|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne duben 15, 2012 1:43 pm Předmět: |
|
|
Ještě nevím, ale rozhodnu se podle zítřejšího výsledku z bodystatu a podle něj taky stanovím cíl na budoucí měsíc.
Jo, ještě jsem zapomněl, měl jsem po prvním jídle ještě sklenici kefíru. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne duben 15, 2012 4:24 pm Předmět: Re: daymoon - CrossFit & Renegade diet |
|
|
Tréninkový den:821 - 15.4.2012
CrossFit - W
Warm-up
kliky 30x
dřepy 30x
swingy s KB 30x
sed-lehy 30x
kliky 20x
dřepy 20x
swingy s KB 20x
sed-lehy 20x
kliky 10x
dřepy 10x
swingy s KB 10x
sed-lehy 10x
Strength
military press vestoje 5x36kg, 5x43kg, 5x46kg, 5x49kg
výpady nad hlavou 10x36kg, 10x36kg
thrusters 8x36kg, 8x43kg, 8x46kg, 5x49kg
přemístění 5,5,5,5x49kg
dřep 10,10x49kg
Cool-down
X2 Ab ripper
Dnes to byl parádní trénink. Hlavně šlo o nácvik a vyzkoušení techniky. Zkoušel jsem i trh a dřep s činkou nad hlavou, ale to bude chtít ještě hodně protahovaní a nácviku. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po duben 16, 2012 10:07 am Předmět: Re: daymoon - CrossFit & Renegade diet |
|
|
InBody 230 - 16.4.2012
Cíl je za měsíc 1kg tuku dolů a 1kg svalů nahoru. První číslo dám určitě, druhé bude obtížnější, ale udělám vše proto, aby se mi to povedlo a povede se to! _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po duben 16, 2012 10:31 am Předmět: |
|
|
Parádne výsledky si myslím, môžeš byť spokojný. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po duben 16, 2012 11:32 am Předmět: |
|
|
Díky za uznání. Sám sebe jsem tipoval na 12-15%, takže tohle je dobrý. Můj cíl je ale jasný - Rich Froning :-D _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
Zaslal: po duben 16, 2012 11:39 am Předmět: |
|
|
já jsem malej, tak já mám cíl Joshe Bridgese :)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po duben 16, 2012 11:52 am Předmět: |
|
|
Ale Josh je světovej. Viděl jsem nějaký heaty z CrossFit games 2011 a způsob, jakým vyhrál ten závod na pláži, byl perfektní. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po duben 16, 2012 5:08 pm Předmět: Re: daymoon - CrossFit & Renegade diet |
|
|
Tréninkový den:822 - 16.4.2012
CrossFit - G
Warm-up
TRX - přítahy
TRX - tlaky tricepsové
TRX - Y tlaky
TRX - nevím jak to nazvat bokem
WOD - 1-fifty-1
burpees 10x
kliky 10x
sed-leh 10x
x 15 kol čas 42m40s
Cool-down
strečink hlavně iliopsasy nebo jak se to jmenuje
Aby toho dnes nebylo málo, tak jsem byl ještě na masáži zad a zadní části nohou, oficiální jméno je Havajská Lomi-Lomi masáž. Masérka mě upozorňovala, že dnes už žádné sportování. To jsem ji ochotně odkýval a šup domů na pořádný trénink :-) Měl jsem sice vybráno něco na venek, ale počasí mě zradilo, takže jsem dal tuhle masakrovinu. Nezdá se to možná těžký, ale je tam 150 burpees a ramena dostávají celkem zabrat. Jedním slovem masark. Čas hroznej, ale pocit nebyl nejhorší. Nejel jsem to na sebevraždu, ale i tak jsem si máknul hezky. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út duben 17, 2012 4:10 pm Předmět: Re: daymoon - CrossFit & Renegade diet |
|
|
Tréninkový den:823 - 17.4.2012
CrossFit - WM
Warm-up
kliky 30x
dřepy 30x
swing s KB 30x
sed-leh 30x
shyby 30x
WOD
silové přemístění 3x7x52kg
thruster 7x3x52kg
Conditioning
trh s KB 50+50x
Cool-down
plank MAX
superman MAX
Trénink to byl parádní, nemám namítek. Jen skláním poklonu pavlucb, elrubiovi a frozzovi. Ty thrustery jsou brutální a frozz dal 100x50kg. Nechápu, absolutně nechápu. Tedy, já bych to taky dal, ale minimálně za 2 hodiny. Masakr cvik. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: út duben 17, 2012 4:19 pm Předmět: |
|
|
To máš naprostou pravdu,taky to nechápu. Je to nehoráznej masakr.  Ale je to výzva..  a proto je jednoho dne dáme taky _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st duben 18, 2012 5:20 am Předmět: |
|
|
Mám malou poznámku k Renegade dietě. Dřív jsem si myslel, že musím jíst furt, abych nevypadl z anabolismu  , teď celý dopoledne nejím, abych nevypadl z katabolismu. Zní to divně, ale je to tak. Je to úžasně uvolňující, od té doby co jsem přijal myšlenku, že se nemusím furt cpát. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
kwaker

|
Zaslal: st duben 18, 2012 8:27 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Mám malou poznámku k Renegade dietě. Dřív jsem si myslel, že musím jíst furt, abych nevypadl z anabolismu , teď celý dopoledne nejím, abych nevypadl z katabolismu. Zní to divně, ale je to tak. Je to úžasně uvolňující, od té doby co jsem přijal myšlenku, že se nemusím furt cpát . |
tak pod to se podepíšu:-) _________________ pojedeme zkratkou, je to sice dál, ale o to horší cesta
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt duben 19, 2012 4:42 pm Předmět: Re: daymoon - CrossFit & Renegade diet |
|
|
Tréninkový den:824 - 19.4.2012
CrossFit - WMG
Warm-up
kliky 30x
dřepy 30x
mountain climbers 30x
sed-leh 30x
speed skaters 30x
zkracovačky 30x
WOD
AMRAP za 20minut
shyb 5x
press 10x43kg
přítah na TRX 15x
Strength
floor-press s JČ 3x8x30kg
Cool-down
X2 Ab ripper
roller angel
Včera jsem si dal pauzu. Původně jsem chtěl cvičit celý pracovní týden a víkend celý volný, ale to je moc. Lepší pro mě je 3 dny cvičit a pak den pauza. Dnes to bylo pěkný. Nevím kolik to celkově trvalo, ale zacvičil jsem si krásně a hlavně břicho parádně cítím, z těch floor-pressů. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá duben 20, 2012 4:15 pm Předmět: Re: daymoon - CrossFit & Renegade diet |
|
|
Tréninkový den:825 - 20.4.2012
CrossFit - GW
Warm-up
kliky 30x
dřepy 30x
swingy s KB 30x
sed-leh 30x
kliky 20x
dřepy 20x
swingy s KB 20x
sed-leh 20x
kliky 10x
dřepy 10x
swingy s KB 10x
sed-leh 10x
WOD
"Bear complex"
5 kolx7x43kg = powerclean+front squat+push press+back squat+push press
Cool-down
strečink
Dnes jsem to moc nekomplikoval a udělal jsem jednoduchý trénink. Rozcvička mě nějak překvapila, ale po chvíli jsem se dostal do tempa. Komplex mi celkem šel, ale bylo to maso. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá duben 20, 2012 4:17 pm Předmět: |
|
|
To ťa bavilo trtkať sa so 40+kilami? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|