Bandáže.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Bandáže.  Úvodní stránka -> Trénink -> Bandáže.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mablung

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2012 5:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JoanL napsal:

Děkuji mockrát.. hodně mi to pomohlo :) Zjistím u čeho všeho ty kolena zatěžuju a budu se snažit to dělat lépe na techniku.. Jdu podle videa, takže se budu muset pozorně dívat (p90x).. tak či tak si seženu nějakou bandáž.. kloubní výživu mám, voltaren taky.. takže snad tomu nějak předejdu.. ještě jednou děkuji

Ještě jedna věc mě napadla. Když nosím neodpružené boty, kolena mě mohou bolet. Jakmile nosím odpružené sportovní, jsem v pohodě.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
JoanL

PříspěvekZaslal: čt květen 03, 2012 10:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
JoanL napsal:

Děkuji mockrát.. hodně mi to pomohlo :) Zjistím u čeho všeho ty kolena zatěžuju a budu se snažit to dělat lépe na techniku.. Jdu podle videa, takže se budu muset pozorně dívat (p90x).. tak či tak si seženu nějakou bandáž.. kloubní výživu mám, voltaren taky.. takže snad tomu nějak předejdu.. ještě jednou děkuji

Ještě jedna věc mě napadla. Když nosím neodpružené boty, kolena mě mohou bolet. Jakmile nosím odpružené sportovní, jsem v pohodě.

No to mě nenapadlo, to je dost možný.. prvních 14 dní jsem cvičil bez bot a v pohodě.. pak jsem dal boty a od ty doby to tak mam.. Jaký bys mi doporučil odpružený boty? Nemám ani ponětí o tom jak vypadaji :D A kde je koupit... a za kolik, nerad bych do nich investoval 2000kč. Dík :)
Mablung

PříspěvekZaslal: čt květen 03, 2012 1:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JoanL napsal:
Mablung napsal:
JoanL napsal:

No to mě nenapadlo, to je dost možný.. prvních 14 dní jsem cvičil bez bot a v pohodě.. pak jsem dal boty a od ty doby to tak mam.. Jaký bys mi doporučil odpružený boty? Nemám ani ponětí o tom jak vypadaji :D A kde je koupit... a za kolik, nerad bych do nich investoval 2000kč. Dík :)

Teď vůbec nemyslím cvičení. Pro mě je obrovský rozdíl když na normální každodenní pohyb a chůzi nosím boty s tenkou podrážkou (neodpružené) a nebo si vezmu jakékoliv sportovní boty které tlumí odpružením nárazy (tj. jakékoliv běžecké)
JoanL

PříspěvekZaslal: čt květen 03, 2012 2:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
JoanL napsal:
Mablung napsal:
JoanL napsal:

Teď vůbec nemyslím cvičení. Pro mě je obrovský rozdíl když na normální každodenní pohyb a chůzi nosím boty s tenkou podrážkou (neodpružené) a nebo si vezmu jakékoliv sportovní boty které tlumí odpružením nárazy (tj. jakékoliv běžecké)

Aha.. to já při chuzi nepociťuji.. asi to bude tím, že nosím jen jedny boty :D Ale při tom cvičení.. na tom asi něco bude.. nějaky odpružený splaším.. furt lepší než ty vietnamský co mám :D Díky moc :)
drlift_

PříspěvekZaslal: pá květen 04, 2012 5:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

JoanL napsal:

Aha.. to já při chuzi nepociťuji.. asi to bude tím, že nosím jen jedny boty :D Ale při tom cvičení.. na tom asi něco bude.. nějaky odpružený splaším.. furt lepší než ty vietnamský co mám :D Díky moc :)

Ty chces nosit odpruzeny boty do posilovny? Videl jsi co dela pruzna podrazka u sportovnich bot treba pri drepech? To neni moc dobrej napad....
Mablung

PříspěvekZaslal: pá květen 04, 2012 4:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JoanL napsal:

Jak píše lift, při cvičení pevný.
JoanL

PříspěvekZaslal: ne květen 06, 2012 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No.. to jsem nevěděl, ale tak u dřepů nemusím mít boty vůbec ale neuvědomil jsem si, že namáhám hodně kolena i při skákání.. což je plyometric v p90x a ty výskoky a podobny skakani trva hodinu, což nemit na to odpruzeny boty je asi velkej fail.. cvičim doma, takže nemam problem si ty body na dřepy sundat, pauznout video atak.. děkuji mockrát :)
cohy

PříspěvekZaslal: út červenec 17, 2012 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím mám za sebou po 2. zánět šlach na zápěstí bylo to zaměstnáním už jsem ho změnil. Začínám znovu cvičit a mám docela strach, aby to nepřišlo znovu a přemýšlel jsem o nějaké bandáži a narazil jsem na : Titanium wrist wraps, http://www.sportnutrition.cz/product/wrist-band-bandaz-zapesti-neopren:1777/, http://www.cz/1-Bandaz-zapesti-zavodni-6007, https://obchod.ronnie.cz/s-3947-zapestni-bandaz-strong-man.html. myslíte, že to pomůže jako "prevence" protože dlouho jsem s tím marodil a nerad bych znovu. Jestli ano, tak kterou doporučíte ?
Dík
Study

PříspěvekZaslal: ne březen 08, 2015 3:09 pm    Předmět: Jaké bandáže Odpovědět s citátem

Chtěl sem se zeptat, jaké bandáže byste doporučili na lokty a zápěstí. Jde mi hlavně o poměr kvalita/cena.

(Sám používám jen Rehband na kolena, ale ty normální, ne ty strongmanské. (V podstatě je používám vždy když jedu nohy, at sou klouby v teple.))

Chtěl bych začít vzpírat a obecně jedu už nějakou dobu většinou vše hlavně silově. Třeba při výrazu nebo těžkém military presu dost cítím zápěstí a řekl bych, že mě to i možna trochu omezuje.

Koupil bych si nejradši zas Rehband, vše strongman verze, jenže to by mě komplet vyšlo na cca 8 tísíc (když bych vzal i ty na kolena) a to je pro mě nepředstavitelné.

Neznáte teda nějakou alternativu? Nejlépe stejné kvality ale za nižší cenu?

https://www.instagram.com/studynkapetr/
Hulkie

PříspěvekZaslal: ne březen 08, 2015 5:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když se moje drahá polovička dala na golf, nejvíc práce dalo sehnat outfit. A taky nejvíc peněz.
Trenér už vyšel lacino, protože tam byla cca pětkrát:)
Kdybych měl všechny peníze světa, stejně už bych dneska za tyhle věci nedal ani korunu. A jak se dívám na tvoje maximálky, ani ty je nepotřebuješ. Obzvlášť ne "strongman verze".
Study

PříspěvekZaslal: ne březen 08, 2015 6:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo vykony nemam nic extra, ale i tak se chci pokud možno, co nejmin zk*rvit a nezranit, proto jsem ochoten do těhto věcí investovat

Hulkie

PříspěvekZaslal: ne březen 08, 2015 6:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Study napsal:
Jo vykony nemam nic extra, ale i tak se chci pokud možno, co nejmin zk*rvit a nezranit, proto jsem ochoten do těhto věcí investovat

Jenomže tyhle věci způsobují jenom oslabení. Benčoval jsem s bandážema na zápěstí, pak jsem je sundal a bolely mně ruce od 60 kilo... kolik zvedáš na ten military press? 90 kg?
Study

PříspěvekZaslal: ne březen 08, 2015 6:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V objemu to bylo 80kg.

Nicméně, chci to hlavně z toho duvodu, že to udržuje klouby v teple = mín se opotřebují. Nebo stačí na tohle nějaké obyčejné? Pokud to tak moc zeslabuje ty šlachy a upony, tak se na to asi vykašlu. Mam akorat zkušenosti s temi Rehband na kolena a nemužu si stěžovat.

EDIT: Na loket = kvůli teplu, Na zápěstí = u těch velkých vah na výraz a na military mě to trochu bolí a táhne, ale hadam, že to chce spíš víc trénovat a ne to řešit tímhle zpusobem podle tebe

Hulkie

PříspěvekZaslal: ne březen 08, 2015 6:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vzal by sis na chůzi francouzský hole, nebo vozík, abys šetřil nohy?
Study

PříspěvekZaslal: ne březen 08, 2015 6:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ne, ale při těch maxkách by se to mohlo hodit. No pokud s tím máš takové zkušenosti a nedoporučuješ to, tak budu používat jen ty rehband na kolena. Zbytek zkusím nějak "vytrénovat" i když někdy u těch maxek nemam moc dobrý pocit, hlavně to zápěstí.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Bandáže. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: