Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 201, 202, 203 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2012 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
no jak sem rikal, 6pack daleko lepsi + mohutnejsi zila pres biceps + vic svalu

Zila jo, na tu mne nehrab , tu nedam , svalu nevim nevim, tady jsem trochu pumplej a taky to v tom zrcadle zkesluje a merim 189cm a 6p mozna jsem trochu vysekanejsi, ale zjistuji, ze se mne bud roztahuje brisni stena tim obrovskym prijmem jidla hlavne te zeleniny, coz jsou opravdu obrovske objemy (kilogramy denne) a tim, ze diky svemu treninku musim opravdu hodne pit a nebo se mne pas celkove rozsiruje diky tem cvikum, co ted hodne cvicim.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ondrakf

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2012 7:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

není to ironie myslím to vážně tvůj log sleduju a líbí se mi
jo-jo

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2012 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper:
kód:
Po delsi dobe jeste aktualka, asi nic noveho, mozna mene svalu, nevim a neresim....

Parádna forma .Si jasný dôkaz toho že aj bez fitnesscentra a v domácich podmienkach sa dajú budovať svaly
Draper

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2012 8:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ondrakf: diky

jo-jo: take diky, jen bych doplnil, ze z dlouhodobeho hlediska ty svaly spise spaluju nez buduju, ale i tak jsem celkem spokojenej
jo-jo

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2012 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
ondrakf: diky

jo-jo: take diky, jen bych doplnil, ze z dlouhodobeho hlediska ty svaly spise spaluju nez buduju, ale i tak jsem celkem spokojenej

Videl som fotky keď si ešte makal vo fitku,no teraz vypadáš mohutnejší .Takže to bude asi len tvoj pocit že skôr svaly spaľuješ,to by bolo možné len keby si "nežral" ale to asi v tvojom prípade nehrozí
Draper

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2012 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mam namysli srovnani ted a treba pred 2-3 lety, to jsem svalu mel urcite vice, stejne tak ale i vice tuku a vody.
Zadnej pocit, ale fakt. Treba ma forma asi pred 2 a pul lety. Vaha cca 108kg

https://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1335163623_1.jpg
Draper

PříspěvekZaslal: po duben 23, 2012 11:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

23/4 AEROBKA

kolo 90 minut (64,80km, 89 minut na max zatez)

-PR s patricnou davkou kofeinu, na krev
švadla

PříspěvekZaslal: po duben 23, 2012 11:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Super forma, ostatně jako vždycky. Nicméně ta před/předloňská se mi líbí víc. Tohle už je moc
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Draper

PříspěvekZaslal: po duben 23, 2012 11:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

švadla napsal:
Super forma, ostatně jako vždycky. Nicméně ta před/předloňská se mi líbí víc. Tohle už je moc

Mne se taky libi vic, ovsem jak jsem psal, tech 108kg mne proste nebylo prirozene, pro me je max 100kg prijatelne.
Pajoss

PříspěvekZaslal: po duben 23, 2012 7:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Suprová forma!!! Párkrát jsem tě sledoval v BG a tvá vytrvalost je k neuvěření, jen tak dál...
Draper

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2012 12:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

24/4

1. kliky s nohama nahore 20,20,20,20,20
2. power clean (77kg-80kg-82kg-84kg-86kg-87kg- 88kg-88kg ) x 3 /// (80kg-80kg-80kg-80kg-80kg) x 5
3. power clean & push press (60kg-65kg-67kg-67kg-67kg-67kg-67kg-68kg- 69kg ) x 5 /// 60kg x 11
4. SS: kliky + mrtvy tah 20,20,20,20,20,20,20,20,20,20 + 110kg x 8,8,8,8,8,8,8,8,8,8 ( 16 minut 15 sekund )
5. push press 60kg x 8,8,8,8,8,10
6. SS: kliky + pritahy JR 20,20,20,20,20,20,20,20 + 37kg x 10,10,10,10,10,10,10,10 (L-P)
7. SS: bicepsovy zdvih JR + bicepsovy zdvih VC 22kg/22kg x 8,8,8,8,8,8 + 30kg x 15,15,15,15,15,15
8. SS: francouzsky tlak ve stoje + extenze JR 40kg x 10,10,10,10,10,10 + 22kg x 12,12,12,12,12,12

9. kolo 40 minut (28,92km, 39 minut na max zatez)

-PC: pridal jsem od minule 2kg, ale obe 88ky uz byly hodne tezke, u te posledni serie u posledniho opakovani jsem musel i jednou nohou vykrocit mirne dopredu, jinak bych to nevytahl, ale i tak mega spokojenost Koleno uz ale u tech tezkych serii dostava peknou sodu. Priste pridavat nebudu a zkusim ty 88ky znovu.
-PP+PC prvni 3 serie se 67kg strasne tezke, takze jsem chtel jen 5x5, ale ty dalsi 2 nejak zlehkly, takze jsem jeste po kile pridal az na 69kg, 4. opakovani na krev, protoze mne ujely lokty, 5. uz lepsi , protoze jsem je tlacil dopredu. 70ka byla lakava, ale uz z toho mam docela respekt, hlavne kvuli zadum, abych se neprelomil :)
-kliky+MT no comment jen ty kliky nejak tezkly a diky tomu o neco malo horsi cas nez minule, kdy to ale zase bylo az moc dobre.
-zbytek pumping a snaha o tempo
-kardio: nevim, jestli je vrazednejsi ta superserie kliku a MT nebo kolo, mozna bych rekl, ze i to kolo

-perfektni sebedestruktivni trenink :) a nebo vlastne vic nez perfektni
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2012 1:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Forma paradni, ale vypadas strasne umele, jak Bishop z Vetrelce. Ale tim nechcu rict ze to nevypada ciste.
Draper

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2012 1:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

70mMyW!53 napsal:
Forma paradni, ale vypadas strasne umele, jak Bishop z Vetrelce. Ale tim nechcu rict ze to nevypada ciste.

Vim, ze chapani neni tva nejsilnejsi stranka, ale kdyz jsem nedavno psal, ze mas dozivotni zakaz psat mne cokoliv do logu, tak jsem si fakt srandu nedelal
Moocha

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2012 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ve středu 2.5. bude klikovací půlmaraton, tak mě v tom nenechej
Draper

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2012 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Ve středu 2.5. bude klikovací půlmaraton, tak mě v tom nenechej

Nechtelo se mne dneska moc rozepisovat, ale zacinam mit pocit, ze ty kliky jdou mirne do kopru uz to neni, co to byvalo a nejak tezknou, cemuz se samozrejme nedivim pri tom mnozstvi, ktere jich udelam. Ale treba to bylo jen dnes

Jinak jak jsem tiu vcera psal o tom, ze ty prsty a cast dlane odlepuju od zeme a mam je ve vzduchu, tak je to blbost, dnes jsem se na to soustredil, neodlepuju je nebo opravdu jen milimetr, ale jen na ne neprenasim vahu a prenasim ji, jak jsme psal, na tu spodni cast dlane.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 201, 202, 203 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: