|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
owar

|
Zaslal: po duben 30, 2012 9:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po duben 30, 2012 10:50 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | Octopuss napsal: | Nenávidím horko!!!
A nenávidím lidi co nenosí brejle a nic jim neklouže po xichtě! |
Ja dal 30 litru za laserovou operaci kratkozralosti. Nekdy v 2004.
A byly to asi nejlepe investovane penize vubec. |
Já na to mám bohužel moc tenkou rohovku
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: út květen 01, 2012 10:52 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Taky jsem o tom několikrát uvažoval, ale nikdy na to neměl. Krom toho furt koukám do monitoru a mám dojem, že se mi to poslední cca tři roky trochu horší, tak na to srabácky kašlu... Ale možná mám jen oči příliš zvyklý na konkrétní ostření a pak to vypadá, že vidím hůř. |
Pry na zlepseni zraku pomaha hrat na pocitaci strilecky :)
P.S.: Nechapu co delam spatne, ale u mne se zatim zlepseni neprojevilo
|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: út květen 01, 2012 5:28 pm Předmět: |
|
|
| idoktor napsal: |
RPG a strategie to kompenzujou zhoršením zraku |
Tak uz vim, cim jsem to pohnojil
Kazdopadne mam vysledovany, ze ruzne typy her pusobi opravdu jinak. Napr. zatimco po delsim hranim L2 jsem usinal, tak po hrani BattleFieldHeroes (strilecka) mam problem usnout....
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út květen 01, 2012 6:20 pm Předmět: |
|
|
Já si ten Battlefield 3 musím někdy koupit... Dvojka už je taková nějaká nic moc, resp. lidi to mají moc v malíčku a určitě se všude kde se to ještě hraje cheatuje jako prase :P
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: út květen 01, 2012 6:22 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Já si ten Battlefield 3 musím někdy koupit... Dvojka už je taková nějaká nic moc, resp. lidi to mají moc v malíčku a určitě se všude kde se to ještě hraje cheatuje jako prase :P |
Si kup raději nějakej proteiňák a né něco, co jen žere čas a nic ti to nepřinese.
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: út květen 01, 2012 6:25 pm Předmět: |
|
|
Battlefield 2 je stále jedna z nehranějších stříleček po netu a dlouho ještě bude a i když jsem ji nikdy nehrál tak si nemyslím, že by se tam nějak cheatovalo.
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: út květen 01, 2012 6:29 pm Předmět: |
|
|
| citace: | Si kup raději nějakej proteiňák a né něco, co jen žere čas a nic ti to nepřinese. |
A myslíš, že protejňák ti jako něco přinese?[/quote]
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út květen 01, 2012 6:34 pm Předmět: |
|
|
| prochm napsal: | | Battlefield 2 je stále jedna z nehranějších stříleček po netu a dlouho ještě bude a i když jsem ji nikdy nehrál tak si nemyslím, že by se tam nějak cheatovalo. |
Já mám originálku a jeden čas jsem to hrál fakt rád, ale ti lidi co to mastí už pět+ let v kuse jsou prostě někde jinde a nedá se proti nim nic:) Že se tam cheatuje usuzuju (možná špatnou) z doby jakou už je ta hra venku, což určitě dalo lidem dostatek prostoru k nalezení různých děr. Krom toho myslím, že už pro to ani naktualizují PunkBuster - ale to nemám nijak ověřený.
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: út květen 01, 2012 6:41 pm Předmět: |
|
|
| prochm napsal: | | citace: | Si kup raději nějakej proteiňák a né něco, co jen žere čas a nic ti to nepřinese. |
A myslíš, že protejňák ti jako něco přinese? | [/quote]
Blbá otázka
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: út květen 01, 2012 6:42 pm Předmět: |
|
|
Jo to je fakt. Já teď hodně hraju Serious Sama no a ze začátku jsem se vůbec nechytal ale vydržel jsem a hrozně rychle jsem se zlepšoval. No teď mám odehraných nějakých 240 hodin a už patřím mezi ty nejlepší. I když samozřejmě s těmi co mají odehraných nějakých 2000 hodin se ještě srovnávat nemůžu ale i tak už od nich nedostávám tak na prdel jako ze začátku kdy se mi ho třeba nepodařilo ani jednou zabít. Ale ten Battefield je přece jenom o něčem jiném než třeba ten Serious Sam.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út květen 01, 2012 9:00 pm Předmět: |
|
|
Já se na to fakt už vybodnu, dřepy naprosto tragický, snažím se co to jde, a zlepšení za x měsíců asi tak nula, a mezitím se tu periodicky objevují lidi jako https://forum.ronnie.cz/5x5-aneb-cesta-k-cily-t29953.html
Neumím si představit nic demotivačnějšího, snad s výjimkou nějakýho dalšího zranění, co by mě zase na rok odepsalo
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út květen 01, 2012 9:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|