Reiben a jeho dlouhá cesta k síle a svalům

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 70, 71, 72, 73, 74  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Reiben a jeho dlouhá cesta k síle a svalům  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Reiben a jeho dlouhá cesta k síle a svalům
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
sTanley90

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2012 1:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Reiben napsal:
20x kliky na bradlech, btw. toho řevu na konci si nevšímejte to já když jsem doma, tak občas vydávám i nějaký takovýhle neandrtálský zvuky

= hodně pěkný
= a jestli chceš ty bradla dávat spíš na tricák, tak zkus dát úchop, že budeš mít vlastně všechny prsty na tý straně kde máš teď jen palec ... nevim jak to vysvětlit inteligentně snad jsi pochopil - jinak ale good výkony, jen tak dál
wondra

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2012 2:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ta technika je fakt super, máš tam rezervu, já když jsem tahal 150 tak to tak ladně nešlo.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Reiben

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2012 2:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky, hoši .

Jinak dnes mě při prohlížení v zrcadle jsem si všiml, že se mi podařilo odstranit bederní hyperlordozu. Ještě pár měsíců zpátky jsem jí měl a taky proto jsem přestal dělat zadní dřepy s velkou činkou.
Zjevně pomohly různý kompenzace, co jsem zařadil do tréninku. Hlavně protáhovací cviky, zkracovačky na posílení přímýho břišního svalu a mosty.
Orbb

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2012 5:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já mám 63!!! Dneska jsem dal 65kg. Když se soustředim na techniku (jít do toho hodně trapézama, jet správně tu mrtvolu na začátku - rozuměj pod stejnym úhlem), tak to de jak peří nahoru. Když se nesoustředim tak to de do píči
Oddo

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2012 5:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U Orbba ta dynamika taky není slavná, když dává 50kg takhle silově, přičemž ta práce vychází hlavně z paží, tak při správné technice by to byla těžká paráda
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Reiben

PříspěvekZaslal: st duben 25, 2012 5:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera bylo kompletně volno, takže dneska proběhl doma trénink.

Domácí šmrdling
trénink 1

WARM UP
5 minut zahřátí (skákání panáků)
10 minut dynamický strečink

Kruhák :

Kliky na bradlech 10,10,10,10,10
Přítahy JČ (26 kg) 10,10,10,10,10 (na každou ruku)
Výpady s medicinbalem (5kg) 15,15,15,15,15 (na každou nohu)
Skákání panáků 20,20,20,20,40

Doplňky :

Bic. zdvihy v sedě 12,12,10,10 - 9kg + 9kg JČ
Upaž. v předklonu 20,15,15 + Upaž. v sedě 20,20,20 - 2 kg JČ
Plank 3x45 sec. + mosty 3x15

TIME: 60 MIN.

+ FINIŠER:

1 km běh (svižně)

COOL DOWN
10 minut strečink

- chtěl jsem odjet trénink ve svižným tempu, tak jsem si dal kruhák. Pauzy mezi cvikama byly minimální. Mezi kolama cca 60 sec. Celkem kondice v háji, takže je akorát čas začít na tom makat.
Cviky samy o sobě OK, ale takhle za sebou a bez pauz to byla slušná makačka a po dlouhé době jsem se i tréninku pořádně zpotil a zadýchal.
- doplňky OK. Hlavně si musím pochválit skvělou pumpu bicáků :-D.
- počasí je nádherný, tak jsem si dal finišer ve formě běhu. Nohám se moc nechtělo, ale hold neměly na výběr.

Dneska povedený trénink. Asi začnu dělat něco podobného pravidelně, jelikož se blíží léto a chci se zaměřit hlavně na tu kondici.
Zítra pravděpodobně nějaký lehčí běh.
Reiben

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2012 6:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska se mi vůbec nechtělo nic dělat a byl jsme nějakej unavenej. Nakonec jsem se k tomu běhu dokopal, což je z větší části především zásluha výbornýho počasí.

6 km výklus

Počasí se fakt povedlo a i teplota byla ideální. Běh byl OK, pěkně jsem si vyčistil hlavu.
Zítra trénink doma.
Reiben

PříspěvekZaslal: pá duben 27, 2012 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska jsem byl nějakej unavenej a odpoledne jsem se na cvičení vůbec necítil, takže jsem místo toho šel spát . Trénink teda přesunuju na zítra. Asi ho budu muset dát někdy v dopoledních hodinách, protože k večeru jdu ke kamarádovi na 18. narozky. Pokud vím, tak se bude grilovat maso, takže se aspoň dobře najím .
Reiben

PříspěvekZaslal: so duben 28, 2012 10:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska odpoledne jdu na oslavu, takže trénink jsem dal dopoledne.

Domácí šmrdling
trénink 2

WARM UP
5 minut zahřátí (skákání panáků)
10 minut dynamický strečink

Trénink:

Shyby nadhmatem (tlustá tyč) 10x3
Výrazy s jednoručkou 3x10 (každá ruka) - 21 kg JČ
SS: Dřepy s jednoručkami 10,10,10,15 (20kg+20kg JČ) + Wall sit 4x60 sec.
Rotátory 3x15
SS: Zkracovačky 3x15 + R. twisty 3x15 (na každou stranu) - 5 kg

TIME: 60 MIN.

COOL DOWN
skákání panáků
10 minut strečink

- shyby nádhera. Hlavně jsem kladl důraz na 100% techniku.
- výrazy jsem pojmul trochu aerobně :) a můžu potvrdit, že high reps jsou u tohohle cviku strašně zabijácký. Každopádně nahoru to lítalo skoro samo a klidně bych zvládl větší nálož. Takže příště.
- supersérie dřepů a wall sit OK. Ale už mi trochu chybí pořádné dřepy s nějakou vahou.
- rotátory o břicho easy

Dneska hodně povedený trénink. Hlavně první dva cviky jsem si opravdu užil, zbytek ušel.
Zítra dám nějaké krátké sprinty (30 metrů), už se na to těším.
Reiben

PříspěvekZaslal: so duben 28, 2012 12:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

výrazy:

Reiben

PříspěvekZaslal: ne duben 29, 2012 7:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera během odpoledne jsem si dal 23 shybů (nadhmat, podhmat) doma na futrech dvěří . Potom jsem šel na oslavu kamaráda. Vykalil jsem tak 2,5 litru DOBRÉ VODY a snědl 2x věpřový steak, nějaká zeleninka, 2x banán, 2x chlebíček a okolo 24:00 jsem už byl doma a šel spát.
Dneska mě čekají sprinty .
Oddo

PříspěvekZaslal: ne duben 29, 2012 11:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Reiben napsal:
Včera během odpoledne jsem si dal 23 shybů (nadhmat, podhmat) doma na futrech dvěří . Potom jsem šel na oslavu kamaráda. Vykalil jsem tak 2,5 litru DOBRÉ VODY a snědl 2x věpřový steak, nějaká zeleninka, 2x banán, 2x chlebíček a okolo 24:00 jsem už byl doma a šel spát.
Dneska mě čekají sprinty .

Ty jdeš na oslavu, piješ tam vodu a před 00:00 už si doma, co si o tobě kámoši tak myslí? Jak to berou? A nemyslím to nějak rýpavě, já sám to dělám podobně a vím, že si o mně myslí, že sem kretén
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne duben 29, 2012 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky jsem to tak dělal, teď si dám s nima třeba jedno pivko, frisco a vydržím klidně déle, přeci jen oslavy nejsou každý den.
Reiben

PříspěvekZaslal: ne duben 29, 2012 2:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já myslím, že kámoši to brali v pohodě a oni sami už někteří šli taky domů. A odešel jsem, protože už to bylo stejně mrtvý a všichni byli ve sračkách, takže tak. Jo a to jsem nedoplnil, že jsem tam byl od 16:00, takže zas tak krátce jsem tam taky nebyl .

Jinak, dneska se sprinty nekonají. Byl jsem pozvanej na chálku do Mc. Dal jsem si 2x Big Mac, velký hranolky a 0,5 litru sprite. Dohromady nějakých 1660 kcal . Ale ještě bych zvládnul klidně víc.
Každopádně je mi fakt těžko a jsem strašně unavenej, takže jdu asi spát. Sprinty teda zítra.
Oddo

PříspěvekZaslal: ne duben 29, 2012 2:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera party, dneska místo tréninku žranice v McDonaldu, jde to s tebou z kopce kámo

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Reiben a jeho dlouhá cesta k síle a svalům Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 70, 71, 72, 73, 74  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: