze neprijdes zitra. Ja tam sem od 4.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: út duben 17, 2012 10:20 pm Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | | Skoda ze neprijdes zitra. Ja tam sem od 4. |
Já přijdu
Sry za OT
|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
Zaslal: st duben 18, 2012 7:21 am Předmět: |
|
|
stojka na kruhách a holly cross?
dobrý
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|