Oddo - up to 95kg BW!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 105, 106, 107  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Oddo - up to 95kg BW!  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Oddo - up to 95kg BW!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Oddo

PříspěvekZaslal: po duben 16, 2012 3:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2.4.2012
Wrestling Gym Olomouc

Benchpress
5/3/1 Routine, Week 1
5x40
5x50
3x60
5x65
5x75
5x85

Kliky
130x kliky s jednou rukou na kettlebellu, střídání rukou

Shyby
7/4/4/4/4/3/4/3/4/5/4/4 = celkem 50 shybů

Dneska nic moc trénink, síla nikde, docela stagnace, asi přisypu trošku sacharidů v tréninkové dny
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Oddo

PříspěvekZaslal: st duben 18, 2012 6:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska volno, včera na tréninku MMA při rozcvičce (rugby) sem mnou borec hrozně zametl, tak sem se nas*al a švihl s nim taky přičemž sem si nějak hnusně narazil koleno Včera to docela tahalo, ale dneska už o moc lepší, tak zítra na to vlítnu

Dnešní jídelák pro příklad :)
Nízkotučný tvaroh 250g, 3 hrušky, hrstka ořechů, čtvereček 85% čokolády
Kuřecí stehno + opékané brambory, zeleninová obloha
4 celá vajíčka, 150g cottage + zelenina
během dne ještě popíjím mléko, cca 500ml
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Oddo

PříspěvekZaslal: pá duben 20, 2012 9:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

4.4.2012
Wrestling Gym Olomouc

Mrtvý tah
5x80
3x100
3x110
2x120
2x130
2x130
5x130

Tlak nad hlavou
5x30
5x40
5x50
5x50
7x50

Vertikální přítahy na ose
10x
7x
7x

Břicho na hrazdě
8x
8x
4x
Oddo

PříspěvekZaslal: po duben 23, 2012 4:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

23.4.2012
Wrestling Gym Olomouc

Benchpress
10x40
5x50
3x60
3x70
3x80
3x85
3x90
11x80 PR (minule 8x80)

Kliky
25x obyč
105x kliky s jednou rukou na kettlebellu, střídání rukou
15x obyč

Shyby
3/5/4/4/3/3/3/4/3/4/4/7 = celkem 47 shybů

Super trénink, přidal sem v tréninkové dny sacharidy na 300g/den, a jde to poznat, na tom benchi po 3x90, mi pak pocitově ta 80ka v rukách připadala jako 60ka Klik už šli taky o poznání lépe, shyby byli trošku slabší, ale byl ještě dost unavený biceps po sobotním tréninku a bylo to znát na výkonu...

Strava je teď nějak 70g tuků, 160-180g bílkovin a 300/150g sachrů podle toho jestli je tréninkový den nebo volno.

Sacharidy beru z rýže, brambor, ovesných vloček, vícezrnných těstovin a ovoce/zeleniny. That's all.
Frozz.

PříspěvekZaslal: po duben 23, 2012 4:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě se ten jídelní plán líbí. Ale jak to máš s rybama? Jíš? Já jsem teď vyměnil tuňáka za sleďě, nemůžu se ho nabažit . Má to dost bílkovin, po vylití oleje (nebo šťávy) zůstane jen čisté maso (ale i tak zajistím tělu příjem zdravých tuků), mám to jako předkrm před večeří - každý den. 1x za týden 2ks lososa, poslední dobou na těch rybách ujíždím, možná si i nějakého toho kapříka chytím a připravím .
Oddo

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2012 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

24.4.2012
Ahoooooy!

Dneska měl být trénink MMA, ale jelikož mám od rána zase rudé oko
(nosím čočky), tak sem bez nich a na tréninku bych byl slepý jako krtek,
tak sem se na to vybodl a šel se proběhnout k večeru (:

Běh outdoor
Vzdálenost 8km
(20 koleček na stadionu)
Čas : 41:58

01. kolečko 1:36
05. kolečko 2:01
11. kolečko 2:09
16. kolečko 2:18
20. kolečko 1:45

Asi u 10tého kolečka začalo mohutně pršet, no už sem byl v půlce tak
sem to nevzdával, řekl sem si, co je dobré pro Frozze zvládnu taky
Pak už sem jen šel pohodovým tempem na kolej, promoklý na kost,
vůbec mě to nevadilo, endorfinů jako prase, celý déšť v p*či
krásný to pocit!

Dnešní jídelák pro představu:
* 250g tvarohu, velký pomeranč, čtvereček 80% čokolády, hrst ořechů, multivitamín + omega3
* 300g pečených brambor + 150g treska filetka + obloha
* 300g brambor zapečených s masem a sýrem, 180g vepřové kýty, multivitamin + omega3
* omeleta ze 4 celých vajec, 100g eidamu, 400g chilli fazolek
* 150g cottage sýr + okurka salátová + omega3
* za celý den cca 1g céčka
** Celkem B 190 / S 150 / T 90 **

Za recept na omeletku díky Guruhonzovi a jeho odkazu na Youtube, dělám to přesně podle toho a je to neskutečná bomba
Máča

PříspěvekZaslal: st duben 25, 2012 5:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Máš vypozorováné kdy ti to oko zrudne?Myslím jestli třeba ty čočky nepřenášíš atd. Já je nosím taky a zatim se mi to nestalo nikdy, ani v zahulené hospodě..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Luster

PříspěvekZaslal: st duben 25, 2012 9:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
Za recept na omeletku díky Guruhonzovi a jeho odkazu na Youtube, dělám to přesně podle toho a je to neskutečná bomba
jj taky delam, kazdy rano se na ni tesim, pridavam jeste trochu pazitky a je to fakt vynikajici
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st duben 25, 2012 10:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Děkuj Jamiemu ;) Tihle mladí opravdu talentovaní kuchaři vaří zdravě (a Jamie se o to vážně snaží a bojuje za to, aby třeba mladí jedli zdravě) a chutně.
Oddo

PříspěvekZaslal: st duben 25, 2012 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

25.4.2012
Doma

Dneska jen pytel, asi hodinka nácviku techniky, hlavně highkick, ten mi jde dokonale kdybych měl soupeře tak ve výšce do 160cm Sem tam v pauze nějaké kliky, shyby, břicho, kok*tiny na hrazdě
Perlička na konec, soused mě pozoroval a pak říká: ,,Máš zbytečně silnou pravačku, musíš to mít stejně a ty nohy si zpevni pořádně, nekopej do pytle slámy ale do nějaké železné tyče..." A myslel to zcela vážně, on je docela magor
Oddo

PříspěvekZaslal: st duben 25, 2012 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jinak tento týden začínám odyseu za osobáčkem na mrtvolku, bude to vypadat nějak takto:

TÝDEN 1 - 2x10x85
TÝDEN 2 - 2x10x95
TÝDEN 3 - 2x10x100
TÝDEN 4 - 2x8x105
TÝDEN 5 - 2x8x110
TÝDEN 6 - 2x6x115
TÝDEN 7 - 2x5x120
TÝDEN 8 - 2x5x125
TÝDEN 9 - 2x3x130
TÝDEN 10 - 2x3x135
TÝDEN 11 - 1x155+

magion

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2012 6:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tvuj hlavni a zasadni problem je, ze nedojedes zadnej plan do konce, nejedes ho dost dlouho (8-12 tydnu), abys videl nejake hmatatelne vysledky... proto tak preslapujes +- silove, svalove na stejnym miste... menis to moc casto, vim o cem mluvim, taky jsem delal presne tuto chybu, kazdy mesic se nadchl pro jiny typ treninku, rutinu a diky tomu jsem byl frustrovan, ze to nefaka a nezlepsoval se. Zapracuj na tom.
Oddo

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2012 8:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

magion napsal:
Tvuj hlavni a zasadni problem je, ze nedojedes zadnej plan do konce, nejedes ho dost dlouho (8-12 tydnu), abys videl nejake hmatatelne vysledky... proto tak preslapujes +- silove, svalove na stejnym miste... menis to moc casto, vim o cem mluvim, taky jsem delal presne tuto chybu, kazdy mesic se nadchl pro jiny typ treninku, rutinu a diky tomu jsem byl frustrovan, ze to nefaka a nezlepsoval se. Zapracuj na tom.

Čekal sem kdo s tim přijde, ale v zásadě máš pravdu. Na moji obranu ten plán co je napsaný o stránku dozadu hodlám držet teď fakt dlouho a nepřelétávat pořád sem a tam, jen tu 5/3/1 vyměním, cítím, že mi to ani trochu nesedí, a třeba u mrtvol teď nasadím těch 11 týdnů, jak sem psal a uvidíme co to udělá Každopádně ti děkuju za feedback, je to potřeba
Oddo

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2012 5:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

26.4.2012
Nivnická sportovní hala

Military press
12x20
12x30
10x40
7x46
6x50
5x54
10x40

Inverted rows
4 série
2 série na ručnících (maso :))

Toes to bar
5 sérií

Deadlift
10x85
10x85
(1st peaking)

Po posilce sem si ještě řekl, že když je venku tak krásně, tak je to škoda nevyužít, tak sem rovnou po příjezdu domů nazul boty a vyběhl do přírody, no málem sem u toho umřel :)))

Aerobka
Outdoor běh
Trasa: http://mapy.cz/s/3GbV
Délka: 6km
Čas: ???
Oddo

PříspěvekZaslal: pá duben 27, 2012 1:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

27.4.2012 (magické datum)
Doma na zahradě

Shyby na mega tlusté konstrukci
30 minut - 100 shybů
60 minut - 190 shybů celkem (pořád ztrácím asi 130 shybů na Moochu :D, stydim seeee)

Dneska bylo krásně, tak sem se hned ráno bez snídaně vydal protáhnout na dvorek, máme tam houpačku, kde se krásně shybuje, až teda na tu tloušťku té konstrukce, kde se sotva udržim
Shyby sem dával napřed nadhmat na šířku ramen, pak jak docházela síla tak podhmat, střídavý apod. Jinak zhruba v půlce času, sem se nějak zázračně rozjel, dával sem série tak po 3-4 shybech, a najednou 5-6 shybů v sérii, by mě zajímalo, kde se to ve mně vzalo
Jinak magické datum protože dneska je tomu přesně 22 let, co pobíhám/polehávám na tomto krásném světě Jako správný oslavenec i já dneska hřeším a na snídani sem měl vajíčka, pečivo a dokonce kečup, lahůůůdka

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Oddo - up to 95kg BW! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 105, 106, 107  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: