OSTATNÍ (nitrix, tribulus, HMB...)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 72, 73, 74  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - OSTATNÍ (nitrix, tribulus, HMB...)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> OSTATNÍ (nitrix, tribulus, HMB...)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Enn

PříspěvekZaslal: čt duben 12, 2012 7:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem byl nakonec jeste vcera. Skoro cela odmerka uz cca 25 minut pred treninkem. Citil jsem mirne svedeni v obliceji a zadech, ktere jsem cvicil, jinak jsem si nejakych rozdilu nevsiml:)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pavelito

PříspěvekZaslal: čt duben 12, 2012 1:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koupil jsem si Assault green apple a jestli je to placebo tak se povedlo.....i chuť je příjemná
Nazgul

PříspěvekZaslal: po duben 23, 2012 11:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nezkoušel někdo neurocore od muscletechu nebo cellucor c4 ??
jari

PříspěvekZaslal: po duben 23, 2012 12:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nazgul napsal:

Včera se mi podařilo chytit 4 vzorky , tak vyzkoušim a pak dám vědět
Mick994

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2012 4:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co jsem tak projížděl, tak jsem narazil na spoustu negativních ohlasu na HMB. Ja jsem teď ukončil šesti týdenní užívání HMB , a musím říct že s kombinací kreatinu před a po treningu se ukazalo jako dost učinné. Takže možná to je individuální , ale za mě palec nahoru pro HMB.
patrikdundych

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2012 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nazgul napsal:
neurocore mam a je super,celulor bych chtel zkusit.
jari

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2012 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak přátelé, dneska jsem tam kopnul vzorek Neurocore a nic lepšího jsem nikdy neměl. Bomba. Napumpovaní, vaskularita, soustředěnost, chuť do tréninku, fakt mazec. Až po sléze jsem zjistil, že jeden pytlíček obsahuje skoro 3 dávky, takže jsem tam defakto šoupnul hned na poprvý trojitou . Ze začátku jsem nestačil s dechem ale cca po 45 minutách se to ustálilo, příliv energie a jel jsem jak stroj. Objednávám hned.

Akorát mám trochu strach z "ošizené" evropské verze, protože na pytlíčku je made in USA tak uvidíme.
patrikdundych

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2012 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jari napsal:
Tak přátelé, dneska jsem tam kopnul vzorek Neurocore a nic lepšího jsem nikdy neměl. Bomba. Napumpovaní, vaskularita, soustředěnost, chuť do tréninku, fakt mazec. Až po sléze jsem zjistil, že jeden pytlíček obsahuje skoro 3 dávky, takže jsem tam defakto šoupnul hned na poprvý trojitou . Ze začátku jsem nestačil s dechem ale cca po 45 minutách se to ustálilo, příliv energie a jel jsem jak stroj. Objednávám hned.

Akorát mám trochu strach z "ošizené" evropské verze, protože na pytlíčku je made in USA tak uvidíme.
ja myslel ze je jenom jeden druh neurocoru,nic zakazanyho by to obsahovat nemelo a eu verzi jsem teda jeste.nevidel
patrikdundych

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2012 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jari napsal:

ja myslel ze je jenom jeden druh neurocoru,nic zakazanyho by to obsahovat nemelo a eu verzi jsem teda jeste.nevidel
Seva98

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2012 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Meli jste uz nekdo Yok3d od USPlabs? S Jack3d jsem byl prave nadmiru spokojen a fungoval na me snad nejlepe ze vsech nakopavaku.

https://www.zonetraininglog.com
patrikdundych

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2012 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Seva98 napsal:
Meli jste uz nekdo Yok3d od USPlabs? S Jack3d jsem byl prave nadmiru spokojen a fungoval na me snad nejlepe ze vsech nakopavaku.

pokud vím tohle není nakopavak ale něco jako nitrix je to měsíční balení
Seva98

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2012 9:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To vim taky, jen jsem psal toho jacka kvuli toho, ze mi od nich fungoval paradne. A chtel jsem vedet, zda si na poli NO obstoji tak jako Jack mezi nakopavaky.

https://www.zonetraininglog.com
Petey

PříspěvekZaslal: st duben 25, 2012 5:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ich manager to vysvetloval tak,ze to je doplnok k jack3d a bere sa to asi 2 hodiny predtym nez si das jack3d a ides cvicit. Ma to byt nieco ako silnejsi nitrix
Nazgul

PříspěvekZaslal: st duben 25, 2012 9:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

koukám že to chválíte tak přemýšlím že bych to objednal :) teď dojíždím druhou pixlu shotgunu a byl sem nad míru spokojen fakt výborná věc
Nazgul

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2012 7:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jari napsal:

až budeš mít koupeno a vyzkoušeno po jedné dávce budu vděčný za nějaký preview :)
Agrezz ® | Extrifit
Maximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita!
699 Kč
N1 Shot | Nutrend
Profesionální stimulant v pohotovostní tekuté formě k okamžitému použití.
48 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - OSTATNÍ (nitrix, tribulus, HMB...) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 72, 73, 74  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: