|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mandor
|
Zaslal: út duben 17, 2012 3:16 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | Vy toho Kulhánka už nečtěte |
Přesně tak, přesedlejte na Žambocha, mečem je to daleko osobnější
No a abych se pochlubil v příslušném topicu, je krásné, když vám ženská se kterou jste připraveni strávit zbytek života jen tak mimochodem sdělí, že potřebuje být sama a dát si život do pořádku. Asi začnu lovit mladé blbé zajíčky a nebudu si komplikovat život city...
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
mandor
|
Zaslal: út duben 17, 2012 3:41 pm Předmět: |
|
|
| owar napsal: | | mandor napsal: | | No a abych se pochlubil v příslušném topicu, je krásné, když vám ženská se kterou jste připraveni strávit zbytek života jen tak mimochodem sdělí, že potřebuje být sama a dát si život do pořádku. Asi začnu lovit mladé blbé zajíčky a nebudu si komplikovat život city... |
high five
bohuzel ty mlady blbky se velmi rychle omrzi..a jsme zase tam, kde jsme byli.. |
Tak snad to bude aspoň nějaká náplast na prvních pár měsíců...škoda no.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: út duben 17, 2012 4:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mandor
|
Zaslal: út duben 17, 2012 5:01 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | | mandor napsal: | | ygg napsal: | Vy toho Kulhánka už nečtěte |
Přesně tak, přesedlejte na Žambocha, mečem je to daleko osobnější
No a abych se pochlubil v příslušném topicu, je krásné, když vám ženská se kterou jste připraveni strávit zbytek života jen tak mimochodem sdělí, že potřebuje být sama a dát si život do pořádku. Asi začnu lovit mladé blbé zajíčky a nebudu si komplikovat život city... |
nemůžeš jí to říkat hnedka na první schůzce, ani na druhé, ani po prvním šukání ani po druhém, vlastně bys jí to neměl říkat vůbec, ani se tak tvářit... |
Jdi raději zase rozvíjet svou osobnost, je na čem pracovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út duben 17, 2012 5:19 pm Předmět: |
|
|
| mandor napsal: | | No a abych se pochlubil v příslušném topicu, je krásné, když vám ženská se kterou jste připraveni strávit zbytek života jen tak mimochodem sdělí, že potřebuje být sama a dát si život do pořádku. Asi začnu lovit mladé blbé zajíčky a nebudu si komplikovat život city... |
No to je taky jedlý : (
Ještě že mám ženu nepatrně starší, zhnusenou předchozíma vztahama s debilama a pár lety divokého života, takže je klidná a spokojená i s takovým pošukem jako jsem já
|
|
| nahoru |
|
 |
mandor
|
Zaslal: út duben 17, 2012 5:32 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | mandor napsal: | | No a abych se pochlubil v příslušném topicu, je krásné, když vám ženská se kterou jste připraveni strávit zbytek života jen tak mimochodem sdělí, že potřebuje být sama a dát si život do pořádku. Asi začnu lovit mladé blbé zajíčky a nebudu si komplikovat život city... |
No to je taky jedlý : (
Ještě že mám ženu nepatrně starší, zhnusenou předchozíma vztahama s debilama a pár lety divokého života, takže je klidná a spokojená i s takovým pošukem jako jsem já |
No tak přesně tato anamnéza seděla na tu mou slečnu a proto jsem si taky myslel, že nebude problém. Tak je vidět, že je to vždy 50/50
owar: já to úplně nevzdávám, snad přijde za pár měsíců k rozumu. Ale díky za varování, je asi lepší si tohle připustit hned.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út duben 17, 2012 5:33 pm Předmět: |
|
|
Za pár měsíců? Za pár týdnů nebo dnů bude šukat s někým jiným. Tak to prostě funguje.
|
|
| nahoru |
|
 |
mandor
|
Zaslal: út duben 17, 2012 5:36 pm Předmět: |
|
|
Octopuss: no na debaty za jak dlouho fakt zatím nemám. Díky za projevenou účast a nechal bych těhle úvah.
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: út duben 17, 2012 5:47 pm Předmět: |
|
|
| mandor napsal: | | owar: já to úplně nevzdávám, snad přijde za pár měsíců k rozumu. Ale díky za varování, je asi lepší si tohle připustit hned. |
ja jsem ve stejny situaci..ale uz jsem to vzdal..trvalo to z jeji strany jenom mesic..na ty zakonitosti neco bude, ale smirovat se s tim budu jeste hooodne dlouho..tak hodne stesti a pevny nervy.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út duben 17, 2012 5:53 pm Předmět: |
|
|
| mandor napsal: | | Octopuss: no na debaty za jak dlouho fakt zatím nemám. Díky za projevenou účast a nechal bych těhle úvah. |
Hele já i spousta jiných v týhle situaci už bylo, a nejlepší co můžeš udělat (ale neuděláš, což je naprosto logický a pochopitelný) je hodit to za hlavu a odepsat ji. Jo, po bitvě je každej generál. Já se z jednoho posranýho vztahu hrabal pět let
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: út duben 17, 2012 5:56 pm Předmět: |
|
|
| mandor napsal: | | Octopuss: no na debaty za jak dlouho fakt zatím nemám. Díky za projevenou účast a nechal bych těhle úvah. |
smiř se s tím, že se prostě objevil po všech stránkách lepší samec, než jsi ty, nebo ne po všech, ale v těch důležitých ano, prostě jeho overall score je vyšší než tvoje tak jde za ním, takhle to v přírodě funguje... _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
mandor
|
Zaslal: út duben 17, 2012 6:00 pm Předmět: |
|
|
Chlapi, díky za podporu, ulevilo se mi bez chlastu, někdy se stačí vypsat. Přeju nám všem štěstí nejenom v této oblasti a pěkný večer.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|