|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so duben 21, 2012 3:08 pm Předmět: |
|
|
| Tracey napsal: | | guruhonza napsal: | rozhodčí na té dnešní soutěži český... jasná vítězka #68 skončila někde v druhý půlce pořadí. Hnus |
a nebyla na bikiny už moc nasvalená? |
na český bikini možná, na normální bikini vůbec... 2. skončila holka úplně bez svalový hmoty, která se na pohybu hejbala tak, že to bylo extrémně trapný a vyloženě nepříjemný.
Ta 3. měla snad i špek na spodním bříše.
Jedinej důvod by mohlo bejt tetování, což by mi vadilo snad ještě víc, kdyby to bylo za to.
Mě přijde dokonalá a plně splňuje to, co oceňujou třeba na profi soutěžích. Naši rozhodčí maj asi ty kategorie posunutý - bodyfitness = bikini, bikini = NECVIČÍCÍ HOLKA
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: so duben 21, 2012 3:12 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: |
na český bikini možná, na normální bikini vůbec... 2. skončila holka úplně bez svalový hmoty, která se na pohybu hejbala tak, že to bylo extrémně trapný a vyloženě nepříjemný.
Ta 3. měla snad i špek na spodním bříše.
Jedinej důvod by mohlo bejt tetování, což by mi vadilo snad ještě víc, kdyby to bylo za to. |
Tetování nemají rozhodčí moc rádi, ale stejně bych ji raději už dala do bodyfitness, vypadala lépe než polovina bodyfitnessek... _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: so duben 21, 2012 3:16 pm Předmět: |
|
|
To tetování je fakt hnůj, obzvlášť v tomhle specifickým světle (ale obecně proti němu vůbec nic nemám, aby si to někdo špatně nevyložil). A je nějaká celá zkroucená. To má tak brutální lordózu, nebo neumí stát na podpatkách, nebo čím to je?
Jako vyjetý štětky se tam asi tváří všechny, takže to zřejmě nebude mít vliv na hodnocení :P
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so duben 21, 2012 3:20 pm Předmět: |
|
|
Octo, mrkni na úvodní stránce na fotky, ty pozy maj stejný, jen některý to dělaj "too much", že to fakt vadí.
Pro mě to je jediná závodnice spolu s vítězkou, která vypadala jako bikini. Ostatní holky vypadaly max tak, že občas dělaj nějakej sport a mezi volejbalistkama by se našly hezčí postavy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: so duben 21, 2012 3:26 pm Předmět: |
|
|
kde? Já to nenašel a to jsem proto slezl z gauče a šel na comp _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so duben 21, 2012 3:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: so duben 21, 2012 3:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: so duben 21, 2012 3:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: so duben 21, 2012 3:41 pm Předmět: |
|
|
Máš nějakej deadline? Nebo pak budeš rýsovat někde v http://www.klasterslany.cz/oradu abys nepřišel do styku s ženskejma? _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: so duben 21, 2012 3:41 pm Předmět: |
|
|
No nedočkám asi letos,ale mě to neva  Stejně mi to vždycky přineslo jen problémy a trápení _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: so duben 21, 2012 3:45 pm Předmět: |
|
|
Ve čtvrtek jsou služby v sudu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|